Napi tipp - Augusztus 10.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Augusztus 10.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Darts, Brisbane Masters
2019.08.10.

Rob Cross - Raymond van Barneveld
Cross -3.5
2,37
bet365

Cross hasonlo formaban jatszik most, mint snookerben Judd Trump, World Matchplay gyozelme utan az elso meccsen 100+os atlagot hozott meg ugy is, hogy 22%-kal kiszallozott.. Igaz, nehezen nyert igy is, de Barney ellen biztos vagyok benne, hogy felszivja magat es ha melleteszi a kiszallokat a tomeghez, akkoe Barneynak nem sok beleszolasa lesz a meccsbe.. Akar egy nagyobb kulonbseg is kialakulhat ha Cross elvegzi a feladatat, 8 nyertig megy a meccs, szerintem Barney nem nyer 4 legnel tobbet most...

angol Championship

Fulham - Blackburn Rovers 2019.08.10 16:00
tipp: 1
odds: 1.81
iroda: pinnacle

Csak mert már beígértem chaten:-) Erre a ligára gyakorlatilag soha nem fogadok, most ez megtetszett. A Fulham a feljutás egyik várományosa, nem biztos hogy sikerül nekik mert másik van pár egyéb pályázó is rá, de a keret alkalmas a célra az tény.
Első fordulóban kicsit álmosan játszva kikaptak 1-0-ra, de azért volt sanszuk a jobb eredményre.  Sessegnon utolsó pillanatban a Spursba igazolt, de maradt bőven olyan játékos aki ezen a szinten minőségi, elől ott van Mitrovic aki simán PL szintű befejezőember, mellette egy 10 milliós játékos Cavaleiro, ők ketten azért elég jók lehetnek.
A középpályán Cairney, hátul Mawson. A Blackburn ilyen játékosokkal nem rendelkezik, persze ez a liga kiszámíthatatlan teljesen, de ahogy néztem túl jól nem igazolt a Blackburn és első fordulóban gyenge játékkal kikapott otthon az egyik újonctól a Charltontól. Van pár sérültje is a vendégeknek akiknek a játéka bizonytalan. Úgy gondolom a Blackburn inkább a középmezőnyt célozhatja meg maximum, a Fulham viszont az 1-5 helyet.
A Fulhamnak otthon, főleg az idegenbeli rossz rajt után, a hasonló meccseket hozni kell ha tényleg feljutásról álmodoznak.

Porstmouth - Tranmere
race to 9 szöglet Pompey
4,33
bet365

Az első körben a Pompey rengeteg sarokrúgást végzett el idegenben, erre otthon is meg lesz az esélye a Tranmere ellen, amely a nyitókörben elég visszafogott statisztikát tolt e mutatóban ellenfelével.

Soccer » England » Championship
Leeds - Nottingham
Tomorrow, 10 Aug 2019, 13:30
Tipp: Leeds+Patrick Bamford gol+NoBTTS
Oddsz: 4,6
Unibet

Indoklas: Egyertelmu eselyes a  1st position-ra , mondhatni elkurtak az egyenes feljutast , majd a play offot is , tavaly legjobb vedelemmel es , es a masodik legerossebb tamado szekcioval nyomtak , erdemi valtozas nem volt , ugy ,h Bielsa faktor ide vagy oda , tobb elemzo szerint is 50%nal is tobb eselye van az egyenes feljutasra. En naivan elhiszem. Bamford, es Roofe kozott vacilaok remelem mindketten eredmenyesek lesznek. A Forest pedig egy tapasztalatlan edzot szerzet Sabri Lamouchi mert kirugtak Martin O'Neillt , majd szerzodtek no name jatekosokat , minden honnan ,volt akit ingyen. Na vegul is ez a notthingami csapat a tabella also feleben fog sertepelni szinte biztos, egyik legkevesebb golt lovo csapat volt tavaly es lesz az iden is szerintem.

tenisz,  21:00, Montreal - Masters, semifinal, hard
Khachanov Karen - Medvedev Daniil
tipp: Medvedev
odds: 1,5
iroda: bet365

Labdarúgás, Portugália: Primeira Liga
22:30

Benfica - Pacos Ferreira
Tipp: Benfica - 3,5AH
Odds: 3,550

A Benfica idén is az első számú esélyese a végső győzelemnek, hiába adta el egyik legjobbját Joao Felixet. Csillagászati áron sikerült értékesíteni őt, így helyette két játékost is hoztak, Raúl de Tomast és Carlos Viniciust.
Véleményem szerint a Benfica kerete kimagaslik a mezőnyből. A Szuperkupát magabiztosan gyűjtötték be a múlt héten, 5-0-ra verték a Sporting csapatát.
A Pacos Ferreira tavaly megnyerte a másodosztályt, de érdemben nem erősítette meg a keretét. Szerintem egy-két minőségi igazolás elkelett volna, ha szeretnének bennmaradni.
A Benfica győzelme nem kérdés, hazai pályán pedig erőszeretettel szeretik megszórni ellenfeleiket. Könnyedén berámolhatnak 4-5 gólt, míg a Pacos Ferreira gólszerzésére nem sok esélyt látok.
Tippem: 4-0,5-0

WTA Toronto
Krejcikova/Siniakova - Barty/Azarenka
B/A
1.57
bet365

A ket cseh lany tavaly nagy szezont futott, kihasznaltak amit mas nem tudott, hogy visszavonulas, szulesi szabadsag, vagy megnott ego miatt nem volt megbizhato elit paros a mezonyben. Iden tobben is rakapcsoltak, igy Siniakovaek is visszaestek, komolyabb skalpjuk, vagy tornagyozelmuk nincs is. Barty es Azarenka ha az egeszseguk engedi, a legjobb kettos sztem, iszonyat erovel, de okosan is jatszanak, az ellenfeleket kinyirjak a halonal. Mar ketszer jatszottak a csehekkel es mindketszer nyertek, nalam ez egy nagyon eros tipp, remek oddszon.

Labdarúgás, Német Kupa
2019.08.10. 15:30

FC 08 Villingen - Fortuna Düsseldorf

Tipp: 6.5 gól felett
Odds: 6.00
Iroda: Bet365

A Düsseldorf rendre megszórja a kisebb csapatokat, egyedül a különbség kérdéses. Ma is egy alacsonyabb osztályú csapatot kapott ellenfélül, amelyiktől sok ellenállásra nem számíthat. Véleményem szerint a mérkőzésen legalább 7 gól fog esni.

Labdarúgás:  ÉSZAK-ÍRORSZÁG: NIFL Premiership
2019.08.10.  16:00
Crusaders-C. Rangers
Tipp: gólok száma a második félidőben : 1.5 felett
Odds: 1.66
Iroda: bet365

A két csapat nyolc legutóbbi egymás elleni mérkőzését néztem vissza, és ez azt mutatta, hogy a 2. félidőben mindig volt legalább két gól. Egyébként is szeretnek egymás ellen gólzáporos meccseket játszani: 6:0, 7:1, 3:4. Ma is hasonlóra számítok.

2019.08.10. 22:30

Labdarúgás - Portugália Primeira Liga
Benfica - Pacos Ferreira
tipp: Mindkét csapat szerez gólt? ---» NEM

A kezdődő protugál pontvadászatban idén sem lehet megszorongatni a Benfica, Porto duót. Ahogy az elmúlt években a Luz Stadion megint oroszlánbarlang a kiscsapatok számára, melyek elvétve találnak egy-egy gólt a pirosak otthonában. Legutóbbi hat ilyen leosztású találkozásuk során is gólképtelen maradt a Pacos. Úgy gondolom a második vonalból újból feljutó újoncnak ismételten emészthetetlen feladat lesz a góllövés a mai napon a Benfica otthonában.

#11 augusztus 10, 2019, 11:53:22, oakland23
12:00-tól
női bL selejtező foci
Vllazina-Birkirkara

első félidp eredménye : más @ 6.00 betclic

Ehhez az egyik csapatnak min. 3 gólt kell lőni. Na mármost szerintem az albán Vllazina sok amerikaival meglőheti a 3 gólt egy fi alatt. A Birkirkara a meggyengült Gintra ellen jól bírta, de ott a Gintra volt bamba szerintem.
Itt a Vllazina szerintem a félidőre 3 gólt összehoz
meccs előtt is fogható, de majd liveban is, meg elvileg bet365-ön is lesz live, csak más opciókkal persze

(érdekesség, hogy a máltaiaknál két 16 éves is kezd, a cserekapus Domech meg 58 éves. Nem tévedés, 58 :D )

12:§0-tól live felület
bet365
afrobakes, women's 2019
Nigéria-Tunézia

Nigéria megy el a félidőben először 50-ig @ 6,25
bet365

nem tuti, de 6.25-ért nem tudtam otthagyni. szerintem eshet, kisebb téttel mehet

Labdarúgás   England - League One
2019.08.10.    16:00
Bristol Rovers - Wycombe

tipp:1
odds:2,42
Pinnacle

A Bristol Rovers első mérkőzését elvesztette a fordulóban mig a Wycombe megnyerte.Egymás elleni mérkőzés áttlaga is a Bristol felé mutat 6 győzelemmel.Hazai pályán szerintem meg fogja tudni nyerni a mai meccset.A tippem:Hazai győzelem.

Diósgyőr-Ujpest
G/G és Döntetlen
Odds:4.33
Bet365

A borsodi csapat otthon elég acélos és a gollovessel sem áll hadilábon.A vendégek rosszul rajtoltak,de ma javítani fognak.Egy igazságos döntetlen fog lejönni.