Napi tipp - Augusztus 11.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Augusztus 11.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Labdarúgás, Angol Premier Liga, 2019. 08. 11, 17:30

Manchester United - Chelsea
Tipp: Chelsea nyer és nem kap gólt

Odds: 6,00
Iroda: Bet365


Indoklás: A bukiknál egyértelmű favoritok a manchesteriek, de én ezt másképpen látom. Tavaly, Solksjaer érkezése után egy rövid ideig mintha feltűnt volna a fény az alagút végén: úgy látszott, végre magukra találnak a kudarcot-kudarcra halmozó vörösök. Ám, mint az később kiderült, ez csupán szalmaláng volt: apró egy bukkanó egy amúgy folytonosan lefelé tendáló pályán.

Nem hiszek benne, hogy az idei szezon lenne az, amikor megfordul ez a trend. Ezzel szemben a másik oldalon  a Lampard irányította Chelsea kimondottan biztató képet mutat. Harcos, kevés gólos meccset várok, ahol egy, legfeljebb két találat születik - és mindet a kékek jegyzik.

Labdarúgás:  SVÉDORSZÁG: Allsvenskan
2019.08.11.  17:30
Hammarby - Helsingborg
Tipp: gólok 2.5 felett
Odds: 1.54
Iroda: Unibet

A Hammarby legutóbbi öt mérkőzésén stílust váltott, és irgalmatlan iramot produkált amiben 22 gólt szórt. Ebből 4 győzelem, és 1 döntetlen a mérleg. Mivel ez a nyílt támadójáték eddig nagyon is eredményes ismét lesz találat bőven.

Halberstadt v Union Berlin
Tipp: 5.5 gol felett
Odds: 9
Unibet


Labdarúgás, Anglia: Premier League
15:00

Leicester - Wolves
Tipp: Pontos végeredmény 1-1
Odds: 6,50
Iroda: bet365

Két hasonló erejű együttesről van szó, nagyjából a hetedik és tizedik hely köré várhatóak a végelszámolásnál. A Leicester tavaly a 9. helyen végzett, míg a Wolves a hetediken.
Mindkét együttes jól erősített a nyáron, a Leicesterhez érkezett Dennis Praet, Ayoze Pérez és Youri Tielmans. Egy komoly távozójuk van Harry Maguire személyében, aki közel 90 milliót hozott a konyhára.
A Wolves három fiatal tehetségét hozott, Pedro Neto, Patrick Cutrone és Bruno Jordaot, illetve Raúl Jimenezt és Leander Dendonckert is végleg megvették, miután tavaly csak kölcsönben voltak a csapatnál.
Véleményem szerint ez a két csapat idén (IS) komoly meglepetésekre is képes lehet, hiszen a Wolves tavaly újoncként szinte az összes nagycsapatot legyőzte, és az előkelő 7.helyen végeztek.
Az elmúlt szezonban a Leicester hazai pályán 19 mérkőzésen 27 pontot szerzett 24-20-as gólkülönbséggel, a Wolves idegenben 23 pontot gyűjtött 19:25-ös gólkülönbséggel.
Véleményem szerint a mindkét együttes betalál, de a nem fogják tudni döntésre vinni a találkozót. Tippem: 1-1.

Labdarúgás, Hollandia: Eredivisie, 2019.08.11. 14:30
SC Heerenveen - Feyenood
Tipp: 4.5 gól felett
Odds: 4.50
Iroda: Unibet

Mindkét csapat gólgazdag meccsel nyitotta a szezont, a Heerenveen 4:0-ra mosta le a Heraclest, míg a Feyenood 2:2-es döntetlennel kezdett a bajnokságban a Sparta Rotterdam ellen, ezt követően pedig az EL selejtezőben 4:0-ra ütötték ki a Dinamo Tbiliszi együttesét.
Egymás elleni meccseiken is megszokhattuk már a gólzáport, utolsó 4 meccsük a Heerenveen otthonában: 3:5, 2:3, 1:2, 2:5.
Ma sem fogja könnyen adni magát a Heerenveen, gólzáporos meccsen szerintem meglephetik a rotterdamiakat.

Sziasztok!

Időpont: 2019.08.11. (15 óra)
Esemény: Foci Angol bajnokság (Leicester - Wolves)
Tipp: Több (2.5) gól
Odds: 2.05
Iroda: Tippmix
Indoklás:

Leicester remekül felkészült hiszen több gólos győzelmeket ért el!

Wolves is remek formában van és az Európa ligában is sorra nyeri a mérkőzéseket!

Mindkettő csapatnak igen jó gólszerző játékosai vannak ami ma is arra ad esélyt,hogy több gólos mérkőzés lesz!

foci    Francia bajnoki    2019.08.11     21:00

PSG     -     Nimes

Tipp:-2-vel nyer a PSG   (minimum 3 gólkülönbséggel kell nyerni a PSG-nek)

Odds:1,66

Iroda:bet365

Indoklás: A  2 csapat között hatalmas különbség van, nem hinném hogy ma a Nimes be fog találni, viszont a PSG 4-5 gólt simán rúghat,
és szerintem rúgni is fog.

Tenisz, ATP Montreal
2019.08.11. 22:00

Rafa Nadal - Daniil Medvedev
Medvedev veszi el eloszor a masik adogatasat
2,37
bet365

Remek formaban az ifju orosz, szettveszteseg nelkul gazolt at ellenfelein, tobbek kozott Edmund, Thiem es Khachanov sem tudott tole szettet rabolni, az adogatasai nagyon rendben vannak, a meccsek elejetol kezdve elesen teniszezik. Rafa kicsit az almos kezdok koze sorolando, az elodontoben nem kellett jatszania, szoval az eles "bemelegites" is elmaradt a dontore, illetve igaz, hogy rengeteget javult az adogatasa az elmult nehany evben, de azert nem ellenallhatatlan, foleg a meccsek elejen. Rafatol gyengebb kezdest varok, amire hamar lecsap az orosz es o fog eloszor breakelni a meccsen.

mivel már nem fér be a 2 órás időlimitbe, így ez is játékon kívül
Lao Police - Quest United
Laos FFA Cup
Tipp: 6 gól felett AH @ 1.80 bet365
11:00-tól kezdés

Múlt vasárnap sikerült elég szépen nyerni a vasárnapi laos-i meccsekkel. Így megint próbát teszek, igaz most csak 2 laos-i meccs lesz 11:§0-től, egy kupa, meg egy 2. osztályú.
Ez a találkozó osztálykülönbséget hoz, a Lao Police 2. csapata is verte nemrég a Quest United-et 6-3-ra (4-0-ás félidővel), ezért bátorkodom behúzni itt is az overt, ha a Lao Police II lőtt hatot, akkor a sokkal jobb, magasabb osztályban focizó Lao Police első csapatának is illene minimum hatot bevinni, de inkább 10-hez közelítenek majd a gólok reményeim szerint.
E meccsel egy időben játszik a NUOL, az is elég szép overes meccseket tud hozni, remélem, mindkettőre lesz eltolt over/under line, és akkor én elindulok az extrémebb határok felé, így elég, ha csak az egyiken jön a gólcunami.


Labdarúgás, Német Kupa
2019.08.11. 15:30

FC Oberneuland - Darmstadt

Tipp: 6.5 gól felett
Odds: 6.00
Iroda: Bet365

Az Oberneuland sokgólos mérkőzéseket szokott játszani a vele egy szinten lévőkkel. A Darmstadt szereti nagyon elverni a náluk gyengébb csapatokat, éppen ezért gondolom, hogy a Darmstadt képes kitömni őket, ha ők is úgy akarják.

Tenisz, ATP Montreal
2019.08.11. 22:00

Rafa Nadal - Daniil Medvedev
Medvedev nyeri az első szettet
2,62
bet365

Egész jó heteken van túl az orosz, rettenet stabil alapvonali játékos, ha valamit is akar a döntőben akkor az elejét kell megnyomnia, mert szetthátrányból Rafa ellen a kb esélytelen kategória. Nadal ideges kezdő, Evans is tudott első szettben brékelni, szettlabdája is volt, Fognini is hozta az első szettet, sztem Medvedev is behúzza az elsőt, aztán lehet bedarálják.

Labdarúgás   Italy - Coppa Italia
2019.08.11.    18:00
Speiza - Pro Patria

tipp:Első félidő: Speiza
odds:1,61
bet365

A 2 csapat között egy osztálykülönbség van.A bookmaker-ek a hazaiaknak adnak nagyobb esélyt a győzelemre ezen a találkozón.A Speiza szerintem az első félidőben vezetni szeretne, ezért a tippem:Speiza nyeri az első félidőt.

2019.08.11. 17:30
Kosárlabda - Női U20 -as Európa-bajnokság
Magyarország U20 Női - Lengyelország U20 Női
tipp: Csapat a legtöbb pontos negyeddel ---» Magyarország U20 Női
odds: 1,50

A magyar női kosárlabda minden szinten bizonyított az utóbbi időszakban, felnőtt és ifi szinteken is. Az U20 -as Eb -en a spanyolokkal az 5. helyért vívott meccsen bár alul maradtunk ám itt a lehetőség szépen búcsúzni a kontinensviadaltól és egy könnyed, felszabadult játékot mutatva hozni az utolsó lengyelek elleni meccset. A játék a keret és a tudás megvan hozzá, és ha ténylegesen felszabadultság is párul hozzá, akkor nem kérdés, hogy lesz egy bőven pontszámban eleresztett negyed majd a mieink részéről.

PL 16:00 Newcastle-Arsenal H
4,33
bet365

Kedvenc csapatom...