NFL 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ja, jó.  ;D Ide véletlenül regisztrálhattam, de tesztnek jó lesz.  :ok:

Idézetet írta: Coutinho Dátum augusztus 30, 2019, 18:55:06
És ha valakinek 8-tól már nem jó? Ha már egyszer a 7 óra volt megszavazva és úgy készült rá mindenki, így pl. én ha 8-kor kezdünk nemtudom vegigcsinálni, mert 9-kor megyek útra...

Sajnálom, nekem is elég kellemetlen hogy nem tudják tartani az emberek a dolgokat, így is 28 főről 13 ember jelentkezett be, van aki visszamondta.
Volt aki írt, volt aki azt sem.. így is most 14 embernek kellett volna bent lennie,de látod valaki nem regisztrált be. Annyit tudtam gyorsan hogy átraktam 8 órára, ez volt a legkorábbi időpont. És jelenleg is embert keresek, de nem olyan egyszerű...és mivel a chaten sincs fent sok ember, gyors szavazást se tudok tartani hogy a többieknek hogy lenne jó. Megértek én Mindenkit, nekem sem a legjobb most ez a 8 óra.Szerencsére akkor 9ig az érdemi részben részt tudsz venni. Vagy csinálhatjuk azt, hogy ha most beír legalább 5 ember hogy nem jó neki a draft,áttesszük jövőhétre, ennyit tudok még. ÍRJATOK hogy most legyen,vagy akkor inkább a jövőhéten! 19:25ig lehet írni!

Legyen jovo het. Hetfo vagy Kedd.


Nekem teljesen mindegy, ahogy a többségnek jó.
Most ráérek, várom a fejleményeket.

Ha Latzkának még mindig van technikai gondja, akkor lehet neki is jobb lenne a másik időpont.

Nekem amúgy bármi jó, a gyerek itt sír mellettem, mert DeAndre Hopkinst akartuk draftolni elsőre.

Elég nehéz a helyzet most, mert van egy jövőhét, egy ma a jobb, meg két mindegy :-)
És mivel a 14. ember továbbra sincs meg,így vagy 13 fős lesz a liga ma, vagy jövőhét.
És mivel Latzkának is van valami technikai gondja,így:
Arra jutottunk,hogy jövőhét hétfőre vagy keddre halasztjuk a draftot!
Elhihetitek hogy mennyire sajnálom, én is itt ültem a gép előtt végig...
Szóval elnézést Mindenkitől,de mivel nem regisztrált be Mindenki így emiatt lett ez most..

Mindjárt rakok ki szavazást hogy melyik nap lenne jobb Nektek,illetve az időpontról is!

Illetve egy hely kiadó, ahogy írtok hogy jelentkeztek, küldöm a mait!(ha többen jelentkeznétek,küldöm ki, és aki előbb beregisztrál!)


Böngésző gond volt, Operával működik (kösz Tib :ok:). Azt hittem megy a draft, mert most nyomogatok valamit, pedig Mahomes-t elhoztam ;D
Legalább gyakorolok. Alkalmazkodom a többséghez az időpontot illetően.

https://www.strawpoll.me/18565775

Viszont előbb a napot kellene megszavazni, így majd kicsit később rakom ki az időt!

 :(
Nyilván nem tudom az okát, hogy kb. két nap alatt miért feleződött meg a mezőny, de remélem a következő időpontra lesz olyan aki meggondolja magát.

Szavaztam, ha a hétfő és a kedd döntetlen lesz, akkor a mindegy opcióval nem leszünk előrébb.  :)

Idézetet írta: RedMunchen Dátum augusztus 30, 2019, 19:32:34
:(
Nyilván nem tudom az okát, hogy kb. két nap alatt miért feleződött meg a mezőny, de remélem a következő időpontra lesz olyan aki meggondolja magát.

Szavaztam, ha a hétfő és a kedd döntetlen lesz, akkor a mindegy opcióval nem leszünk előrébb.  :)

Annak örülök,hogy aki nem gondolta komolyan,vagy nem lett volna rá ideje az visszalépett. Így értünk el 20 főhöz,de innen is lépkedtek vissza, illetve nem reagáltak, így lett 14 fő,de így is van 1 hiba benne.
Sajnálom,de koncentráljuk a jövőre!

Én meg telón tudtam csak nézni, de közben pincében voltam, a fórum nem töltött be, a draft meg 8-ra volt beállítva. Azt hittem azért szar nálam, mert rossz időzónát állítottam be az elején.... Állítgattam -1-re, azzal se volt jó, aztán +1-es időzóna, a draft még mindig 8 óra... eljött  a 8 óra, de a pincében mindig csak néha volt egy kis net, 2-3 perc volt egy-egy oldal frissítés, már kezdtem lemondnani róla, elmúlt 8, látom, hogy 9 nap múlva lesz a draft. Na mondom tuti lement neke az auto draft, beszoptam a szezont. Most értem haza, aztán szembesültem az egész beszélgetéssel...  ;D Jobb lenne a kedd, de a hétfőt megpróbálom valahogy, ha azon múlik.

Kedd nyert!

Hány órától legyen?

https://www.strawpoll.me/18574631


Szavazz!

Közben meglett a 14. ember,pedig nem küldtem ki plusz emailt...:) na reméljük sikeres lesz majd most már...

DRAFT IDŐPONTJA: SZEPTEMBER 3. KEDD 20:00

#119 szeptember 02, 2019, 23:31:00, junglefever
Idézetet írta: Ghastly Dátum szeptember 02, 2019, 13:47:43
DRAFT IDŐPONTJA: SZEPTEMBER 3. KEDD 20:00

A draft idopontja vegleges. Most csutortokon kezdodik an NFL szezon a Bears-Packers meccsel szoval tobb lehetosegunk mar nem lesz idoben megtartani a draftot az elso jatekhet elott ugyhogy mindenki igy intezze a teendoit holnap estere. Ha odafigyelunk akkor vegzunk majd vele 30-40 perc alatt.
Jo lenne ha mindenki ott tudna lenni es sajnaljuk hogy penteken ez nem jott ossze, mert nem volt teljes a csapatletszam ezert a gep el sem kezdte az egesz folyamatot.

A draft 30 perccel a kiirt idopont elott fog megnyilni mindenkinek
- menj a 'My Team' almenuponthoz bejelentkezes utan, ott latni fogod a visszaszamlalot a draftig. 30 perccel a draft elott meg fog jelenni egy link/gomb amelyikre ki lesz irva 'Join your live draft' vagy valami ilyesmi. Erre kattints majd ra hogy elfoglald a helyed. Sehova mashova ne menj (a draft center menuponthoz se), vagy kattints mert a sajat draftunkhoz csak a mi ligank almenujebolt tudsz majd csatlakozni.
Az okostelefon app-ban ugyanez a 'Team' almenuben lesz. Ugyanugy 30 perccel a draft elott holnap meg kell jelennie egy gombnak/linknek amire kattintva el tudod foglalni a helyed.


Nehany jo tanacs:


- Ha nem tudsz ott lenni, akkor csinald meg a sajat rangsorodat ha nem akarod hogy a hivatalos NFL Fantasy lista alapjan valasszon helyetted a gep.
Ezt megtudod tenni ugy, hogy a bejelentkezes utan odamesz a 'My Team' almenuponthoz, ahol van egy olyan lehetoseg hogy 'Edit Pre-Draft Rankings'.
Mindezt akkor csinald ha nem tudsz ott lenni. Ha ott tudsz lenni, akkor nem szukseges a rangsor hiszen eloben ugyis mashogy fogsz lereagalni bizonyos torteneseket (ki melyik kedvenc jatekosod viszi el az orrod elol stb.).Tegyel fel ra legalabb 150-200 nevet, mert a kispad eleg szeles.
Hasznalj szakertoi rangsorokat (NFL Fantasy CheatSheets stb.) ha nem vagy biztos a dolgodban es vegyel legelore legalabb 20-30 runningbacket mert azok szoktak elfogyni hamarabb. Legyen a listadon jatekos minden poziciobol de ne legyen a rajta sok QB mert ugy jarhatsz hogy vegul mindet megkapod - a gep nem fogja szamontartani melyik poziciobol mennyi van mar meg neked.


- A kezdojatekosaid 1 QB + 2 RB + 2 WR + 1 TE + 3 FLEX (2 RB/WR es 1 RB/WR/TE tetszoleges variacioban) + 1 KICKER (K) + 1 DEFENSE/SPECIAL TEAMS (DEF) lesznek - a kispadodon (bench) pedig 6 darab tetszoleges pozicioju jatekost tarthatsz.
Ez osszesen 17 darab 'jatekos' ergo a draft 17 korbol fog allni.
Javaslom eloszor a kezdojatekosaidat toltsd fel es utana valogass a kispadodra (tehat ne valassz ki 3 QB-t csak azert mert esetleg szereted mindharom jatekost - nem fogsz tudni csak egyet jelolni a kezdodbe minden heten - viszont oda kelleni fog runningback/wide receiver minimum 6 darab ergo nehany pozicio elonyt kell elvezzen a kivalasztasnal ha ezt a logikat koveted...)


- Nezd at mi tortent az elmult napokban az NFL-ben.
Mult het vegen alakultak ki a vegso rosterek a csapatoknal, es sokan valtottak (LeSean McCoy, Carlos Hyde) csapatot az utolso pillanatban is, szoval sok az uj szituacio. Van nehany jatekos amelyik 'holdout'-on van a szerzodesuk miatt, szoval Ezekiel Eliott vagy Melvin Gordon nem biztos hogy jatszani fog az elso nehany heten, ahogy az eltiltottak sem (Golden Tate, Kareem Hunt).
Nezd at a sulyosan serult jatekosok listajat is: Lamar Miller vagy Jerrick McKinnon pl. iden mar nem fog palyara lepni, de a drafton pl. ott lesz a nevuk - ne valaszd ki oket veletlenul sem.


- Ha megvan a csapatod figyelj oda a kezdojatekosaidra.
Minden heten lesz egy meccs csutortok este is (a tobbi vasarnap delutan/este/ejjel illetve hetfo ejjel fog lemenni)! Ha olyan csapatok jatszanak akiktol van jatekosod es szeretned hogy pontokat hozzanak neked ne felejtsd el oket betenni a kezdobe csutortokonkent - utolag nem fogod tudni betenni/kivenni oket a kezdodbol azon a heten ha mar ok jatszottak a csutortoki meccsen.


- Figyelj oda a jatekosok szituacioira minden jatekheten.
A serulesekkel kapcsolatos frissebb hirek szinte biztosan ott lesznek az NFL Fantasy fooldalan a bejelentkezesnel, illetve ki lesz irva az app-on belul is minden heten.
Ha a jatekos neve mellett az van hogy Probable/Questionable - akkor kisebb serulessel bajlodnak, a jatekuk lehet kerdeses es sokszor csak a meccsek elott egy oraval dol el palyara tudnak-e majd lepni. Ha erre a valasz NEM, akkor tedd ki oket a kezdocsapatodbol, mert nem fognak pontokat hozni azon a heten.
Ha a nevuk mellett az van hogy Injured/Out - akkor nagyobb serulessel bajlodnak, hagyd oket a kispadodon, a heten biztosan nem jatszanak.
Lesz olyan jatekos akinek veget fog erni a szezonja egy-egy komolyabb serulessel, oket nem erdemes fennhagynod a kispadodon sem a tovabbiakban, de mint mondtam ha koveted a meccseket vagy elolvasod majd a heti osszefoglalokat az NFL foldalan, akkor ilyen szempontbol biztosan naprakesz leszel szoval erre extra energiat ne pazarolj sokat.


- Hasznald a Waiver wire-t hogy erosits a csapatodon.
A 'waiver priority' minden heten ki lesz irva a liga fotablajan es a rosszul allo csapatok elonyt fognak elvezni az uj jatekosok lehivasahoz. A jatekfordulok utan letudsz majd uj jatekosokat igazolni/cserelni pl. ha latsz valakit aki azon a heten remekul teljesitett es senki sem 'tulajdonolja' akkor ha benyujtod az igenyed (waiver) rajuk keddenkent utana csutortok este akar mar a kezdodben is lehet.
Az igenyek elbiralasa a 'waiver priority' alapjan fog tortenni szerda ejjelenkent - ha egy jatekosra tobben is palyaznak, akkor az a csapat tudja majd leigazolni akinek rosszabb az aktualis gyozelmi mutatoja (hatrebb van a fotablan) es igenyt nyujtott be ra.
Miutan a waiverek lemennek szerda ejjel, utana a megmaradt jatekosok (free agents) szabadon igazolhatoak a het masodik feleben es annyit cserelsz le vagy be beloluk amennyit csak akarsz vasarnapig.


Remelem minden esetleges temat erintettem azoknak akik most kezdenek ebbe bele de meg nem igazodnak ki teljesen a dologban.
A playoff tovabbra is 8 csapatos, tehat a mostani 14 csapat tobb mint felenek lehetosege lesz elhoditani a kupat a vegen es az evvel jaro nyeremenyt.
Remelem mindenki aktiv marad majd es jot fogunk jatszani, ha szereted az amerikai focit akkor ez a jatek segit majd megismerni olyan jatekosokat is akikrol eddig nem is hallottal.

Tovabbi szep estet mindenkinek, holnap talalkozunk a drafton!


-jf-