NFL 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nyeremények átutalva.  :cya:


Alkalmankent megnezek egy-ket meccset, de kulonosebben nem hoz lazba, ettol fuggetlenul tiszteletbe tartom, hogy vannak, akik imadjak ezt a sportot. A kerdesem foleg hozzajuk iranyul: a Probowlnak mi ertelme van? Nekem olyan egy kicsit, mint a jegkorong all-star, keresem a lenyeget/ertelmet, de sajnos nem jovok ra.

Idézetet írta: RedMunchen Dátum január 27, 2020, 21:28:40
Alkalmankent megnezek egy-ket meccset, de kulonosebben nem hoz lazba, ettol fuggetlenul tiszteletbe tartom, hogy vannak, akik imadjak ezt a sportot. A kerdesem foleg hozzajuk iranyul: a Probowlnak mi ertelme van? Nekem olyan egy kicsit, mint a jegkorong all-star, keresem a lenyeget/ertelmet, de sajnos nem jovok ra.

Ezt általában a gyerekeknek rendezik és a sportág népszerűsítéséről szól. Eleve Hawaii-on van, nem is valamelyik csapat otthonában. Plusz ide össze van válogatva a keleti és nyugati főcsoport legnagyobb sztárjainak színe java és mindenki játszik egy kicsit. Aláírásokat osztogatnak, közös fotók készülnek, direkt úgy játszanak, hogy senki ne sérüljön le, pózolnak, trükkös játékokat csinálnak. Ilyesmi. Nézni unalmas, szurkolni nem lehet. De ha mondjuk tartanának egy BL allstars a Puskásban annak is elég nagy lenne a nézettsége még ha csak passzolgatnának végig is :D

Idézetet írta: RedMunchen Dátum január 27, 2020, 21:28:40
A kerdesem foleg hozzajuk iranyul: a Probowlnak mi ertelme van? Nekem olyan egy kicsit, mint a jegkorong all-star, keresem a lenyeget/ertelmet, de sajnos nem jovok ra.
Az NFL ProBowl nezheto resze altalaban het kozepen van, amikor a jatekosoknak ugyessegi vetelkedoket szerveznek (celbaloves, akadalypalya, kidobos stb.) de ezeket a magyar teve utolag nem szokta leadni szoval nezz szet az NFL youtube oldalan, ha erdekelnek.
Maga a meccs nem egy nagy szam, a kontakt minimalisra van szabalyozva hogy senki se seruljon le a free agency kezdete elott ket honappal.
Sokaknak a meghivas egy presztizs dolog amivel feljebb tudjak srofolni a vegosszeget a kovetkezo szerzodesuknek, a tobbieknek meg egy kisebb vakacio amiert meg penzt is kapnak...

#260 január 30, 2020, 18:28:55, SPF Admin
NFL Super Bowl Nyereményjáték

Van egy jó tipped az NFL Super Bowlra? Oszd meg fórumtársaiddal és remek nyereményekben részesülhetsz. További infóért KATT!

Nyeremény:

10.000 Forint Skrillen keresztül (a Sportfogadas.org részéről) + 10.000 Forint bónusz az Unibet jóvoltából

#261 február 02, 2020, 00:26:05, SPF Előzetes

Chris Jones 1994-ben született, a többieket nem tudom, meg az Unibet sem tudja. Na de a lényeg, hogy annyira nem érdekelt most a Super Bowl, de tutira meg fogom nézni, mert lesz zsákolás. Eddig azt hittem az csak kosárlabdában van, de az amerikai fociban is előfordul a csatolt kép alapján. Szerintem elég ritka a zsákolás az NFL-ben, így kicsinek érzem az erre adott szorzókat.

Szakik!!

Ki mit mond a dontore pontok es gyoztes tekinteteben? :)


#265 február 03, 2020, 06:32:38, junglefever
Idézetet írta: peshark Dátum február 02, 2020, 14:26:48
Szakik!!

Ki mit mond a dontore pontok es gyoztes tekinteteben? :)
A 49ers a jobb csapat de a Chiefsben jatszik a jobb QB. Barmi lehet a vege, ugyhogy inkabb nem josolok...

Akit esetleg erdekel, en ezekben a fogadasokban latok value-t:
- 49ers nyeri az elso negyedet (1st Quarter 2-way Money Line) @2.00
- Mecole Hardman elkapasai 1.5 Felett @2.00
- Nick Bosa tackle es assziszt. 3.5 Felett @2.00
- Deebo Samuel barmikor TD-t szerez @2.50
- Sikeres 2 pont kiserlet IGEN @4.00

Az '1000 Ft-ot meger ratenni, hatha bejon' kategoria:
- Kyle Juszczyk barmikor TD-t szerez @7.00
- Jeffrey Wilson barmikor TD-t szerez @13.00
- Blake Bell barmikor TD-t szerez @13.00
- Tyrann Mathieu Super Bowl MVP @101.00

SZERK.
Deebo es a Mecole azert kozel voltak ahhoz, hogy osszejojjenek...
Jovore csak a hulye prop beteket posztolom majd a WilliamHill-rol (himnusz hossza, elso dal a felidei showban etc.), azok mindig kiszivarognak ido elott.
  :laugh: ::) ;D

#266 február 03, 2020, 07:24:11, TiB
Kedvenc képsorom volt mikor meccs után Damien Williams mezt cserélt és lepacsizott Raheem Mosterttel. Egyszerű jelenet, de sokatmondó.

:beerchug:

Aha, ja, ti nagyon marhák a Népsporttól: Pets. 
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D


#268 március 18, 2020, 22:11:40, junglefever
Az NFL ingyenesen elerhetove tette a teljes videotarat nyar kozepeig (europaiaknak julius 31-ig!) a virus miatt.
Minden meccs (2012-tol kezdodoen), NFL altal gyartott sorozat, dokumentumfilm etc. nezheto/ujranezheto/visszanezheto (Hard Knocks, NFL Films, A Football Life stb.).
Meg az NFL Network is eloben nezheto (free agency most kezdodott es a draft ot het mulva lesz)

Akik szeretnek elmerulni melyebben a focis dolgokban azoknak ez egy aranybanya lesz mivel az osszes meccs All-22 valtozata is fenn van (coaches film - a kozvetites altal NEM mutatott kameraallasokbol valo felvetelek amelyek egyszerre mutatjak a teljes offensive/defensive alakulatokat mozgas kozben).

Annyi jo feature van az oldalon, hogy nem is erdemes felsorolni.
Aki jatszott mar NFL-es fantasy ligaban az egyszeruen be tud majd lepni az NFL.com felhasznalonev/jelszo komboval is, nem kell ujra regisztralni.
Aki frissen regisztral az valassza a FREE PLAN-t, minden fizetos feature elerheto lesz avval is a virus miatti promo jovoltabol.

https://www.nflgamepass.com/en

NFL - Christian McCaffrey a liga történetének legjobban fizetett futója
   
A Carolina Panthersben szereplő Christian McCaffrey lett a profi amerikaifutball-liga (NFL) történetének legjobban fizetett futója.

   
    A 23 éves játékos új, négy évre szóló szerződést kötött klubjával, és a megállapodás értelmében ez idő alatt 64 millió dollárral gazdagodik.
    McCaffreyt a 2017-es draft nyolcadik helyén választotta ki a Panthers, az előző idényben mind futott yardokban, mind elkapásban 1000 yard fölé került. A szerzett touchdownnok (19) tekintetében holtversenyben az NFL legjobbja volt, míg 116 elkapásával a második volt ebben a rangsorban.
    McCaffrey a liga történetének első játékosa, aki első három szezonjában több mint 2500 yardot futott és legalább ugyanennyit elkapott.

forrás: mti