Napi tipp - Augusztus 17.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Augusztus 17.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Darts, Melbourne Masters
2019.08.17.

P. Wright - R. van Barneveld
Barneveld -1.5
4,00
bet365

Barneyban ujra fellangolni latszik a tuz, mult heten ehhez a motivaciohoz nem tarsult jo jatek, most viszont Puha ellen 106-os atlagot dobott 75%-os kiszalloval. Ellenfele megint lefele megy a paros vb-s remek szereples utan, Cadby ellen jott a meccs kozbeni nyilcsere es hasonlo momentumok, ami azt tukrozi, magabiztossaga ismet megingott. Cadby ellen a 82-es atlag eleg volt a gyozelemhez, Barney ellen biztosan megprobalja osszeszedni magat a skot, de a holland legenda most nem kegyelmez.

Wehen - Hannover
tipp: 2.5 gól felett + 10 szöglet felett (fogadáskészítő)
odds: 4.55
bet365

A hazaiak meccsről-meccsre fejlődnek, egyre több gólt lőnek, miközben a kapott gólok száma állandósult. A Hannover mindeddig elkerülte a kiütést, de a riválisok rendre sok helyzetet alakítanak ki. Szögletből sokkal több van a másodosztályban, mint az élvonalban, pedig ott is súrolják a 10-es határt.

Soccer » France » Ligue 1
Bordeaux - Montpellier
Tomorrow, 17 Aug 2019, 20:00
Asian Handicap :Montpellier -0,5
Oddsz:3,05
Unibet

Indoklas: Bordeaux az iden kiesok kozt van szamon tartva, mig a Montpellier a felso zonaban tartozik, jatekos minosegben is ,a vendegek jobbak(Andy Delort, Téji Savanier az iden erkeztek, mindketto golerzekeny) az iden es tavaly is kikapott a bordoi csapat, remelhetoleg ezen a talalkozon is kapnak 2 golt minimum.

Baseball: MLB
2019.08.17. 02:05
Texas Rangers - Minnesota Twins
Tipp: futások száma 8,5 felett
Odds: 1,53
Unibet

Soccer 
La Liga 
Celta Vigo-Real Madrid
Augusztus 17. 17 óra
Döntetlen
Oddsz:4
Bet365

Ez már elég magas odds, hogy nyerhessen a tippjátékon (az előző napokat átnézve), de még nem irreális, sőt, nagyon is van realitása. A Real Madrid az egész idei évben rapszodikusan teljesített, rengeteg vereséggel, rossz játékkal, csúfos kieséssel a BL-ből. Azóta sem változott sok minden, valószínűleg még messze nem csiszolódott össze a csapat. Hazard lesérült, több játékostól nem sikerült megszabadulni, az igazolások nem jöttek be annyira mostanában, Zidane vereséget vereségre halmozott tavasszal. Sok minden megtörténhet, de átlagosan kiegyenlítettebb meccs lesz, mint azt az elmúlt években megszokhattuk a világ legjobb, az ősellenség Barcát fényévekkel és demoralizálóan túlszárnyaló 13-szoros BL-győztestől egy kiscsapat ellen, idegenben. Lehet, hogy a félidőben az egyik csapat vezet, a másodikban fordítás történik (akár Celta-részről). 25% helyett 35%-ot adok a reminek, 40%-ot a Realnak, és max. 25%-ot a Celtának. Lehet, hogy gyengén kezdenek majd, egy félidő iksz sem tűnik rossznak. Igaz, nem ismerem igazán a Celtát.

 Soccer » England » Premier League »
17 Aug 2019, 13:30
Arsenal - Burnley
tipp: total 5,5 over
odds: 10,5
iroda: bet365

indok:
3-1, 5-0 egymás ellen. Burnley  elokeszuletin rugdosta a gólokat. A pool-chelsea ház kupadonto után az Arsenal is szeretné mutatni hogy egy nagy csapat, neki is megy Burnleynak. tippem: 5-3


2019.08.17. 19:00
Labdarúgás, Magyar NBI
Ferencváros - Kaposvár
tipp: Félidő/Végeredmény FTC/FTC
odds: 1,72
office: bet365

A Fradi is bekapcsolódik abajnokság küzdelmeibe. A zöldek kerete kimagaslik a bajnokságból és most a játékra éhes kerettagok is megmutathatják a tudásukat. A kaposvár újoncként lelkesen kezdte a szezont, ám látszik az eltelt két fordulóból is, hogy Waltneréknek sok munkájuk lesz, ha ezt a társulatot komolyan bent szeretnék tartani. Véleményem szerint a Kaposvárnak a Fradi hazai pályájának sajátos hangulata valamint a szokatlan erősségű ellenfél együttesen sok lesz és már a meccs első félidejében megtörnek a somogyiak és utána már csak a különbség lesz a kérdés.

Labdarúgás  Germany - Regionalliga North
2018.08.17.      14:00
Lubech - St. Pauli II

tipp:2,5 gól felett
odds:1,51
Pinnacle

A Lubech a 2. a bajnokságban mig a Pauli a 14.Hazai pályán a Lubech legutóbbi métkőzésein mindig szerzett minimum egy gólt szerintem ma is lőnek minimum 2 gólt.A tippem:2,5 gól felett.

Labdarúgás, Angol Premier Liga, 2019. 08. 17, 16:00

Everton - Watford
Tipp: Pontos eredmény - 0-1


Odds: 15,0
Iroda: Bet365

Indoklás: A tipp bátor, de nem tűnik annyira elképzelhetetlennek, hogy zöldüljön, mint amilyen csábító az odds. Mindkét csapat iszonyú góliszonyban szenved; jó eséllyel egyetlen találat fog dönteni a meccsen. És miért is ne lehetne ez a vendégeké? Ami az első fordulót illeti, a Brighton ellen úgy kaptak ki 0-3-ra, hogy egyáltalán nem játszottak alárendelt szerepet: ami azt illeti, több, mint kétszer annyit lőttek kapura, mint az ellenfél. Fortuna ugyan szeszélyes, de igazságos; előbb-utóbb vissza szokta adni, amit elvesz.

Nyilván a házat és az asszonyt nem tenném fel a tippre, de egy kis aprót azért megér. Mondjuk, ha meggondolom, lehet, az asszonyt mégis feltenném.

ffi kézilabda U19-es vb

Egyiptom - Portugália 2019.08.17 17:30
tipp: over 53.5
odds: 1.50
iroda: tippmixpro

Az egyik elődöntő ma. Ebben a korosztályban mindkettő nagyon jó, azért is vannak itt, bármelyik meg is nyerheti simán a vb-t. Az overt a tét nagysága viheti el, ugye döntőbe jutás a tét ami miatt lehet egy ideges, védekezős, kevés gólos meccs elvileg, de én mégis több gólt várok itt.
Az egyiptomiak nagyon jól játsszák a lerohanást, eredményesek is belőle, a két legutóbbi meccsüket és lényegében ezzel hozták le, így nem hiszem hogy változtatnának nagyon.
A másik oldalon a portugálok szintén nem éppen egy lassú csapat, a góllövéssel sem állnak hadilábon. Erre a határra mindkettő kétszer játszott undert ezen a vb-n, ötször overt, mivel mindkettő elég gyors, futós kézit játszik így most is overt várok.

Labdarúgás:  SVÉDORSZÁG: Allsvenskan
2019.08.17.   16:00
Hammarby - Sundsvall
Tipp: gólok száma az első félidőben 2.5 felett
Odds: 4.60
Iroda: Unibet

A két svéd csapat  júliusban találkozott egymással akkor a Hammarby  nyert idegenben 3:2-re, és az első félidőt 2:1-re nyerte. Most hazai pályán csinálhat hasonló eredményt. Egyébként is a hazai pályán szórják a gólokat. Ez már az első félidőben megmutatkozhat.

Sziasztok!

Időpont: 2019.08.17. (16 óra)
Esemény: Foci Angol: Championship (Millwall - Sheffield Wed)
Tipp: Több mint 2.5 gól
Odds: 2.20
Iroda: Tippmix
Indoklás:

Millwall remekül kezdett és a folytatásban is döntetlent ért el!

Nagyon jó gólszerző játékosai vannak a csapatnak mint a csatár  Matt Smith és a középpályás Jed Wallace!

Sheffield Wed eddig (100%) és első helyen áll a bajnokságban!

Nagyon gólerősek hiszen összességében (5:1) gólaránnyal állnak!

Köszönhetően a középpályás Jacob Murphy  és Sam Hutchinson  játékosoknak!

Motiváció igen nagy mindkettő csapat számára ezért gólok lesznek főszerepben!

Labdarúgás, Nmet Bundesliga
2019.08.17. 15:30

Borussia Dortmund - Augsburg

Tipp: Dortmund 2.5 gól felett
Odds: 1.66
Iroda: Bet365

Tegnap megkezdődött a Bundesliga is, ahol a címvédő Bayern 2-2-t játszott a Herthával. Itt az esély a trónkövetelők előtt, ha egy forduló erejéig is, de vezethetik a tabellát. A jó kezdés elengedhetetlen ahhoz, hogy minnél tovább tartsa a lépést a hazai csapat a bajorokkal, ezért egy jó iramú, gólgazdag mérkőzést várok, ahol a tippem az, hogy a Dortmund minimum 3 gólt szerez az Augsburg ellen.

2019.08.17

Valencia-Real Sociedad  Valencia 1,5 több lap+Valencia 3,5 több szöglet+0,5 több gól
Odds:1,57
bet365

A Valencia otthon elég sok támadást vezet és rengeteg helyzetet kialakit,amiből a góloknak és szögleteknek meg kell mutatkozni az eredményben.Ez mellett nem egy sportszerű csapat.