Fogadóirodák értékelése (nyereményszerzési lehetőség!)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Fogadóirodák értékelése

Az ajánlott fogadóirodák oldalunkon jelen pillanatban 6 olyan szolgáltatót találtok, melyek nem a tegnaptól léteznek a szerencsejáték piacon, s úgy gondoljuk, hogy ezek kielégítik a sportfogadók igényeit.
Sajnos bizonyos korlátozások miatt a választék nem oly bőséges, mint korábban, de viszont azt is mondhatjuk, hogy lehetne ennél rosszabb is.  ;D

Augusztus 22. - Szeptember 15. között egy fogadóiroda értékelési kampányt indítunk el.

Mit kell tennetek?
Értékelnetek kell azon irodát/irodákat, melyeknél aktívan szerepeltek/szerepeltetek a utóbbi 3 hónapban. Az aktív szereplés azt jelenti, hogy volt legalább egy megkötött fogadásotok az említett periódusban.

Hol lehetséges értékelni?
Az alábbi linkekre kattintva értékelhetitek egyenként a fogadóirodákat, illetve az értékelés (csillagok kiosztása után) alatt írásos véleményeiteket is hozzáfűzhetitek az adott irodával kapcsolatban:

Bet365 értékelése

Betclic értékelése

Betfair értékelése

Pinnacle értékelése

Unibet értékelése

William Hill értékelése

TippmixPro értékelése

Figyelem! Egy fórumtag több fogadóirodát is értékelhet, mivel értelemszerűen játszhat több bukmékernél, viszont csak akkor küldjetek be értékelést, ha valóban szerepeltetek az elmúlt 3 hónapban az illető szolgáltatónál!

Nyeremény!
Azok között akik Augusztus 22. - Szeptember 15. között értékeltek egy vagy több irodát kisorsolunk 3 x 10.000 Forintot, melyet Skrillen vagy Paypalen (a nyertes óhajának függvényében) keresztül utalunk.

Extra nyeremények:

10.000 Forintot sorsolunk ki extrán azok az értékelők között, akik egy pár mondatban véleményt is írtak az adott irodáról/irodákról.

5.000 Forintot sorsolunk ki extrán azok az értékelők között, akik egynél több irodánál küldtek be értékelést (értelemszerűen több irodánál aktívak voltak az utóbbi 3 hónapban).

Fontos tudnivalók:
- nem számít, hogy hány fogadóirodát értékel egy felhasználó, a neve egyszer kerül be a fő sorsolási listába (a több értékeléssel rendelkezők extra sorsoláson is részt vesznek)
- a nyertestől bizonyító képet kérhetünk el, melyen bizonyítania kell, hogy az elmúlt 3 hónapban aktív volt az általa értékelt irodánál/irodáknál
- egy személy egyetlen egy felhasználóval értékelhet (tilos a többszörös regisztráció)

Legfontosabb dolog: az értékelés szubjektív, s nem befolyásolja a sorsolás kimenetelét!

Köszönjük szépen a nagy számú részvételt, és az értékeléseket.

Íme a nyertesek:

@Hentesáru  : 10.000 Forint
@Bpetra : 10.000 Forint
@nori71 : 10.000 Forint
@McCart : 10.000 Forint
@kuciboy : 5.000 Forint

Megkérjük a nyerteseket, hogy privát üzenetben jelezzék, hogy milyen módon szeretnék megkapni a nyereményüket (Skrill vagy Paypal).

Gratulálunk, s további sok sikert kívánunk.  :topbet_125: