Napi tipp - Szeptember 8.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Szeptember 8.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!

FIGYELEM! A kosárlabda vb-s tippek ebben a játékban nem érvényesek! Külön versenyt indítunk a rá vonatkozó tippeknek.


US Open vegso gyoztes
Roger Federer
3.2
pinnacle

Sok elmeletre tett pontot a wimbledoni donto, de Rogernek megis elerheto kozelsegbe kerult a 21. GS. Nem kezdte jol a tornat, viszont a sorsolasa alomszeru, csupa olyan aki retteg tole, ennel kivanni sem lehetne jobbat, igy belerazodhat. Dimitrov jon holnap, Medvedev mar hulla, igy en Wawrinkaval szamolok az elodontoben. Koztudott, hogy mindket jatekos, Baby Fed es a masodik szamu svajci is osszeroppan amikor Federerrel kell jatszani, meg ha nem is annyira mint a gyerekkora ota RF imado Goffin tette tegnap. A svajci geniusz ellen Dimi 0-7, Stan 3-23 (mindharom gyozelme salakon szuletett), nem lehet kerdes, amint felmennek a palyara, eldolt.

Az also agon az elso forduloban elhasalt rogton negy kiemelt, Nadal dontoje is szinte biztos (bar a szezon vegen mar nagyon serulekeny). Rafa nagyon nagy bajnok, de mentalis teren o sem a regi mar. Korabban kegyetlen modon maszott bele Federer fejebe, viszont a 2017-es AO-dontojuk ota (es amiota a svajci megoldast talalt a fonak kerdesre) ez forditva igaz, kemeny palyas merkozeseiket ugy nyerte RF mintha a spanyol nem hitte volna el hogy nyerhet. Erdekesseg hogy salakon kivul ket nagy nemezise allva hagyta, Djokovicot 6, Federert 5 eve nem verte a voros boritason kivul, ez eleg durva stat. 

A szorzok. Dima ellen 1.1 korul van Fed, ha a Garroson 1.3-1.4 volt Wawrinka ellen, akkor itt max 1.3 lesz. Nadal Wimbledonban favorit volt (1.7 vs 2.2), azok utan hogy ott is 3-1 -re kikapott, legrosszabb esetben duplat er Fed sikere. 1.1*1.3*2.2 sem eri el a 3.2 -t, szoval ez itt tetszik. 

Sportág, időpont: Tenisz WTA Zhengzhou selejtező 08:00
Esemény: Bai - Cadantu
Tipp: Bai
Odds: 3.50
Iroda: Bet365
Indoklás: Bai az ITF szinten rutinosnak számító Xinyun Han-t verte óriási meglepetésre, aki azért messze nem volt top formában az utóbbi időben, de talán Cadantunál még így is komolyabb játékerőt képvisel kemény pályán. A román túl van már legjobbján, így a junior kínai lánynak úgy érzem bőven lehet itt esélye.

Soccer » Europe » Euro 2020 »
08 Sep 2019, 18:00
Romania - Malta
tipp: Romania team total over 4,5
odds: 4,33
iroda: bet365

indok: a románok hazai pályán kikaptak a spanyoloktól, a mecs elott a kozonség nagyon illedelmes volt, és román szurkolók kifütyülték Luis Enrique lányának gyászszünetét.
ezt margóra írom.
ami a pályán lesz, a románok mennek majd, tippem : 5-0,

Orlando v Los Angeles FC
Tipp: 5.5 gol felett
6
Bet365

A golszerzes teren a LAFC teljesen mas minoseget kepvisel, kiemelkedik a ligabol, az Orlando jateka meg kozismert, adok-kapok mindig. 2-4 elosztasban (legalabb) 6 golt varok.

2019.09.08.    20:45

Finnország     -     Olaszország

Tipp: Olaszország nyer és G/G

Odds:4,75

Iroda:bet365

Indoklás: a Finnek az első fordulóban elszenvedett vereség óta nem kaptak gólt.
akkor Olaszország verte őket 2:0-ra
a Finnek az Olaszoknak már nagyon régen nem tudnak gólt rúgni, ami szerintem ma meg fog szakadni.
2:1 -es Olasz sikert várok

Labdarúgás   Európa - Euro 2020
2019.09.08.    20:45
Spanyolország - Feröer-Szigetek

tipp:Első félidő pontos eredmény 4-0
odds.7,5
unibet

Spanyolország az első a csoportjában ,otthon fogadja az utolsó helyezet Feröer-Szigetek-et.Szerintem az első félidőben fognak többet futballpzni és könnyedén megnyerik a mérkőzést,több gólt is szerezve.A tippem:4-0 a pontos eredmény az első félidőben.

2019.09.08. 20:45
Foci, Eb-selejtező
Finnország - Olaszország
tipp: Olaszország
odds: 1,76
office: unibet

Olaszország kiemelkedik a csoportjából, ötből öt meccsethozván 16:2 -es meggyőző gólkülönbséggel. A görögök és a bosnyákok visszaesését kihasználva a finnek léptek elő legfőbb vetélytárssá, ám látva a nyelvrokonaink utóbbi két évben tett előrelépéseit, így is alaposan elmaradnak a legnagyobb nemzetektől. Szép-szép a finnek vitézkedése, de olyan sztár nagy hatalmak, mint Olaszország ellen rendre nem találják a meglepetésre a receptet. Ebben az évezredben öt találkozásuk volt, amit egyaránt a taljánok húztak be rendre kapott gól nélkül (négyszer 2-0, egyszer 1-0 -ra). Most sem lesz gond ezzel, az olasz támadók egyszer vagy kétszer megrázzák magukat és onnantól nem lesz kérdés a mai estén sem. Tippem: 0-1 vagy 0-2

Sziasztok!

Időpont: 2019.09.08. (17 óra 30 perc)
Esemény: Foci Olasz bajnokság Seria C (Como - Monza)
Tipp: Több mint (2.5) gól
Odds: 2.25
Iroda: bet365
Indoklás:

Mindkettő csapat igen jó formában van!

Hatpontos mérkőzés és ezért nagy küzdelem fog lenni gólokkal fűszerezve!

Mindkettő csapatban igen jó gólszerzők vannak!

Como legjobb gólszerzője aki vezeti is a gólkirályért folyó  küzdelmet a csatár Alessandro Gabrielloni (3) góllal!

Monza csapatában  pedig igen sok egy gólt szerző játékos van!

Ebből adódóan ma is nagy bizodalom van a több gólos mérkőzésre!


Labdarúgás: SZLOVÁKIA: 2. Liga
2019.09.08.   14:30
S. Bratislava B - Trebisov
Tipp: gólok száma: 4.5 felett
Odds: 4.80
Iroda: Unibet

Jó kis gólos szlovák másodosztály két utolsó helyezettje egymás ellen játszik. Gól kapni nagyon tudnak, de rúgni nem annyira. Ma egymás ellen bizonyíthatják az ellenkezőjét, ha akarnak ebben az osztályban valamit.

Vuelta 15. szakasz 2019.09.08 12:15

Top 3 (Ki végez az 1-3. helyen?)
tipp: P.Latour
odds: 9.00
iroda: tippmixpro

Nagyot nem kockáztat az ember ezzel az oddsszal :-) Ma megint egy hegyi szakasz jön, az Jumbo, a Movi és az Astana várhatóan nem fogja nagyon üldözni az esetleges szökést, hogy aztán abba ki kerülhet bele az nagy rejtély ezen a versenyen, de Latour potenciális jelölt mindenképpen. Mivel hegyi befutó van, na meg az egész szakasz karakterisztikája olyan amilyen, így igazából csak hegyimenő nyerhet ma, ha pedig szökésből nyer egy hegyimenő akkor meg csak olyan lehet aki az összetettben úgy áll, hogy elengedik a többiek. Latour az egyik ilyen veresnyző, tegnapelőtt is megpróbálta, akkor bejött harmadiknak, hátha ma is.

Kosárlabda
Irán-Fulop Szigetek
Fulop-Szigetek +19.5
Odds:1.52
Bet365

Irán nem fogja kiütni a vendég együttest.Aranylag szoros eredmény születik.

Sportág, időpont: Tenisz 2019.09.08.
Esemény:Medvedev-Nadal
Tipp: Medvedev -1,5 set
Odds: 8.50
Iroda: Unibet
Nadal nem verhetetlen ellenfél kemény pályán, a fiatal orosz pedig biztosan nem fog megijedni tőle. 3-1-es Medvedev sikert várok!

Idézetet írta: dert Dátum szeptember 07, 2019, 18:43:30
Sportág, időpont: Tenisz WTA Zhengzhou selejtező 08:00
Esemény: Bai - Cadantu
Tipp: Bai
Odds: 3.50
Iroda: Bet365
Indoklás: Bai az ITF szinten rutinosnak számító Xinyun Han-t verte óriási meglepetésre, aki azért messze nem volt top formában az utóbbi időben, de talán Cadantunál még így is komolyabb játékerőt képvisel kemény pályán. A román túl van már legjobbján, így a junior kínai lánynak úgy érzem bőven lehet itt esélye.

NYERTES

2019.09.08 20:45
Finnország-Olaszország  Olaszország 0,5 több gól+Finnország 1,5 kevesebb gól+0,5 több lap
Odds:1,5
bet365

Olaszország sokkal erősebb csapat,nincs egy szinten a két csapat.Olaszok ezt lazán behúzzák.Nálam 0-2 a meccs