Napi tipp - Szeptember 7.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Szeptember 7.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!

FIGYELEM! A kosárlabda vb-s tippek ebben a játékban nem érvényesek! Külön versenyt indítunk a rá vonatkozó tippeknek.


Torok v Andorra
1. fi 1.5 gol felett
1.83
Bet365

Az EB selejtezo ujra nagyuzembe kapcsol. Torokorszag hatalmas favorit, kiutes is benne van, de ehhez az elso golokat koran meg kell szerezni.

WTA US Open
Bianca Andreescu - Serena Williams
Andreescu
3.5
william hill

Ha mar feultem a vonatra, a vegallomasig le nem szallok. Andreescu nalam mar a torna elott is a legeselyesebb volt, es holnap is az lesz, ha nem is feltetlen a jateka miatt. Az is abszolut rendben van, alig 19 eves, osszesen 3 -szor kapott ki iden, premier tornakat nyert, top 10-esek ellen 7-0, szoval szenzacios a kanadai. De amiert itt nagy eselye van elsore rogton GS-t nyerni, az Serena szemelye miatt van. A fiatalabbik Williams (aki mar Andreescu szuletese elott is nyert US Opent) is pazar formaban van, szorja a 6-1-s szetteket, de a dontokkel hadilabon all. Miota elment szulni, meg nem nyert tornat, ennek mar tobb mint 2,5 eve. A major tornakon raadasul iszonyat nyomas van rajta, Margaret Court egyeniben szerzett (rekord) 24 GS-cimet harom alkalommal is beerhette volna, de a legutobbi ket wimbledoni finaleban sem tudott nyugodtan, jol jatszani, a tavalyi US Open donton pedig szegyenszemre mentalisan is padlora kerult, oriasi botranyt kavart. Most ugy tunik egyben van, de holnap megint rajta lesz a teher, szokas szerint begorcsolhet. A kanadainak nincs veszitenivaloja, a jateka megvan ahhoz hogy a legjobb Serenaval is felvegye a versenyt. Egy probat meger a nyeretese. Hajra Bianca!

Labdarúgás:  ÉSZAK-ÍRORSZÁG: NIFL Premiership
2019.09.07.   16:00
Glentoran - Larne
Tipp: gólok száma: 5.5 felett
Odds: 8.00
Iroda: Unibet

Az újonc Larne találkozik a tavalyi ezüstérmes Glentorannal. Az újonc egyáltalán nem óvatoskodik négy meccs alatt 12 rúgott, és 7 kapott gól. Ez a hazaiaknál 10:7. A Larne idegenben a Ballymenatól is 4:2-re kapott ki. Ma is hasonló eredmény születhet.

Sziasztok!

Időpont: 2019.09.07. (16 óra)
Esemény: Foci Angol National liga (Bromley - Chesterfield)
Tipp: több mint (2.5) gól
Odds: 1.80
Iroda: bet365
Indoklás:

Bromley jelenleg harmadik helyen áll a bajnokságban! Győzelmével tovább erősítené Play Off helyezését és életben tartaná feljutását!

Chesterfield jelen led (22) kieső helyen áll a bajnokságban! Igyekezni kellene onnan elhagyni a helyet!

Mindkettő csapatban igen jó gólszerző játékosok vannak és utolsó egymással játszott mérkőzésükön gólparádé volt és mai várható!

Labdarúgás, EB selejtező
15:00

Koszovó - Csehország
Tipp: Csehország 1-2-re nyer
Odds: 9.00
Iroda: bet365

Az A jelölésű csoportban az első hely szinte borítékolható az angolok szamára, viszont a második helyért nyílt a küzdelem. A Bulgária-Montenegró-Koszovó-Csehország négyes nagyon hasonló játékerőt képvisel, szóval nagy csata várható. Első ránézésre a csehek tűnnek a legerősebbnek, Montenegrót és Bulgáriát is legyőzték már.
Nem lesz ez könnyű mérkőzés egyik csapat számára sem, de a csehek szerintem vendég környezetben sem fognak alárendelt szerepet betölteni.
Tippem: 1-2

Anglia - Bulgária
Tipp: Lesz öngól @ 9.00 (bet365)

18:00-tól Bulgária a Wembleyben vizitál, esélye a győzelemre semmi. A bolgár foci romokban a klubcsapatokat brazilok húzzák, a válogatott halott. Az 'új' mester kb a teljes keretet kicserélte, majd biztos remek formában lévő Anglok ellen érnek el jó eredményt. Sok-sok angol lövésre, beadásra, igazi gálára számítok, szögletekre, simán reális, hogy egy beadás vagy lövés öngóllá 'érik'. Az angol-cseh 5-0-án is volt egy OG, itt is számítok rá. Abból a közel 20 lövésből, ennél is több beadásból egynek öngóllá kell érnie.

*egyébként a büntető is remek opció, bet365-ön 3.00, a meccset a fradi-suduva sporija vezeti, ott két tizit adott, lazió-rómán is adott, de amit a fradi - suduván a végén befújt, hát annál nagyobb kanyi tizit keveset látni. kb végig a bolgárok kapuja előtt lesz a labda, egyszer úgyis elbasznak valamit. Kane kb a világon a legtöbb tizit haroclja ki, lásd legutóbbi vb, és azt sem hiszem, hogy Sanchot vagy Sterlinget nem fogják lökni, húzni, rúgni, szóval én húzom az OG-t a PG-t, ha azonos téttel megy, elég az egyiknek jönnie, de mindkettőre jó a sansz

Labdarúgás   Európa - Euro Cup Qualification
2019.09.07.    18:00
Litvánia - Ukrajna

tipp:3,5 gól felett
odds:3,95
unibet

Ukrajna magabiztosan vezet a csoportban ezért nincs miért izgulniuk, szabadabban játszanak majd.Litvánia az utolsó,a könnyebb ellenfelek között van.Szerintem a biztos siker érdekében Ukrajna jól fog játszani és több gólt is szerez.A tippem:3,5 gól felett.

Szerbia-Portugalia
Portugália nyer egy félidőt
Odds:1.66
Bet365

A vendég Portugálok nak ezt a mérkőzést, fél gőzzel is hozni kell.Egy félidőt biztosan hoznak.

Törökország-Andorra
Andorra gólt szerez
odds:6.5
bet365

Irreálisan magasnak tűnik ez az odds, 1 gólt bármikor lehet találni, főleg hogy a török azért nem egy világverő csapat

Labdarúgás, Hollandia: Eerste Divisie, 2019.09.07. 18:30
Telstar - Cambuur
Tipp: 4.5 gól felett
Odds: 5.620
Iroda: Pinnacle

Mindkét csapat képes gólzáporos mérkőzést játszani, ezt megmutatták az előző fordulóban is: a Telstar a Nijmegen otthonában szenvedett 4:2-es vereséget, míg a Cambuur otthon győzte le 3:2-re a Den Bosch-t.
Legutóbbi találkozásukkor 4:2-re győzött a Telstar, hasonlóan gólgazdag összecsapásra számítok.

 Soccer » Europe » Euro 2020 »
07 Sep 2019, 18:00
England - Bulgaria
tipp: England -2,5 asian hc
odds: 1,88
iroda: bet365

2019.09.07.
WTA US Open
Andreescu - Williams, S
tipp: Andreescu 2-0 -ra nyer
odds: 6,25
iroda: unibet

Elérkeztünk a US Open női fináléjához. Ahogyan az lenni szokott Serena újra döntőben. Ám  gyermeke születése óta egy görcs lett úrrá Sernan, nem tudott azóta GS trófeát nyerni, rendre betlizett a döntőkben, bénult játékot predesztinálva.Halep ellen Wimbledonban szenvedett két szettes vereséget, tavaly itt Naomi Osaka nyert két szettben, tavaly előtt Wimbledonban pedig Kerber osztott két felvonásos verést Serenának. Ez a görcs egy a még tinédzser korában levő Andreescu ellen is elő jöhet, sőt látva a (román) kanadai játékát elő is fog jönni. Márpedig, ha itt nyerni fog Bianca akkor azt a saját a két héten át mutatott fantasztikus játékának és az ezáltal megfogott serena ólom lábainak köszönheti majd két szettben. A döntő szettben már nem Bianca lenne esélyes, itt két szettben lesz esélye elkapni az amerikai "óriást", ahogyan tették azt az elmúlt finálékban kolléganői is.

2019. 09. 07. 20:45

Labdarúgás, EURO 2020 Selejtező

Szerbia - Portugália
Tipp: Szerbia

Odds: 3,30
Iroda: Bet365

Indoklás: Ha szerbek komolyan gondolják a továbbjutást, akkor nemigen maradt már elszórni való pontjuk: hozni kell a hazai meccseket. Persze, Ronaldoék ellen ez biztosan nem lesz sétagalopp, mégis érzek annyi erőt bennük, amivel - ha nem is egyszerűen - de végül két vállra tudják fektetni az ellenfelet. A portugálok alighanem túl vannak már a fénykorukon, amit az a körülmény is elég jól jelez, hogy eddig mindösszesen két döntetlenre futotta - hazai pályán - a selejtezősorozatban. Úgy gondolom, most viszont a remi sem lesz meg - egy kemény, kevés gólos meccsen alighanem egyetlen találat fog dönteni: a szerbek javára.

2019.09.07. 22:00
WTA US Open
Andreescu - Williams
tipp: Andreescu 2-1-re nyer
odds: 6,75
iroda: unibet

Serena már rég nem a régi, igaz ezen a tornán meglepően magabiztosan vette az akadályokat.Pont ezért gondolom hogy egy szettre jó lehet a fiatal vetélytársa ellen,aki ahol elindul,szinte mindenhol nyer...