Napi tipp - Szeptember 18.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Szeptember 18.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!



2019.09.18. 10:00
Tenisz, ATP Szentpétervár
Vatutin - Fucsovics
tipp: 1. szett nyertese Fucsovics
odds: 1,53
office: william hill

A Davis Cup siker után Fucsovics Marci Szentpétervárra hivatalos. A salak után pedig főleg jókedve lehet, hiszen a számára kedvesebb gyors borításon, fedett körülmények között teniszezhet. Vatutin ugyan feljutott a selejtezőből a főtáblára, ám intő jel, hogy rendre elbukta a nyitó szetteket. Ráadásul Fucsó Gulbisnál és Nedovyesovnál is összeszedettebb játékot nyújt. Véleményem szerint a jó kedvvel érkező Marcinak sikerül jól kezdenie a nyitó fellépését Szentpéterváron a két kemény meccsből érkező riválissal szemben.

Kosárlabda, Felkészülési mérkőzés
2019.09.18. 16:00
Leeuwarden - Bremerhaven
Tipp: 156,5 pont felett
Odds: 1,83
Bet365
Indoklás: harmadik lépésnek egy holland - német összecsapás. A felkészülés vége fele járunk a hollandoknak nem igazán volt a legjobb, ennél csak jobb lehet a továbbiakaban, gondolom ezért is ekkora az odds a győzelmükre, ami szerintem itt össze is jöhet nekik egyébként!
A német alakulat a második vonalban kezdi az idei szezont, mivel kiestek az első osztályból, így van mit tenni a visszajutásért, lehet gyakorolni. Pontban gazdag mérkőzésen szerintem kis külömbség lesz a két csapat közt!

Bayern v Crvena Zvezda
3.5 gol felett
1.72
Bet365

A BL csoportkor nyitokorenek legegyertelmubb meccse lesz. A Bayern hatalmas favorit, a KO merete az elso gol idopontjatol fugg.

Kézilabda, BL, 09.18. 19:00
Flensburg-Handewitt - Elverum
Elverum nem ér el 25 gólt
1.70
bet365

Nem egy súlycsoport a két csapat. A Flensburg jó védekezése meg fogja állítani a norvég csapatot. Az első forduló eredményei alapján zöldülnie kell a tippnek.

Atl Madrid-Juventus
DV
Odds:1.53
Bet365

Az olasz csapat van annyira jó, hogy ne kapjon ki az első mérkőzésen.

Soccer » Europe » Champions League
Paris SG - Real Madrid
Today, 18 Sep 2019, 21:00
Tipp:Under3,5
Odds:1,61
Pinn

Indoklas: Sok a serult a parizsi csapatnal Cavani,Mbappe,Draxler(Neymar eddig csak 1 meccset jatszott) inkabb a tamado szekcioval van a gond, talan a ujonnan erkezet Icardival megoldjak,  egy szaros Satrasbourgal is kinlodtak, visszont ha  Keilor Navas fog vedeni a Real ellen akkor kivancsi leszek, h sikerul-e jo merkozest lehoznia.A PSG utolso harom meccsen golt sem kapott. Real sem orulhet nagyon , Modrici es Asensio nelkul, gondolom a legutolso merkozes  gyalazatos masodik felidoi telyesitmenyt feldolgoztak, levontak a tanulsagot es orvosoltak. Szemely szerint 1-1 vagy 2-1 ide vagy 1-2 oda merkozest varok.

Sziasztok!

Időpont: 2019.09.18. (18 óra)
Esemény: Foci Lengyel bajnokság (Wisla Plock - Legia Warszawa)
Tipp: Több mint (2.5) gól
Odds: 2.00
Iroda: bet365
Indoklás:

Wisla hazai pályán veszélyes mindenkire hiszen jobb helyezésért küzd!

Van jó gólszertő játékos mint a  középpályás Dominik Furman (3) góllal!

Legia győzelmével első helyre kerülne!

Szintén van jó gólszerző játékos a csatár Jarosław Niezgoda (5) góllal

Egymás ellen vegyes mérkőzéseket játszanak de most több gólos várható mert igen nagy a motiváció!

Soccer  Europe - Champions League
2019.09.18.       21:00
Bayern Munich - FK Crvena zvezda

tipp:4,5 goal over
odds:2,63
Betfair

Eddig 1 mérkőzést játszott a két csapat egymással 2007-ben azon pont 5 gól született.A Bayern hazai pályán esélyes hogy több gólt is szerezzen és szerintem hajtani fognak.A tippem:4,5 gól felett.

Soccer » Europe » Champions League
Paris SG - Real Madrid
Today, 18 Sep 2019, 21:00
Tipp:Over 2.5 goals
Odds:1,57
Bet365

A Real gólerősnek tűnik mind hátul, mind elöl, mindkét csapat könnyen gólt szerezhet.

Sportág, időpont: EUFA BL, 21.00
Esemény: PSG - Real Madrid
Tipp: Real Madrid
Odds: 3,1
Iroda: Unibet
Indoklás: A "pletykák" szerint a hazaiaknál nem játszik Cavani, Mbappé, Neymar. Emellett Icardi beilleszkedése sem zökkenőmentes, úgyhogy nem a legerősebb csatársor fog pályára lépni. A Madridnak ezáltal olyan lehetősége lesz egy párizsi győzelemre, ami nem sokszor adódik az életben.
Ezen kívül a vendéggyőzelem mellett szól az is, hogy a Real 10-ből egyszer mindig jól játszik, márpedig az előző 9 meccsén rossz volt. :)

UEFA Youth League, 16:00
Bayern U19 - Crvena U19
10 szoglet felett (min 11)
2.6
bet365

Papiron komoly kulonbsegnek kene itt lennie, de a szerbeket tavaly is nehez volt feltorni, megtorni, igy inkabb szogletekre szamitok, es nem golokra. A muncheniek egyedul is kepesek megugrani ezt a hatart (iden mar ketszer sikerult), de a Zvezda a PSG elleni parharcot leszamitva szinten overesnek szamitott a legutobbi csoportkorben, szoval ez realisnak tunik.

Labdarúgás, Bajnokok Ligája, 2019.09.18. 21:00
Atletico Madrid - Juventus
Tipp: 2.5 gól alatt
Odds: 1.50
Iroda: bet365

Foci: BL
2019.09.18. 21:00
Sahtior Donyeck - Man City
Tipp: Nyer a city és Donyeck szöglet 2,5 alatt
Odds: 3,35
Iroda: Unibet
Úgy gondolom a tipp első felét nem kell magyarázni, City tavaly megnyert mindent, brutál kerete van, Guardiola vitrinjéből meg már nagyon régóta hiányzik a Bl cím, éppen ezért egy magabiztos győzelemmel kell hogy kezdjenek.
Na de hát ott a tipp érdekes fele, hogy a hazai csapat maximum két szögletet végez el az egész mérkőzés alatt. A City védelme a pontrúgások után a legsebezhetőbb, ezt tudja nagyon jól Guardiola, éppen ezért minden meccsre ki van adva hogy ha ketté szakad is éppen a játékos a szögletet muszáj elkerülni, hétvégén az első gól pont egy elkerülhető szögletből született, ami után gondolom Guardiola hatalmas fejmosást tartott az öltözőbe. A tavalyi PL alatt a manchester city ellen végeztek el átlagban a legkevesebb szögletet. (a bárki kíváncsi a pontos adatokra, ajánlom figyelmébe Kele Jani facebook oldalát illetve posztjait)

BL 18:55
Brugge-Galatasaray
Tipp: Galata gólt rúg az 1. félidőben
Odds 2,50
bet365