Napi tipp - Szeptember 17.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Szeptember 17.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!



Foci, BL F-csoport
2019.09.17. 21:00

Dortmund - Barcelona
Dortmund vagy döntetlen
1,65
unibet

Egyből rangadóval indul az F-csoport, a továbbjutás valószínűleg már most odaadható ennek a két csapatnak, aztán az első helyért meg megküzdenek majd egymás ellen. A Signal Iduna Park ellenfélként egy bevehetetlen erődnek tűnhet, nem igazán nyerni járnak ide a csapatok, még a nagy csapatok sem.. A Dortmund egy könnyed 4-0-ával hangolt otthon a szintén BL induló Leverkusennel szemben, remek hangolódás a spanyol ellenfélre. A Barca is nagy különbséggel nyert otthon, de idegenben közel sem jellemzi az a stabilitás, mint a Camp Nouban. Messi már edz a csapattal, de ha játszik is, szerintem 100%-os állapotban nem lesz, Suarez is visszatért a hétvégén, úgyhogy alakulgat azért a csapat. A Barca formája viszont nem az igazi, idegenben eddig 1 pontot szereztek a két bajnoki meccsükön, ami nekem elég nyomós indok spanyol részről a tipp zöldülésére. Német részről pedig a mindig impozáns hazai eredmények és a remek forma mondatja velem azt, hogy nem sok ponttal fog távozni a Barca erről a túráról. 80 ezer szurkoló előtt nem fognak blamálni a németek, és egy X-re legalább jók lesznek, ha esetleg a győzelem nem is jön össze.

Jégkorong, Franciaország, 09.17. 20:15
Nice - Grenoble
Grenoble -1.5
1.65
bet365

Elkezdődött a francia hokibajnokság is. A tavalyi bajnok Grenoble a BL-t nem kezdte jól, a hazai bajnokságban javítanának a Nice ellen, akik viszont 3 gólos vereséget szenvedtek az idénnyitón. Ez a különbség szerintem megint meglehet, de legalább 2 góllal jobbnak vélem a vendégeket.

2019.09.17. 12:00
Tenisz, ATP CH Kaohsiung
Lee, K - Tseng, C H
tipp: Tseng, C H 2-0 -ra nyer
odds: 1,66
office: bet365

A héten Taipeiben is rendeznek Challenger versenyt, ahol két hazai játékos egymás ellen léphet pályára. Lee Kuan-Yi egy közepes ITF versenyző, ám a 18 életévébe augusztusban lépett Tseng az ifi ranglista legjobbjai között van számontartva. Már ATP szinten is izzasztott meg nagyobb neveket és egyre jobb formába lendül. Tsenge a jövő, honhitársai előtt ját tudásban és mindezt a keddi mérkőzésen is bizonyíthatja. Két szettes  továbblépést várok a jövő nagy taipei reménységétől.

Kosárlabda-barátságos mérkőzés
2019.09.17. 16:00
Cserno More - Chernomorets
Tipp: Cserno More +3,5 pont hendikep
Odds: 1,83
Bet366
Indoklás: Próbáljunk lépni mégegyet, a két bulgár csapat már számtalanszor játszott egymás ellen, igaz legutóbb ez 2016-ban volt, de előtte sorra a hazai gárda bizonyult jobbnak. Ma sem várok mást sima hazaira is 2 feletti a szorzó, de azért biztonságiba adok nekik plusz 3,5 -öt biztos ami biztos 😁

spanyol ffi kézilabda, 2019.09.17, 19:00

Barcelona - BM Huesca
tipp: over 60.5
odds: 1.68
iroda: betclic

A Barca ha spanyol bajnokit játszik hazai pályán jellemzőn megszórja az ellenfeleket, nem ritkán 40 vagy több gólt is dobnak. Erre a határra 80-90%-ban overt szoktak játszani otthon Huesca típusú és erősségű csapatokkal. Ha nem akarnak pont ma védekezést gyakorolni a BL-re akkor jó esély van a tippre.

Ifi BL 14:00
Napoli - Liverpool
vendég
1,80 unibet

Úgy érzem a Liverpool kerete jóval erősebb és nagyobb tehetségek alkotják, mint a Napoliét, jó formán Klopp nyári igazolásai itt mutathatják meg egyenlőre hogy megérte értük a befektett pénz. Olyan nevek lesznek a Pool keretében mint Brewster aki már megmutatta a felkészülési meccsek folyamán hogy van benne potenciál, Elliot aki ugye a legfiatalabb PL kezdő valaha, és a Van der Berg, akiben a következő Van Dijkot látják. Itt a vendég győzelemnek kötelező kéne hogy legyen!

Foci, BL
2019.09.17. 21:00
Dortmund - Barcelona
Félidő/játékidő Dortmund
4.50
bet365

A Dortmund jó játékra is képes odahaza, sok gólt lő a csapat, a Bayern felett is győzedelmeskedett a szuperkupában. A hazai pálya is őt segíti majd, az ismerős közeg, az állatvilágból ismert "területvédelem" miatt megemelkedett tesztoszteronszint a hazai játékosokban, a jól ismert pálya minden szeglete, nem kell akklimatizálódniuk, utazniuk előtte, míg a Barca komoly válságban van, főleg idegenben, hiába nyeri sok góllal hazai mérkőzéseit. Messi sem játszik. 3-1-re tippelek.

2019.09.17.     18:55      Foci   BL

Inter     -     Slavia Praha

Tipp:hazai és G/G

Odds:3,4

Iroda:bet365

Indoklás: Nehéz csoportba került az Inter. A mai ellenfele a leggyengébb ebbe a csoportba így kötelező a győzelem.
A Cseh csapat a saját országukba erős csapat ezért azt gondolom hogy jók lehetnek egy gólra, de szerintem a győzelemre nem.
szerintem ma 2:1-re vagy 3:1-re nyer az Inter

SVÉDORSZÁG: Superettan - 23. forduló
17.09.2019 19:00

Degerfors -Mjallby

Tipp: 0:1 Mjallby nyer
ODDS: 10,50
UNIBET

Mjallby a szezonban nagyon jó szériát mutat a tabellán, a csapat összhangja és remek játékosokkal második helyezett csapat, minden meccs fontos nekik, nem szoktak sok gólos játékot játszani, ezért csak egy sima 1 gólos meccset várok amit Mjallby szerez meg és nyer meg!

Foci BL
2019.09.17.   18:55
Lyon - Zenit
tipp:Zenit nyeri valamelyik félidőt
odds:2,75
unibet

A Zenit statisztikailag jobb formában van és szerintem legalább az egyik félidőt sikerül majd megnyerniük a mérkőzésen.

Lyon-Zenit
10.5 kevesebb szöglet
Odds:1.57
Bet365

Nagy kockázatot nem vállal egyik csapat sem, szürke mezonyjatek lesz, kevés helyzettel.

Sziasztok!

Időpont: 2019.09.17.(19 óra)
Esemény:Foci Spanyol LaLiga2 (Racing Santander - Mirandes)
Tipp: Több mint (2.5) gól
Odds: 2.50
Iroda: bet365
Indoklás:

Santander jelenleg kieső helyen áll a bajnokságban és most itt az ideje rákapcsolni és nyerni hazai pályán!

A csapatban vannak jó gólszerzők mint a középpályás Karim Yoda aki ma is növelheti góljai számát!

Mirandes sincs biztonságban hiszen közel vannak a kieső helyhez!

Szintén van jó gólszerző játékos mint a  csatár Martín Merquelanz (3) góllal!

Utolsó egymással játszott mérkőzésük ilyen felállásban (3:2) lett az eredmény!

Ma is van rá esély hiszen mindkettő csapatnak a jobb helyezésért kell a győzelem ami gólokat eredményezhet!

2019.09.17. 19:00
Tenisz, ATP Metz
Lenz Julian - Carreno-Busta Pablo
tipp: Lenz nyer
odds: 4,26
iroda: Pinnacle
Indoklás: Carreno Bustának nem kedvez a fedett kemény borítás. Egyszer indult korábban ezen a tornán, akkor is első körben búcsúzott. Ennyiért mindenképpen megéri megpróbálni a német játékos sikerét.

ATP Metz, 19:30
Bedene - Roumane
Bedene 2-1 -re nyer
4.00
bet365

Bedene a hetveget a szloven DK csapatban toltotte, meg salakon, onnan ugrott be ide. A formaja egyebkent eleg hektikus, a portorozi CH gyozelme is tobbnyire szenvedes volt. Roumane egy fiatal francia, a hazai challengereken nem egy, nem ket dog gyozelme volt iden. Ket hete Tsonga ellen is szervalt az elso szettert, tobb lehetosege is volt, aztan teljesen elfogyott, vilagga utotte a labdakat. A Touron most mutatkozik be. Amig Bedene nem talal magara, Roumane uralhatja a meccset a nagy szervakkal es tenyeresekkel, de ahogy a szloven belemaszik az adogatojatekaiba, ugy szepen lassan bedaralja majd rutintalan ellenfelet.