Napi tipp - Október 8.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Október 8.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!



Tenisz, ATP Shagnhai - férfi páros, 2019. 10. 08, 11:00

Chardy/Martin - Hurkacz/Paire
Tipp: Hurkacz/Paire


Odds: 3,00
Iroda: Bet365

Női foci Európa-bajnoki selejtező
2019.10.08. 14:00
Görögország - Németország
Tipp: 4,5 gól felett
Odds: 1,58
Iroda: unibet

Nem mondanám, hogy a női foci szakértője vagyok, de stat és logika alapján nem tűnik rossz tippnek. Az erőviszonyokat tekintve ég és föld a 2 csapat, hiszen míg a németek a 2. helyen állnak a világranglistán, addig a görögök csak a 66. helyen szerénykednek. A magyarok a 44. pozícióban és valljuk be mi sem vagyunk egy túl erős csapat női fociban és ezek a görögök még hátrébb állnak 22 hellyel...

A németek már túl vannak 3 selejtező mérkőzésen és nagyon begyújtották a rakétákat :o
Németország - Montenegró 10-0
Ukrajna - Németország 0-8
Németország - Ukrajna 8-0

Eddigi eredmények azt mutatják, hogy a germánok élesek és összehangoltak. A legutóbbi meccsük szombaton volt, de nem hiszem hogy az ukránok (25.vr. hely) túl sokat kivettek volna belőlük. A görögök ezzel szemben még meccs nélkül állnak a sorozatban.. Számomra meglepő lenne, ha megúsznák 5 gól alatt.

Sportág, időpont: Labdarugas, Brazil Seria B 01:00
Esemény: Sao Bento - Vila Nova
Tipp: OVER 1,5 gol
Odds: 1,61
Iroda: Pinnacle

Indoklás: Jo is meccs varhato ma Sao Pauloban, ahol a tizenkilencedik Sao Bento fogadja a tizenhatodik Vila Novat. Bentmaradasi rangado minden esetre, nem gondolom szep foci lesz ez. Sao Bento utoljara csunyan kikapott otthon, az elso Bragantinotol 0:3 ra. Edzo pozicioja egyenlore meg nincs veszelyben, de a szurkolok mar elegedetlenkednek. Igy a mai meccsuk szinten otthon kulcsfontossagu, mivel a maguk 24 pontjukkal kezdenek leszakadni az elottukvalo Vitoriatol. Serules miatt csak a kozeppalyasuk Elton es hatvedjuk Wesley nem lepnek palyara. Mindketten egy-egy golosak, igy veszteseget jelenthetnek elvileg.
Vila Nova most egy pillanatra kiuszott a kieses zonajabol, es annak ellenere, hogy az utolso 5 meccsbol 2 gyozelem ket dontetlen es egy vereseguk van kirugtak az edzojuket - Marcelo Cabo-t. Jelenleg az asszisztense Rafael Toledo vezeti a csapatot aki meglepoen visszahivott ket jatekost akiket pont Cabo rakott ki a kezdo 11 bol. Elias es Araujo kozeppalyasok meg ma nem lepnek palyara, ha minden igaz Toledo a Criciuma elleni 1:1 dontetlent elero csapatot allitja fel ma is.
Szoval mivel ma nem kell hajtanom az oddszot, csak gyoztes tippet szeretnek - oda teszem ezt a meccset masfeles overbe. Sok szerencset memberek!

Észak-Írország - Norvégia
női u19 foci
Tipp: döntetlen @ 15.00 (bet365)

2020-as korosztályos Eb-selejtező, első rosta, 3 csoportmeccs. Mivel a négyesből kettő megy tovább, és mindkét csapat 6-6 ponttal áll az első és 2. helyen, így mindkettő fix továbbjutó. Hét nap alatt a 3. meccs lesz, fáradtság is bejátszik. Szerintem a norvégok sem törik már össze magukat, és az Észak-írek otthon vannak, egy jó 0-0-t hátha kihúznak. Nem mondom, hogy tuti, messze nem az, de ha nekem fogadóirodám lenne, 7.00-8.00 között mérném a remi szorzóját. Egy olyan tétet ajánlok ide, aminek elvesztése nem fáj, viszont 15-tel szorozva azért már párszáz forint is kézzel fogható.

Sportág, időpont: Labdarugas, Brazil Seria B 01:00
Esemény: CRB-Sport Recife
Tipp: OVER 5,5 gól
Odds: 13.00
Iroda: bet365

Monfils, Gael - Hurkacz, Hubert
2019.10.08. 9:40
Tenisz
ATP - Shanghai
Tipp: Monfils nyer
Odds:1,50
Iroda: unibet

Labdarúgás, Északír Ligakupa
2019.10.08. 20:45

Larne - Dundela

Tipp: 5.5 gól felett
Odds: 4.60
Iroda: Unibet

A két csapat között osztálynyi különbség van, bár a hazaiak idén jutottak fel csak. Emiatt ismerheti egymást (valamennyire) a két csapat, találkoztak többször is, legutóbbi nyolc mérkőzésüket a Larne nyerte magabiztosan. Utolsó mérkőzésüket vendégként nyerte a Larne, 5-0-ra, azóta erősödtek is. Elég sokgólos mérkőzéseket is képes játszani a hazai csapat, leginkább tőlük várom a gólokat, 5-1, 6-0 a tippem.

Foci Baratsagos
2019.10.08. 18.30
Homburg v Damrstadt
2.5 gol felett
1.57
Bet365

A szorzo jelentoset csokkent tegnaphoz kepest, de meg elfogadhato ertek van igy is benne. Felhozo meccs, amely mindket csapat erdekeit szolgalja, a golvaltasbol mindketten profitalnak, s az osztalykulonbseg is ervenyesulni fog.

Sportág, időpont: Tenisz Challenger Mouilleron le Captif 13:00
Esemény: Muller - Jomby
Tipp: Jomby
Odds: 4.33
Iroda: Bet365
Indoklás: Muller inkább a salakot kedveli, míg Jomby nagy szervás, de eddig nem jött ki neki a lépés fedett pályán. Benne ennél több van, és underdogként veszélyes lehet.

Női foci Európa-bajnoki selejtező
2019.10.08. 18:00
Szerbia-Ausztria
Tipp: Iksz
Odds: 4.50
Iroda: bet365

Én sem vagyok a női foci szakértője, de az esélytelenebb hazai csapat elcsíphet egy döntetlent, főleg, ha kevés gól esik.

ATP Sanghai
Fognini - Murray , 12:10

Tipp: Fognini
Odds: 1.77   Iroda: Unibet

Indoklás: Murray műtétjei után próbál visszarázódni, de szemmel láthatóan gondjai vannak fizikálisan. Kicsit talán túlvállalta ezt az év végét, minden meccsen kiköpi a tüdejét. Tegnap (is) alaposan megizzadt... Fognini idén olykor-olykor stabil játékot is hozott. Ma lesz annyira dörzsölt, hogy szétfuttatja Murray-t és kihasználhatja Murray második szerváinak sebezhetőségét. Ha nem őrül meg, ami azért nála benne van, akkor sima is lehet.

ATP Shanghai,
Fognini - Murray
Fognini -0,5
1.806
pinnacle

Gurus irast akartam belole, de jol beneztem, azt hittem holnap lesz... Szoval roviden. Murray alakul, de egy-egy hosszabb labdamenet, jatek sokat kivesz belole, a fizikuma meg kozel sem az igazi. Az elso forduloban raadasul tulorazni kenyszerult, bar az igazat megvallva en nem vartam gyozelmet (foleg nem ilyen "simat"), Londero az egyik legalulertekeltebb jatekosa a Tournak, a tenyerese kegyetlen jo. Fognininek is megvannak a maga fegyverei, tudjuk rola hogy vilagelso teniszre kepes ha akar - a presztizsmeccseken tobbnyire akar, kerdezzuk meg Nadalt. Tegnap a gyors palya ellenere, Querrey-t atomjaira szedte. Fizikailag is jol birja az olasz, tehat itt tenyleg csak akkor nyerhet Murray ha Fabio turelmetlen lesz ot mozgatni, vagy eleve a meccshez nem lesz turelme  ;D

*most komolyan, mig leirom, elzsivanykodjak elolem a tippet?  ;D Javitom hendire, jonnie kell annak is.

Labdarúgás Anglia National League
2019. 10. 08.

Halifax - Chorley

Tipp: Halifax
Odds: 1.60
Iroda: bet365

Először én is a görög-német női foci góljaival szemeztem, de egyrészt azt Latzka kilőtte, másrészt nehogymár nőkre fogadjak (újraolvastam Audrey-val készült interjút, azóta sem jött meg hozzá a kedvem). Így maradt egy angol alsóbb osztályú meccs. Nincs még egy olyan bajnokság, ahol az első fogad egy kieső helyen állót, és ekkora oddsot kapunk rá. Egy döntetlen benne lehet a derbiben, de a Chorley még nyeretlen idegenben. Ezt be kell húznia a Halinak.

Sziasztok!

Időpont: 2019.10.08. (20 óra 45 perc)
Esemény: Foci Angol:  EFL Trophy
Tipp: Több mint (3.5) gól
Odds: 2.50
Iroda: bet365
Indoklás:

Cheltenham remek formában lévő csapat aki vegyes eredményeket ér el  de több gólos mérkőzéseket játszik!

West Ham U21 szintén érdekes de több gólos mérkőzéseket játszik!

Mindkettő csapatban vannak igazán jó gólszerzők így adott lesz a mai napon is a több gólos mérkőzés!