NBA 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


január 31, 2020, 08:55:37, SPF Admin
Lakers Vs Clippers

1984-ben költözött Los Angelesbe a Clippers, a két csapat rivalizálása azóta számos érdekes időszakot hozott. 1997 és 2000 között például a Lakers uralta a párharcot, zsinórban 16 győzelemmel. Kawhi Leonard érkezésével új szintre emelkedik a felek közti küzdelem, amire az Unibet külön fogadási kínálattal is készült.

Melyik csapatnak lesz több győzelme?

Lakers - 2.55
Clippers - 1.50

Melyik csapat jut tovább a rájátszásban?

Lakers - 2.15
Clippers - 1.72

Legtöbb pont átlagosan mérkőzésenként?

LeBron James - 1.67
Kawhi Leonard - 2.20


NBA 2019/20

Itt lehet beszélgetni a 2019-20-as NBA szezon eseményeiről, mérkőzéseiről.  :topbet_125:


Több esetben jobbnak látták, ha nem állnak be elé ;D
https://www.youtube.com/watch?v=JI-Mf9PpaBM

Bármi megtörténhet az előszezonban
https://www.youtube.com/watch?v=MgL_YeULfqU

Steven Adams
Boban Marjanovic
Ben Simmons dobása a harmadik, aki végre bedobta az első tripláját  :great:  ;D ;D

Nem tűnt ez rossznak elsőre, azok az 1 méterrel a vonal mögüli triplák ígéretesek, pár be is esett belőle. Ha formába lendül Zingis, akkor az ilyen üres triplákból jöhetnek a pontok szép számmal (2/7 volt elsőre, ebből 3-4 vagy négy tiszta dobás maradt ki). Doncicot nem hagyhatják ott az ellenfelek egy az egyben senkivel, mert könnyedén ver bárkit a ligában, Zingisre meg így nem tudnak kilépni. Ha egészségesek maradnak, meglehet az a PO, nagy nehezen. Lehet rakok egy kis aprót arra a 3.30-as szorzóra.
https://www.youtube.com/watch?v=obLsuga36fM

Utah, Boston, Atlanta kozul melyikre tennetek vegso gyoztes piacon, vagy mas csapatot, amely kozvetlenul nem tartozik az elithez? Van egy freebetem, ugy akarom, hogy ha nem jon igy jartam, de ha bejon sokat hoz.

Attól függ @RedMunchen , mert például egy 15 körüli szorzó se kicsi már (Utah Jazz). Te is azt javasoltad, nem rossz ötlet véleményem szerint.

Boston: Csapat nagy része részt vett a vb-n, én kihagynám őket, rájátszásra szerintem hullák lesznek.
Atlanta: Nálam erősen kérdéses, mert tavaly jók voltak a második felében az alapszakasznak, de nagyon tapasztalatlanok még.

Nyugatról, ha nem Clippers, akkor a Lakerst mondják, én bennük nem hiszek, de ez az én saram.  ;D Houston egy játékostemető, ráadásul két ekkora ego/labdaigényes ember nem fog megférni egymás mellett. Mavs és a Pelicans szerintem fasza lenne, de nagyon fiatalok, plusz sosem lehet tudni, hogy ki sérül le. Szimpatikusak, de arra nem adnak bajnoki címet.

Rutin miatt nyugatról: Portland, Utah vagy San Antonio. Spursnél utolsó olyan év, amikor DeRozan vagy Aldridge bizonyhat, Portlandnál Nurkic lehet a kulcs, míg a Jazz kellemetlen perceket okozhat a védekezéssel. És akkor még ott a Denver, Jokiccsal, nekik most már van egy kis rutin, feljebb tudnak lépni. Azonban arról az oldalról nekem továbbra is ott a kétség, hogy a Clippers mire lesz képes, ha működik a George - Leonard duó, akkor felesleges bármiről is beszélni, instant döntő lesz belől. Összeáll védekezésben a Beverley - Leonard - George - Harrell négyes, nem sok pontot kapnak majd..

Kelet meg számomra abszolút homály, mert látható, hogy a Milwaukee fogható a PO-ban, Philly-nél meg a fejekben lehetnek gondok. Embiid, Simmons.. hagyjuk is.
Nekem aki onnan szimpatikus, az a Nets. Kevin Durant a Achilles-sarka a csapatnak (bocsánat..), általában 1 évet szoktak ezzel a sérüléssel kihagyni, Kobe asszem 8-9 hónapot, de utána ment újból a pihenőre, mert pár meccs után megint out volt neki. Elvileg a GM türelmes, edző is, társak is, de nem zárkóznak el tőle, hogy bevetik őt, ha jól halad a felépülése. Szerintem ezzel a kerettel alap a PO, ha pedig az megvan, akkor egy rájátszásban nem jön rosszul akár csak 10-15 perc erejéig is egy Durant-féle shooter..  Két ilyen rutinos játékossal egy alapvetően tehetséges keret sokra viheti. Kenny Atkinson három év alatt szarból várat épített (legalábbis az alapokat), azért nem rossz teljesítmény.

Számomra még a Miami a sötét ló. Jó kis keret, Erik Spoelstra nem rossz edző (sőt!), védekezés szerintem rendben kell, hogy legyen. Butler, Adebayo, Winslow. Rájátszásra is vannak tapasztalt játékosaik (Butler, Dragic, Leonard, Olynyk), plusz akad jó pár tehetség (Herro, Okpala és Silva). A baj az, hogy én nem látok clutch playert, aki meccseket nyerne, de biztos van, aki jobban ismeri őket.

Utah lett vegul, bar csabito volt a felsorolt tobbi nagyobb szorzos lehetoseg is. Koszonom a segitseged. :ok:

Rengeteg dologra tippelhetsz!

Az Unibetnél nagyon sok mindenre fogadhatsz az NBA kapcsán, bajnokra, főcsoportok győzteseire, de játékosokra is tehetsz fel pénzt! A legjobban blokkoló, vagy épp a legjobb pontátlagú kosarasra is tippelhetsz.

Legtöbb sikeres hárompontos kísérlet meccsenként:

Stephen Curry  1.40
James Harden  6.00
Paul George  13.00
Damian Lillard  13.00

A teljes kínálatot az Unibetnél találod!


Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum október 13, 2019, 12:57:53
Rengeteg dologra tippelhetsz!

Az Unibetnél nagyon sok mindenre fogadhatsz az NBA kapcsán, bajnokra, főcsoportok győzteseire, de játékosokra is tehetsz fel pénzt! A legjobban blokkoló, vagy épp a legjobb pontátlagú kosarasra is tippelhetsz.

Legtöbb sikeres hárompontos kísérlet meccsenként:

Stephen Curry  1.40
James Harden  6.00
Paul George  13.00
Damian Lillard  13.00

A teljes kínálatot az Unibetnél találod!


Harden 6.00-os szorzójában óriási érték lehet, amennyire átalakult játéka, simán jöhet ez a szorzó még akkor is, ha Curry magára maradt és Harden megkapta koloncnak Westyt.

Pár nap és kezdődik az NBA alapszakasz...

Akron, egy kisebb amerikai város Ohio államban. Népessége debrecennyi méretű (200 ezer lakos). Csak egyetemi ligákban szereplő csapataik vannak a különböző sportágakban, szóval nem egy sportnagyhatalom. Miért lehet mégis ismerős számunkra? A sportolóik miatt, akik a városban születtek.

Az Akron General Medical Centerben látta meg a napvilágot Lebron James és Steph Curry, mindössze 39 hónap eltéréssel. Az elmúlt évek két domináns játékosa, akik egymás ellen zsinórban 4 döntőt is játszottak. Akron még számos kiváló sportolót adott a világnak:
- Nate Thurmond: ő volt az első az NBA történetében, aki megcsinálta a quadruple-double-t (négy mutatóban is 10 egységet minimum elérni). Azóta ez mindössze három embernek sikerült, utolsó 1994-ben történt.
- olimpiai bajnokok: Carol Heiss, David Jenkins, Hayes Alan Jenkins, Butch Reynolds, Phil Boggs
- Super Bowl győztesek: James Harrison, Mike Vrabel

Akron városának egy szülöttje az elmúlt 9 évben rendre képviseltette magát az NBA-döntőjében, idén megszakad ez a sorozat (9 évből 6 alkalommal nyert vagy Curry vagy James)?

Zion... Várható volt ez a sérülés (csak nem ilyen korán), mert ilyen tömeget mozgatni kell és nincsen mindenkinek olyan genetikája, mint Lebronnak.

A New Orleans 1/1-e több mint 1,5 hónapot hagyhat majd ki, mert meg kellett műteni a szezon rajtja előtt. Nagyon kíváncsi leszek rá, mert több - különböző okokból - besült draftelső volt az elmúlt években (Greg Oden, Anthony Bennett, Markelle Fultz, Derrick Rose stb.). Voltak mentális problémák, de sok játékosnál sajnálatosan a sérülések domináltak. Látható, hogy nem lehet csak úgy terhelni egy szervezetet, mert komolyan visszaüthet. Zion helyében én felkeresnék egy szakembert, aki már foglalkozott hasonló játékosokkal (Carter, James stb.), akik athletikus játékuk ellenére sokáig a ligában tudtak maradni.

Ráadásul Zion 201 centiméter, mellé pedig közel 130 kiló, óriási testsúly, amit mozgatni kell. Ő dinamikusan és elsöprően próbál játszani, de kérdéses, hogy meddig... Az pedig egy másik érdekes kérdés lesz, hogy mi történik vele, ha le kell adnia a testsúlyából, vagy változtatni kell a játékán. Ezért is veszélyes az ilyen nagy hype, anno Wiggins kapcsán én is belecsúsztam, mert igazi dobógép volt (aztán az is maradt, nulla aggyal). Nem feltétlenül előny az sem, ha valakinek jók a fizikai paraméterei. Ott volt tavaly Ayton, akit testi adottságai alapján (is) top picknek választottak, de már akkor lehetett sejteni az európai kosárban jártasabbaknak, hogy Doncic lesz abból az osztályból az igazi sztár.

Remélem azért Zion rendben lesz, mert izgalmas csapat lenne a Pelicans, de valahogy átok ül rajtuk.

NBA: Nyitásként egy derbi

Rögtön egy városi rangadó, aminek most már komoly presztízse van. Mire képes a Clippers és a Lakers egymás ellen? Olvasd tovább


1.81 unibeten, hogy nem ő lesz az év újonca
Én dobtam rá picit.