NBA 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


NBA Championship, 2019-2020

Nyertes - Beleértve a rájátszást

Los Angeles Lakers - 3.50
Milwaukee Bucks - 3.50
Los Angeles Clippers - 4.33
Houston Rockets - 14.00
Toronto Raptors - 19.00

A teljes kínálatot az Unibetnél találod, a Kosárlabda - Végső győztes menüpont alatt!

#91 március 31, 2020, 10:47:04, TiB
Az esport ideje előbb eljött, mint vártuk.

NBA - Los Angelesben a Clippers elnöke megvette a Lakers egykori otthonát
   
Steve Ballmer, az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) szereplő Los Angeles Clippers elnök-tulajdonosa megvette a városi rivális Lakers egykori otthonát, a The Forum multifunkcionális csarnokot.

   
Az insidethegames.biz oldal beszámolója szerint Ballmer 400 millió dollárt (133 milliárd forintot) fizetett az eladónak, a Madison Square Garden Companynek.
   
A Clippers jelenleg a Staples Centerben játssza a mérkőzéseit, a tulajdonos viszont a The Forum mellé egy új, 18 ezer néző befogadására alkalmas modern csarnok, a Clippers Arena felépítését tervezi. Ehhez azonban szüksége volt az 53 éve megnyitott létesítmény megvételére.
   
A The Forum 1967 és 1999 között adott otthont a Lakersnek, de játszottak benne NHL-találkozókat is. Azóta többnyire koncerteket rendeznek benne, illetve küzdősport-gálákat.
   
A 1984-es olimpián a kosárlabdatorna helyszíne volt, a 2028-as ötkarikás játékok során a tornaversenyek otthonául szolgál majd, akkor a kosárlabdázók a Staples Centerben küzdenek meg egymással.

forrás: mti


"I don't do business with snakes. I don't do business with snake mu'f--kas" - Kevin Garnett.

Imádom az embert :D

NBA 2K bajnokság, elődöntők és döntők élőben. NBA sztárok ragadtak kontrollert (Devin Booker, Montrelz Harrell, Patrick Beverley és Deandre Ayton), nézzétek a videót, már zajlik is a torna:
https://www.youtube.com/watch?v=wjSZR_BwqlQ

Lebron James
március első hetében: "Ez lehetetlen. Én akkor nem játszom. Még soha nem játszottam nézők nélkül és most sem fogok. Én a társakért és a szurkolókért játszom."
április közepén: "Ugyanakkor, ha úgy alakulnak a dolgok, hogy szurkolók nélkül kell lejátszani a hátralévő mérkőzéseket, vagy a rájátszást, az rendben van, hiszen tudjuk, hogy a Lakers-szurkolók velünk vannak lélekben."


Idézetet írta: Pozzato Dátum április 15, 2020, 15:33:21
Lebron James
március első hetében: "Ez lehetetlen. Én akkor nem játszom. Még soha nem játszottam nézők nélkül és most sem fogok. Én a társakért és a szurkolókért játszom."
április közepén: "Ugyanakkor, ha úgy alakulnak a dolgok, hogy szurkolók nélkül kell lejátszani a hátralévő mérkőzéseket, vagy a rájátszást, az rendben van, hiszen tudjuk, hogy a Lakers-szurkolók velünk vannak lélekben."
Szerintem ezzel a két nyilatkozattal nincs probléma. Én megértem LeBront. Amikor az első nyilatkozata volt még az sem derült ki, hogy Gobert vírusos és nem rekesztették be azonnali hatállyal a bajnokságot. Azóta történt sok minden a világban és az NBA körül is. A Lakers szempontjából semmiképp nem jött jól ez a szünet és ha egyáltalán újraindulhat a bajnokság esetleg nézők nélkül, az még mindig jobb, mintha a mostani állapotban befejeződne. Úgy gondolom, hogy ezt sok csapat, játékos és szurkoló is megértette mára.

#98 április 15, 2020, 16:37:24, Pozzato
Ha nem lett volna az első elhamarkodott nyilatkozata (ami nem az első Lebrontól egy-egy témában), akkor véleményem szerint semmi gond nincsen. Az első rögtönzött megszólalásában viszont utalt az európaiakra is, hogy mennyire "puhák", miszerint ők játszanak zárt kapuk mögött, amire ő nem lenne képes (ezeket nem mondta ki, de a szövegből kiérezhető, volt is felháborodás belőle). Semmi szükség nem volt erre, de mint a kínai nyilatkozatában, úgy itt is látszódott, nincsen tisztában a helyzettel. Mindez annak fényében mókás, hogy pont ő nyilatkozta: csak olyan témákban szólal meg, amire megfelelő rálátása van, kellően ismeri a helyzetet.


u.i.:
Én a Lakerst nem temetném, mert lehetséges, hogy ez a pihenő kicsit jól is jött számukra. Nagyot mentek az alapszakaszban, viszonylag idősebb kerettel dolgoznak, ráadásul sok a sérülésre hajlamos játékos. Megfelelő edzésekkel újból formába tudnak jönni, viszont az igaz, hogy oda a helyzeti előnyük, mivel a többi csapatnak is lesz ideje összeszokni (igaz, nem a karantén alatt). Rosszabbul szerintem nem járt a Lakers, mintha mondjuk a rájátszásra jöttek volna ki a sérülések vagy más egyéb.

Igazad van.

Érdekes lesz mindenképp a bajnokság, ha folytatódik. Azt szerintem nem fogják meglépni, mint pl. egyes európai ligák, hogy győztes nélkül hirdetnék ki a végét, de elhúzódhat a szezon szépen, amilyen tempóban halad a vírus lefolyása.

A sérülések elkerülésének szempontjából tényleg jól jött a Lakersnek a szünet, remélem, én nekik szurkolok, de ez minden másik csapatra is érvényes. Megjósolhatatlan, hogy kire milyen hatással lesz. Majd kiderül, de kívánom, hogy izgalmakkal teli legyen.

Idézetet írta: baliizu Dátum április 15, 2020, 16:55:14
Érdekes lesz mindenképp a bajnokság, ha folytatódik. Azt szerintem nem fogják meglépni, mint pl. egyes európai ligák, hogy győztes nélkül hirdetnék ki a végét, de elhúzódhat a szezon szépen, amilyen tempóban halad a vírus lefolyása.
Az szerintem sem járható út a ligának, hogy itt vége, jövőre új szezon. Egyetértek, valahogyan megoldják, lehet szeptember végén lesz csak bajnoka az idei szezonnak (milyen fura ezt leírni..).

Az alábbi dolgok érdekelnek az esetleges rájátszás kapcsán (ami remélem egy három nyert meccsig tartó szériákat takar, pörgős meccsekkel és talán, minden idők legjobb rájátszásával, azért mert kipihenten érkeznek a legjobbak, legalábbis ez a kívánságom  ;D):
- Volt-e ideje a Clippersnek valamiféle "kémiát" kialakítani a csapaton belül? Az látszott ugyanis, hogy ez a csapat még messze nincs kész.
- Mennyire tud regenerálódni és felpörögni a Lakers? Ugyanez érvényes a Bucksra is, akik az alapszakasz vége felé kezdtek elfogyni (gondolom a biztos elsőség tudatában, plusz Budenholzerrel nem a legjobbak a PO-ban).
- Mennyire töri meg a Utah Jazz lendületét a Mitchell-Gobert botrány? Elvileg már cseréről beszéltek, annyira rossz viszonyban a két játékos, pedig a csapat nagyon ígéretes volt.
- Luka Doncic újból felszívja magát? Tavaly is eltűnt az All-Star szünet után, most is ezt éreztem, szezon elején nagyon pörgött, arra lenne szüksége a Mavsnek, ahogyan egy teljesen fit Porzingisre.
- Mi lesz Durant vagy Irving sorsa Brooklynban? Mind a ketten sérüléssel bajlódnak, de egy augusztusi PO már "csábító" lehetne nekik is.
- Annyi a Memphisnek? Ja Morant nagyot ment, de lehet ez a szünet pont egy ilyen fiatal és éppen maximálisan hőfokon kosárlabdázó újoncnak nem jött jól.
- Mit talált ki D'Antoni a Houston kispadján, hogy megoldja a látszólag nem működő smallballt? Ha ezzel a taktikával mennek neki a PO-nak, halálra vannak ítélve.
- Ki lehet a nagy nyertese az egésznek? Keletről a Miami és a Toronto, akiknek már most kész a keretük?
- Nyugaton képes a végére összekapni magát a Portland? Visszakapnak egy Jusuf Nurkicot, akivel tavaly nagyot mentek, PO-ban is komoly tényezők lehettek volna. Az egyik legkomolyabb palánk alatti szekciót tudnák összerakni, ha Nurkic és Whiteside is egészséges lenne. Carmelo is megszokta a sokadik opció szerepét, ha eljutnának a rájátszásba, gondot okozhatnának.
- Élni fog a Philly a lehetőséggel, hogy Simmons felépül a "rajtra", Embiid is kipihent? Esetleg annyira nem működik a két labdaigényes játékos kapcsolata, hogy ennek a 76ers-projektnek végleg annyi?
- Az olyan játékosok, mint Karl-Anthony Towns, hogyan tudják feldolgozni ezt az egészet? Elveszítette édesanyját a vírus miatt.

Érdekes lehet ez a szezon, ahogyan te is írod @baliizu , ha most kéne bajnokra tippelni (annak tudatában, hogy biztosan lesz folytatás), nem lenne egyszerű.  ;D Ahogyan látom, az irodák a Lakers-Bucks-Clippers tengelyre összpontosítanak, többiek bőven 10-es szorzó felett. Számomra érdekes, hogy a Houston 14.00-es... Náluk a realitás szerintem az a Philly-féle 23.00-as szorzó. Lehet poénból dobok majd egy kis aprót olyanokra, mint Portland (201.00 !!), Miami, Toronto vagy Brooklyn.

Az egyes szám birtokosa, akivel még Conor McGregor is trollkodott

C.J. Watson nem tartozott az NBA legjobbjai közé, de mégis különleges teljesítmények fűződnek a nevéhez, ráadásul egy korszakos bokszvitában is szerepe volt. Olvasd tovább

Watson helyzetben...


1 pont, 1 lepattanó és 1 gólpassz ;D Példaképem a srác! :ok:

Idézetet írta: TiB Dátum április 18, 2020, 22:36:40
1 pont, 1 lepattanó és 1 gólpassz ;D Példaképem a srác! :ok:

Hányan közülünk megelégednénk ezzel a teljesítménnyel?  ::)

NBA: Hammon lehet az első női vezetőedző

Becky Hammon személyében egy korábbi orosz válogatott játékos lehet az első női vezetőedző az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA).


A New York Post értesülése szerint a kiváló kosarasból lett szakember a New York Knicks élére kerülhet.
   
Hammon az amerikai női bajnokságban (WNBA) a New York mellett a Tennessee, a Colorado és a San Antonio csapataiban szerepelt, majd légiósként többek között az orosz CSZKA Moszkvában a spanyol Valenciában játszott. 2008-ban, miután az amerikai mellé felvette az orosz állampolgárságot is, olimpiai bronzérmet szerzett az orosz válogatott színeiben, 2009-ben pedig Európa-bajnoki ezüstöt vehetett át.
   
A 43 esztendős Hammon 2014 óta dolgozik a NBA-s San Antonio Spurs szakmai stábjában, a vezetőedző Gregg Popovich segítőjeként. E minőségben is ő az első nő az észak-amerikai férfi ligában.

forrás: MTI