NBA 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Jó okkal tippelünk egy héttel a rajt előtt az NBA meccseire

Most kell lecsapni az NBA tippekre, mert változhat a piaci helyzet! Olvasd tovább


Los Angeles-i csapatok megosztottsága

Hazai pálya előnye eltűnt, csak a játék a fontos? Olvasd tovább



Az újraindulás kapcsán Unibeten a promóciók fülön van egy ingyenes játék. Tippelni kell 15 mérkőzés kimenetelére. Aki ilyenben nyerni tud az szerintem hihetetlen szerencsés, jelen helyzetben eltalálni ennyi győztest kb. lehetetlen, de hajrá mindenkinek!

Idézetet írta: baliizu Dátum július 29, 2020, 11:24:15
Az újraindulás kapcsán Unibeten a promóciók fülön van egy ingyenes játék. Tippelni kell 15 mérkőzés kimenetelére. Aki ilyenben nyerni tud az szerintem hihetetlen szerencsés, jelen helyzetben eltalálni ennyi győztest kb. lehetetlen, de hajrá mindenkinek!

Tegnap be is akartam masolni a linket azzal, hogy ennyi erovel en is felajanlhattam volna ekkora nyeremenyt, mert szinte kizart a hibatlan tippsor. Az ugy korrekt lenne hogy fonyeremenynel ennyi jar, de alsobb nyeroosztalyt is bevezetnenek ilyen terjedelmu kerdessornal, mert tolok egy 12-13 sorozatot akkor se vagyok semmivel elorebb...

Én óvatos leszek ez a megszakítás után és egyelőre inkább csak a pontokra megyek. Zavaros lehet az elkövetkező néhány hét.

Beindult újból a Heat Check, T.J. Warren elemzés kötelező volt, palinak nagyon megy, mióta csak a felmosók nézik helyszínen a meccseket. Voltak neki már a szezon korábbi részében is nagyobb meccsei, mikor 84%-kal dobott mezőnyből 35 pontot, meg 36-ot is szerzett, de most zsinórban szállítja a megőrüléseket: 53 pont (69%), 34 pont és 32 pont (76%).

https://www.youtube.com/watch?v=z1bx67f1DJY


Ez a tegnap esti Portland - Memphis nem volt gyenge. Ja Morant hatalmasat játszott, remélem nem lesz komolyabb sérülése pályafutása során, mert egy nagyon nagy potenciállal rendelkező játékos. Aztán az a végjáték...
C.J. McCollum hátában törött csont van, Lillard és Nurkic is gyászol, mindezek ellenére a csapat összekapta magát. McCollum hatalmas utolsó negyedet hozott le. Lillard gyengén dobott, utolsó "érdemi" támadást mégis rábízták, azt hittem megint dob egy olyat, mint a tavalyi PO-ban, mikor majd félpályáról bevágta George arcából, ehelyett...
https://www.youtube.com/watch?v=CS4S9etVg2c

Az a Carmelo Anthony, akit kiröhögtek az NBA-ben, hogy visszatérne, aki sehova sem kellett, végül Lillardék befogadták, azóta hatalmas spanok az irányítóval és ilyen szituációban, mikor Melo ennyire nincs formában, de üresen áll, bíznak benne. A klasszis pedig azért klasszis, mert ilyen helyzetet rá lehet bízni. Lehet 4-0-val söpörni fog a Lakers, de azért lesz egy-két nehéz meccse a Portland ellen.

Keleten a helyzet változtatlan!

A Toronto megállíthatatlan lesz ebben a szezonban is? Olvasd tovább


Mire képes a rájátszásban Luka Doncic?

A szupercsapat most bizonyíthat, miért tekintik őket favoritnak! Olvasd tovább



Mennyit segít a bosszú?

Szakállnak megint egyedül kell megoldania a nehezét.  Olvasd tovább


Clippers - Mavs
Az durva, hogy egy ilyen szupercsapatnak, mint a Clippers, ilyen eszközökhöz kell nyúlnia, mint Porzingis kiállítása. Bírók szánalmasak voltak, csak úgy tudott nyerni a Clippers, ha Doncic vagy Porzingis pályán kívülre kerül. Utóbbit megoldották két kamu technikaival, ha a többi meccsen is ez lesz a fújási tendencia, akkor nincs miről beszélni, Clippers be akarják vinni a döntőbe. Itt arra sem lehet fogni, hogy hazai pálya, mert nincs ilyen. Porzingist meg érthető módon elvitte a hév, következő meccsekre tanul belőle. Doncic a 42 pont ellenére túlvállalta magát (mi mást tehetett volna  ::)), rengeteg labdát adott el, voltak bőven rossz döntései, de elsőre a dobott pont ütős. Ez viszont önmagában kevés lesz, ha ilyen fújást fog kapni a Clippers. Porzingisszel meglett volna a győzelem a Dallasnak, simán.

A helyzet az, hogy a Dallas a meccsein észrevehető volt: mivel Doncic irányít, pontokat dob, lepattanózik az egész meccsen, óhatatlan, hogy a végjátékra elfárad. Mivel akkor sincsen megfelelő segítsége, ezért az ellenfelek tudják, hogy neki kell befejezni a támadásokat. Most nem volt Porzingis sem, de sok esetben a lett is kevés, hogy megoldják. Kéne minimum még 1-2 minőségi játékos, mert ez a keret Doncic nélkül nyugati utolsó háromban lenne.

A Toronto tovább robog ez nagyon 4-0 összecsapásnak néz ki.