Napi tipp - Október 15.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Október 15.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!



Foci, EB selejtező 20:45
Románia - Norvégia
tipp: x2
odds: 1,52
Iroda: Unibet

Szőrős talpú "barátaink" jelenleg a csoport harmadik helyén állnak 1 ponttal lemaradva az EB helyet jelentő második helytől. Tabella alapján úgy tűnhet hogy megy a szekér, de ez egyáltalán nincs így, nagyon is döcög a szekér, vagy utolsó pillanatban hoznak le pontot, s mivel olyan nagyon szeretnek minket "éltetni" a hazai meccseiken nekik is megadatott a lehetőség hogy zárt kapus meccsen fogadják a norvégokat.

Norvégia nagyon nagy lehetőség előtt áll, ha itt pontot esetleg pontokat szerezne, az utolsó két meccsre neki lenne a legkönnyebb sorsolása, ugyanis már csak Málta és Feröer-Szigetek ellen kellene hozni a kötelezőt míg lesz még egy román - svéd és egy spanyol-román meccs is.

Bízok a norvégokban hogy zöldre színezik ezt a tippem :D

Labdarúgás, Japán J2 Liga, 2019. 10. 15, 12:00

Yokohama FC - Zweigen Kanazawa
Tipp: Zweigen Kanazawa 0- ra nyer


Odds: 6,25
Iroda: Unibet

Indoklás: Nem túlságosan szerencsés előzmények után, két vereséget követően érkeznek a vendégek Jokohamába. Mindazonáltal, a játékuk nem volt teljesen reménytelen, de az előző fordulóban, odahaza két rúgott gól sem bizonyult elegendő a pontszerzéshez. Pedig ezekre szükség lenne, ha merészebb terveik dédelgetnek: pillanatnyilag éppen kilenccel kevesebbet gyűjtöttek belőle, mint az utolsó csapat, amelyik még rájátszást érő helyen áll.

A másik oldalon sincsenek igazán csúcsformában a játékosok, és főképp a gól, ami nagyon hiányzik: négy mérkőzés alatt mindösszesen kétszer tudtak az ellenfelek hálójába találni. Így hát kiegyenlített, küzdelmes, kevés gólos összecsapást vizionálok, amit, úgy érzem, egy vagy két találat a vendégek javára fog eldönteni.

Foci, EB selejtező 20:45
Románia - Norvégia
tipp: Románia 1,5 gól felett
odds: 3,05
Iroda: Unibet

Élet-halál harcot vív a két csapat egymással. Az oddsok a norvégok felé mozdultak, kicsit túl vannak értékelve szerintem. Kb egy szinten vannak nálam. A döntetlen egyik csapatnak sem lenne jó, győzelemre kell játszaniuk.

Foci, EB selejtező 18:00
Finno.-Örményo.
tipp: 1
odds: 1,61
Iroda: best365

A finnek egyértelmű esélyesek.

Sziasztok!

Időpont: 2019.10.15. (20 óra 45 perc)
Esemény: Foci Angol: EFL Trophy (Carlisle - Blackpool)
Tipp: Összesített gólok/mindkét csapat szerez gólt igen és (2.5) felett
Odds: 2.20
Iroda: bet365
Indoklás:

Carlisle a liga2 ben játszik és vegyes de több gólos mérkőzéseket!

Most itt a kupában mutathatja meg tudását!

Igen jó gólszerző játékosai vannak mint a csatár Olufela Olomola (5) góllal!

Blackpool a Liga1 ben játszik!

Nagyon jól áll de vegyes és több gólos mérkőzéseket játszik!

A kupában viszont remekel!

Nagyon jó gólszerző játékosa van a csatár Armand Gnanduillet (6) góllal!

Egymás elleni mérkőzéseik több gólosak szoktak lenni és ma is nagy az esély rá!



Ismaning CH, 17:30
Ilkel - Halys
Ilkel
2.3
unibet

Csak atfutottam a kisebb tornak kinalatat, amikor ezen a szorzon fennakadt a szemem. Itt nagyjabol 50-50-nek gondolom az eselyeket, szoval nekem fura ez a magas oddsz (ami raadasul 2.6-rol esett be). Ilkel nem egy nagy eresztes, de eleg stabilan elutoget a challengereken egy ideje, ellene nem szivesen teszek, tipikus kis buzi. Ellenfelevel ellentetben mar jatszott az elso forduloban, ez elony lehet.
A francianak nagyon jol sikerult az ev elso fele, de aztan teljesen varatlanul kipukkadt a lufi, Wimbledon ota csak akkor nyert meccset ha feladta az ellenfele, vagy ha inkabb ITF futures tornan indult (ahol a dontoben 1.2-es favoritkent is kikapott...). Ez azt jelenti hogy challenger vagy ATP szinten az utolso 9 merkozeset elvesztette. Egyebkent nyilvanvaloan jobb jatekos, hatalmas szervajaval ezen a versenyen (indoor) is topeselyes lenne, de az akaratero es a kuzdoszellem nagyon hianyzik belole, ha nem ugy alakulnak a dolgok, hamar feladja, szetesik a jateka. Nem hinnem hogy pont egy nemet tornan kapna magat ossze, amikor az utobbi hetekben vegigjarta fel Franciaorszagot, sikertelenul.

Labdarúgás   Euro 2020 Selejtező
2019.10.15.       20:45
Izrael - Lettország

tipp:Izrael értékesít egy bűntetőt
odds:4,5
bet365

A 2 csapat eddig 5-ször találkozott egymással , többségében Izrael nyert.Szerintem a mai találkozó a hazaiak részéről könnyebb lesz amit a szorzók is jól mutatnak.Izrael nincs jó formában de Lettországhoz képest igen, akiknek 7 vesztes meccs és 24 kapot gól áll a mérlegükön és szerintem pont nélkül nem szeretnének távozni a selejtezőkről igy biztos hajtani fognak és ilyenkor a hiba elkövetése valószinübb.A tippem:Izrael értékesít egy bűntetőt.

Románia - Norvégia
Románia rúg gólt
Odds:1.5
Bet365

Egyik csapat sincs igazán nagy formában. Látványos focit nem is fognak produkálni. De azért gólokat csak tudnak rúgni.

2019.10.15 20:30

Cobresal-Palestino  DV
Odds.1,66
bet365

A vendég együttes mostanában elég jó összekapta magát,és jönnek az eredmények.Úgy gondolom,hogy még ma kitart nekik a lendület.

2019.10.15.     20:45     Foci   EB selejtező

Gibraltár     -     Grúzia

Tipp:-2-vel vendég

Odds:2,62

Iroda:bet365

Indoklás: ez idáig 3 alkalommal találkoztak és mind a 3 alkalommal minimum 3 góllal nyert Grúzia.
Szerintem ma sem lesz ez másképp. tippem 0:3

Jégkorong BL 19:30
Wienna Capitals - Tychy
Tipp: 1. harmad gólok over 1,5
1,85
bet365

Mindketten gólgazdag (5-6+ gól) meccseket szoktak játszani, legalábbis az utóbbi időben ez a tendencia. Az odavágó csoportmeccsen a Tychy nyert 4-2-re (bár ott csak 1 gól volt az első harmadban), az osztrákok bizonyosan vissza akarnak vágni, az oddsok szerint esélyesebbek is, és valószínűleg már az elején hajtani fognak (gólokat lőve), hogy ne maradjanak szégyenben, és ne a csoport utolsó helyén végezzenek. A Tychynek is mindegy, ők is felszabadultan játszhatnak, szerintem még 3 gól sem valószínűtlen az 1. harmadban (mondjuk 2-1 elosztásban).

EUROPE: Euro U21 - Qualification
Montenegro U21 - Spain U21
Tipp: félidő/végeredmény 2/2
Odds: 1,57
Iroda: bet365

Úgy érzem a spanyol csapatnál sokkal több fiatal tehetség van. Első mérkőzésen már az első félidőben 2-0 vezetett a spanyol csapat. Ez most is így lesz. Egy nagy tehetség csatlakozott a támadószekcióhoz Ansu Fati személyében. Vele nem fog mit tudni kezdeni a védelem egy gól/gólpassz ott van a lábában ha nem több.

EURÓPA: U21-es EB - Selejtező
15.10.2019 18:00

Esemény: Azerbajdzsán U21 - Svájc U21
Tipp: Svájc U21 gólok 3.5 felett
Odds: 3.00
Iroda: bet365

Indoklás, a jelen állás szerinti tabella utolsó helyezettje fogadja ma a tabella első Svájc csapatát, akik a két legutóbbi meccsükön 7 gólt szereztek. Az azerieknél súlyos gondok vannak a védelem terén, legutóbbi 4 meccsükön, 10 gólt kaptak be, 5-t a franciáktól, 3-t Grúziától, 1-t a szlovákoktól, egyet meg Liechtenstein-től. Gólokban gazdag meccset várok ma is.

Liechtenstein - Olaszország
Foci Eb kvali
Tipp: Olaszország kap lapot v 1,80 (bet365)

Mostanában mindig a sok lapra mentem, néha jött, néha nem. Most is lapra megyek, de ezúttal egy is elég a tipphez, csak jó csapat kapja. Ugye Olaszország kijutott, eddig hibátlan, de az olaszok azért lusták is tudnak lenni. Liechtenstein meg bomba formában van, két iksz egymás után, az náluk kis túlzással egy Eb-főtáblával ér fel. Merev farokkal állnak most a meccshez, ezek szerintem most simán elhiszik, hogy a talján bikák ellen is meg lehet csípni egy remit. És bakker miért ne? Ha egy Luxemburg remizik a gallokkal, miért ne remizhetnének ezek ketten. Viszont a taljánok ha túl lazára veszik, rá is faraghatnak, kikapni meg csak nem kéne, ehhez a tipphez meg elég egy taktikai foult, egy mezhúzás, vagy akár egy szimpla reklamáció, bár igazából nem hiszem, hogy itt akármelyik olasz túlpörög, de hát sose tudni. Meg eleve Tiermanis spori is hátha a kisebbet segíti, és lapot ad valamelyik csúnya olasznak  :D