Napi tipp - Október 13.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Október 13.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!



F1 Japán Nagydíj
Tipp: Russel top10-ben végez @ 51.00 (bet365)

Rutinos fogadótársaim, akik F1-re gyakran fogadnak tudják, hogy a két Williams plóta pontszerzése rendre 101.00-es odds minimum. Most 34-es és 51-es, aminek oka, hogy Suzukában hétvégére jöhet valami tájfun, meg valami 220 mm eső pár nap alatt. Ha jól emlékszem, itt nálunk éves szinten olyan 600-800 mm esik, szóval az a 220 mm elég brutál. Ha valóban jön az eső, akkor megnő az esélytelen pilóták esélye, vizes versenyen rendre lehet brutális szorzókat fogni, szóval én amondó vagyok, szórjunk szét egy kis pénzmagot, hátha valóban jön az eső, és akkor valami úgyis beakad.
(Egyébként legutóbb, a Sochi Nagydíj előtti héten is arról volt szó, hogy vasárnap eső, kedd-szerda magasságában 60-80 %-ot adtak az esőnek, erre lófasz sem volt. De ott Suzukában ha tényleg leszakad az ég, hát simán realitássá válhat akár az is, hogy nem a top3 istálló autója nyer, vagy akár egy Williams pontszerzés. Amit még kinéztem, a Stroll 1-6 helyen végez @ 17.00-es oddsért, legutóbb a német nagydíjon esős versenyen a dobogót ostromolta, ha megint jön az eső, ő azért sokkal előrébb végezhet.

Persze, ha megint csak a jóslatokban lesz eső, akkor ennek a tippnek a zöldülésére kb. semmi esély, vagy legalábbis nem sok.

Soccer » Europe » Euro 2020
Scotland - San Marino
Tomorrow, 13 Oct 2019, 18:00
Tipp:under3,5
Oddsz: 5
Unibet
Indok :Csoken az oddsz nagyon , nem veletlen , a siralmas oroszorszagi jatek plusz utazas , na meg a 4 vereseg zsinorban megtorte a csapatot , neztem a merkozest joforman a csak szaladgaltak ossze-vissza, a jatekhoz semmi kozuk nem volt. Igen San Marino sulytalan ,nem fog sok golhelyzetet krealni, igy adja magat a keves golos hazai siker.

Fehérorosz - Hollandia
Fehérorosz 0.5 több lap+ Fehérorosz 6.5 kevesebb szöglet + Hollandia 1.5 több gólt rúg
Odds:1.53
Bet365

A Hollandok sokkal erősebb csapat,így több góllal nyeri a mérkőzést.A hazai gárda jobbára védekezésre ál be.

Tenisz, ATP Shanghai
2019.10.13. 10:30

D. Medvedev - A. Zverev
Medvedev
1,60
unibet

Abszolut top formaban Medve, olyan jatekot huzott elo iden gyakorlatilag a semmibol, hogy az hihetetlen. Zverev a Laver kupa ota kezd visszatalalni a korabbi onmagahoz, de azert meg mindig nem az a stabil jatekos, akinek egy ilyen formaban levo Medvedev ellen lenne eselye. Lehet, hogy szoros szettek lesznek, de az orosz felulkerekedik.

Labdarúgás, 2020-as Európa.bajnoki selejtezők, 2019. 10. 13., 18:00

Magyarország - Azerbajdzsán
Tipp: Magyarország nyer 1 góllal


Odds: 3.65
Iroda: Unibet

Indoklás: Ez nem lesz könnyű meccs. A mieink a horvátok elleni kudarc után gödörben, és győzelmi kényszerben - a vendégek kipihenten, egy meglepetés-döntetlen után, és az esélytelenek nyugalmával... Minden lesz, csak örömfoci nem.

De muszáj behúzni, és be is lehet húzni. Jobbak vagyunk, mint az azeriek, és ezt be is fogják bizonyítani a fiúk a pályán. Nem lesz szép játék, és nem lesz gólparádé. De egy pici góllal nyerünk, és aztán jöhet Walesben a ki-ki meccs.

Sziasztok!

Időpont: 2019.10.13. (17 óra 30 perc)
Esemény: Foci Olasz C bajnokság B csoport (Piacenza - L.R. Vicenza)
Tipp: Összesített gólok/mindkét csapat szerez gólt igen és (2.5) felett
Odss: 2.40
Iroda: bet365
Indoklás:

Piacenza jelenleg (6) helyen áll és győzelmével akár előrébb léphetne de helyezését megerősítené!

Igen jó gólszerző játékosai vannak mint a csatár Daniele Paponi (8) góllal és ő vezeti a topp tízes listát is!

Vicenza jelenleg második helyen áll a bajnokságban!

Győzelmével továbbra is versenybe maradna a bajnoki  címért és az ezzel járó egyenes feljutásért!

Szintén jó gólszerző játékosai vannak mint a csatár Stefano Giacomelli  és Alessandro Marotta három góllal!

Motiváció igen nagy a jobb helyezés eléréséért és ez gólokban fog megmutatkozni!




WTA Linz,
Gauff - Ostapenko
26,5 jatek felett
3.3
unibet

Igazi csajos, fordulatos finalet varok. Gauff elso dontojere keszul, de Ostapenko sem gyakori finalista, idegek harca lesz itt. A lett mindig jo alap az overre, mert van hogy egy szetten keresztul minden jon neki, a kovetkezon meg semmi, de a palya is egesz gyors.

Labdarúgás, Románia, Másodosztály
FK Csíkszereda - Pandurii
tipp: AH -1,5 vendég
odds: 1.74
iroda: Unibet

Mindkét csapat a bennmaradást tűzte ki célul az idény elején, s valószínűleg nagy harcban is lesz ez a két csapat hogy elkerülje a kiesést. Véleményem szerint két azonos szinten lévő csapat találkozik vasárnap délután Csíkszeredában, ahol nem értem ezt a nagy odds különbséget, hogy ennyire a hazaiak az esélyesek. Pedig az eddigi meccsek alapján a játék képe nem azt vetíti előre, hogy a hazai csapat itt gálázni fog. Megszenvedi egyenlőre az átváltást harmadosztályról másodosztályra az FK Csikszereda, sokkal több mérkőzés, nagyobb tempó, sokkal komolyabb és tapasztaltabb ellenfelek egyenlőre nem ízlik a székelyeknek. Nagyon fontos mérkőzés lesz ez ma mindkét gárdának, de nem hiszem hogy itt több gól lenne a különbség a két csapat között, nem hiszem hogy otthon tudná tartani az FK a pontokat, de ha mégis azt minimális különbséggel fogja tudni csak!

Labdarúgás, 2020-as Európa.bajnoki selejtezők, 2019. 10. 13., 18:00
Magyarország - Azerbajdzsán
Tipp: Gólok száma (goal line) 3.5 felett
Odds: 3.10
Iroda: bet365

A legutóbbi szánalmas vereség után bizonyítani akar majd a magyar csapat, és gólokkal nyer majd (lehet, hogy az azeriek is lőnek gólt).

Tenisz WTA Luxemburg selejtező
2019.10.13. 13:00

Voegele - Pattinama Kerkhove
Tipp: Voegele
Odds: 1,57
unibet

Voegele nem fut nagy szezont (23/30), de az év végén még javíthat. Linzben is sikeresen felkvalizta magát, most ugyanez összejöhet neki Luxemburgban is. Rosszul festett a korábbi 4 első körös búcsú, de javuló formában van.
A holland Kerkhove 37/23-as statja mutatósnak tűnik, de teljesen más mezőnyben csipkedte össze a győzelmeit. 200 és 500 közötti versenyzők ellen könnyű növelni a wineket; viszont ha komolyabb ellenféllel meccselt, akkor volt, hogy rendesen kiporolták a hátsóját: Tomljanovic 2-6 0-6, Watson 2-6 2-6; igaz Petkovicot 3 szettre kényszerítette.
Voegele WTA szint, Kerkhove inkább csak ITF; a svájci győzelmét várom.

Foci         Németország - női Bundesliga
2019.10.13.          14:00
Jena W - SGS Essen W

tipp:3,5 gól felett
odds:1,85
unibet

A 2 csapat eddigi lejátszott mérkőzésein többségében 3 gól vagy a feletti eredmények születtek.A Jena W a 11., az Essen W az 5. helyen áll jelenleg a tabellán.A hazaiak nincsenek jó formában és legutóbbi találkozóikon elég sok gólt kaptak.A vendégek elég jó formában vannak és szerintem nekik a mai ellenfél a könnyebbek közé tartozik.A tippem:3,5 gól felett.

Labdarúgás, EURO2020 Európa.bajnoki selejtező
2019. 10. 13., 20:45

Lengyelország - Észak-Macedónia

Tipp: Lengyelország
Odds: 1.50
Iroda: bet365

Meglepően nagy az odds a hazai győzelemre, ezért utána néztem a dolgoknak. Nem olyan jó a helyzet a lengyeleknél, mint ahogy a tabella mutatja. A játékuk szar szeptember-októberben, a szlovének és az osztrákok ellen is gyengén muzsikáltak. A lettek ellen nyertek ugyan, de ez Lewandowski zsenijének volt köszönhető. A szövkap-ot nem komálják, a csapaton belül széthúzás van. Ezek mind a vendégek lehetőségeit növelik, a bukik meg belógatják nekünk a szép nagy szorzót, mert bíznak valami lengyel bakiban. Én mégis úgy gondolom, nyernek a hazaiak, mert ma a lengyeleknél választás van, nagy nap ez nekik, a PIS (kormánypárt) hatalmas győzelemre készül, aminek a megkoronázása lenne a csapat szép győzelme, hogy mindenki ünnepeljen ezerrel, összemoshassák a kettőt. Szóval akár hendivel is bepróbálnám emiatt. 

Esztorszag v Nemetorszag
Gnabry gol
1.50
Bet365


Idézetet írta: peshark Dátum október 13, 2019, 09:04:47
Tenisz, ATP Shanghai
2019.10.13. 10:30

D. Medvedev - A. Zverev
Medvedev
1,60
unibet

Abszolut top formaban Medve, olyan jatekot huzott elo iden gyakorlatilag a semmibol, hogy az hihetetlen. Zverev a Laver kupa ota kezd visszatalalni a korabbi onmagahoz, de azert meg mindig nem az a stabil jatekos, akinek egy ilyen formaban levo Medvedev ellen lenne eselye. Lehet, hogy szoros szettek lesznek, de az orosz felulkerekedik.

Nyertes (2.)  :great: