Napi tipp - Október 16.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Október 16.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!



Snooker, English Open
2019.10.16. 20:00

J. O'Connor - T. Un-Nooh
Un-Nooh nyer
1,57
bet365

Biztam benne, hogy azelott kikerul a topik, mielott esne a thaifoldi oddsa. :D Jatektudasban Thepchaiya boven top 16-os jatekos, nagyon dinamikus, osztonbol jatszik, Trumphoz hasonlit a jateka, csak Judd kicsit higgadtabb... :) Ha hozza amit tud (mar pedig az elso meccsen hozta), akkor itt nem kerdes a gyozelme, en kisebb oddsot vartam a thaifoldire, ugyhogy ezt nem tudom otthagyni..

Idézetet írta: peshark Dátum október 16, 2019, 11:52:23
Snooker, English Open
2019.10.16. 20:00

J. O'Connor - T. Un-Nooh
Un-Nooh nyer
1,57
bet365

Biztam benne, hogy azelott kikerul a topik, mielott esne a thaifoldi oddsa. :D Jatektudasban Thepchaiya boven top 16-os jatekos, nagyon dinamikus, osztonbol jatszik, Trumphoz hasonlit a jateka, csak Judd kicsit higgadtabb... :) Ha hozza amit tud (mar pedig az elso meccsen hozta), akkor itt nem kerdes a gyozelme, en kisebb oddsot vartam a thaifoldire, ugyhogy ezt nem tudom otthagyni..

Ne várjatok a fórumtémára (topikra). Nyissátok meg, ha nincs.  :ok:

ATP Antwerp
Krawietz/Mies - Bemelmans/Coppejans
B/C
3.5
bet365

A ket belga hazai palyan jatszik, Kimmeren lathattuk tegnap Murray ellen hogy jo hatassal van ra. Bemelmans rutinosabb parosjatekos, 3 hete CH tornat nyert, de az is sokatmondo hogy csori, kioregedett Zimonjic egyedul vele tudott komolyabb paros ellen nyerni. A DK csapatban (Gille/Vliegen elott) tobbszor is voltak nevezve igy egyutt, de csak egyszer jatszottak, a jol hangzo Nestor/Shamasdin duot vertek is. A ket nemet tavaly challengereken oktatott, iden mar komolyabb tornakat nyertek, peldaul a Garrost is, de azt inkabb egyszeri csodanak tartom. Azota raadasul boven negativ a merleguk, nem lepne meg ha itt is elkapnak oket, sokkal szorosabb meccs lesz, mint amit a szorzo sugall.

2019.10.16 18:30

Lokomotiv Kuban-Limoges  Limoges 73,5 kevesebb
Odds:1,8
bet365

Az Oroszok nagyon jók otthon,szépen meg tudják szórni az ellenfelet.Ma is azt várom,hogy erős tempot diktálnak és nem engedik kibontakozni a Franciákat.

Sziasztok!

Időpont: 2019.10.16. (22 óra 45 perc)
Esemény: Foci PARAGUAY: Copa Paraguay - Negyeddöntők (Cristobal Colon FC - Dep. Capiata)
Tipp: Első félidő döntetlen
Odds: 2.40
Iroda: bet365
Indoklás:

Cristobal Colon FC az idei szezonban kettő mérkőzést játszott!

Egy hazai és egy idegenbeli mérkőzés volt ahol a félidőben döntetlen volt az idegenbeli és a hazain pedig a (45) percben kapott gólt!

Dep. Capiata sem áll fényesen és az utolsó öt mérkőzéséből négy mérkőzésen a félidőben döntetlenre állt!

Ma sem fogják magukat túlméretezni és szerintem a második félidőben vagy hosszabbításban dől el a mérkőzés!

Jó lehet a félidői döntetlen!

Jégkorong BL 18:00
Tappara-Frisk Asker
Tipp: 1. harmad góljai over 1,5
Odds: 1,99
Pinnacle

Mindkét csapatra inkább a gólgazdag (5+) meccsek jellemzőek, elenyésző a kevésgólos meccs. A csoportban az odavágó 1-3 lett Norvégiában a finneknek (akkor az 1. harmad eredménye 1-1 volt), most a finn hokibajnokság listavezetője otthon fogadja a tovább már nem jutható Frisket (Tappara a 2. helyen továbbjutott, sem előrébb nem léphet, sem hátrébb nem kerülhet). Otthon gálázniuk kéne, utóbbi 20 hazai meccsükből 13-at már a rendes játékidőben megnyertek. Elvileg nagy a különbség a javukra, szerintem már az elején 2-3 góllal fognak vezetni.

Idézetet írta: SPF Admin Dátum október 16, 2019, 11:53:25
Ne várjatok a fórumtémára (topikra). Nyissátok meg, ha nincs.  :ok:

Nem akartam maganakcioba kezdeni, mivel mindig Ti nyitjatok itt a napi jatekokat, de akkor legkozelebb batrabb leszek! :D

Labdarúgás, Chile: Primera Division, 2019.10.16. 23:30
Union La Calera - Universidad Catolica
Tipp: 3.5 gól felett
Odds: 4.25
Iroda: Unibet

Az Universidad Catolica hatalmas fölénnyel, 14 ponttal vezeti jelenleg a bajnokságot. Jó formában is vannak, 12 meccse nem szenvedtek vereséget bajnoki meccsen. Úgy gondolom, hogy a nagy pontelőnyük miatt egy adok-kapokba is fulladhat ez a találkozó, az Union La Calera ugyanis egy győzelemmel a dobogó közelébe kerülhetne, tehát számukra létszükséglet lenne a 3 pont begyűjtése. Az előző fordulókban mindkét csapat gólgazdag meccseket játszott, a Union La Calera utolsó 3 bajnokija (GY 1:2, V 3:1, V 3:2), míg az Universidad Catolica legutóbbi 2 bajnoki meccsén 5-5 gól született(GY 5:0, GY 1:4), véleményem szerint most is összejöhet minimum 4 találat.

TODAY, 18:30, Antwerp, round of 16, indoors
Simon Gilles - Tsonga Jo-Wilfried
Tipp: Simon nyer
Odds: 3,38
Iroda: pinnacle

Igazából mindkét játékos túl van már a fénykorán, így nem hiszem hogy annyira számítana az egymás elleni mérlegük, ami egyébként Tsongának kedvez. Simon fedett pályán még mindig bárkire veszéyles lehet, így én ma mellette teszem le a voksomat.

WTA Moszkva 19:00
Vekic-Muchova
tipp:2-0
odds: 4.00
bet365

Vekic mostanában jó eredményeket hozott, pl. a US Openen. Simán nyerhet 2-0-ra is, bár esélytelenebbnek tartják. Év vége van, ilyenkor vannak meglepetések (lásd múltkor Federer, Djokovic).

Soccer     Europe - Champios League Women
2019.10.16.       18:00
Wolfsburg W - Twente W

tipp:over 4,5 goals
odds:1,67
William Hill

A 2 csapat eddig kétszer találkozott egymással, ebből 1-szer született 4,5 gólnál több.A hazaiak nagyon jó formában vannak legutóbbi 5 meccsüket megnyerték mig a vendégek 5-ből 1-szer nyertek.Abszolút esélyes a Wolfsburg W,a tippem:4,5 gól felett.

Turnu Magurele - UTA Arad
Tipp: x2
Odds: 1,55
Iroda: unibet

Két azonos erősségű csapat csap össze a mai nap. Turnu Magurele az első, Arad a harmadik de három mérkőzéssel kevesebbet játszott le. Hazai pályán még egyetlen egy pontot sem vesztett a Magurele. Előző hazai mérkőzésén már rezgett a léc csupán a hosszabbításba tudott nyerni a Gloria ellen. Hullámvölgyben vannak utóbbi 3 idegenbeli mérkőzésükön nem tudtak győzedelmeskedni. Arad sokkal magabiztosabb játékot mutat és ez a mai nap is így lesz döntetlent vagy akár vendég győzelmet is el tudok képzelni.

Sportág, időpont: Tenisz Las Vegas challenger 21:30
Esemény: Mejia - O'Connell
Tipp: Mejia
Odds: 4.10
Iroda: Unibet
Indoklás: Nagyot ment idén O'Connell, mélyről ITF tornákkal küzdötte fel magát a világranglistán, de ez a rengeteg meccs így a szezon végén azért kiüthet. Mejia még csak építgeti felnőtt karrierjét, de megvan benne a potenciál, voltak már jó meccsei, és így, hogy O'Connell végig tolta a múlt hetet jóval kipihentebb lesz, ezért bízom benne, hogy betudja húznia a meccset.

ARGENTÍNA: Primera B Metropolitana - Apertura - 10. forduló
16.10.2019 20:30

Fenix - Comunicaciones
Tipp: HT/FT Döntetlen/Döntetlen
ODDS: 3.85
UNIBET

Comunicaciones 11.Helyezett a tabellán nem fog hajtani ez a csapat, inkább a védekezés fog szerepet játszani a mérkőzésen, megelégszik a csapat egy döntetlennel is, nincs nagy tétje a meccsnek, ezért is a tippem mind a két félidő döntetlen!