Napi tipp - Október 17.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Október 17.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!



Sziasztok!

Időpont: 2019.10.17. (20 óra)
Esemény: Foci Egyiptomi bajnokság (Pyramids - Smouha)
Tipp: Összesített gólok/mindkét csapat szerez gólt igen és (2.5) felett
Odds: 2.40
Iroda: bet365
Indoklás:

Pyramids jelenleg második helyen áll a bajnokságban!

Remek formában van és győzelmével továbbra is versenyben marad a bajnoki címért!

igen jó gólszerző játékosai van a csapatnak mint a  középpályás Abdallah El-Said aki ma is folytathatja a gólszerzést!

Smouha jelenleg nyolcadik helyen áll a bajnokságban!

Győzelmével jelentősen javulna helyezése!

Igazi jó gólszerző játékosai vannak mint a csatár Ahmed Hassan Mekki és ma folytathatja a gólszerzést!

Motiváció igen nagy mindkettő csapat számára ezért inkább a gólokban látok lehetőséget!

Kézilabda, Németország: Bundesliga, 2019.10.17. 19:00
Leipzig - Lemgo
Tipp: Leipzig -1.5
Odds: 1.52
Iroda: bet365

Sportág, időpont: Tenisz, ATP Antwerp
Esemény: Copil - Schwartzman
Tipp: Copil
Odds: 3.30
Iroda: WilliamHill
Indoklás: Jó oddson rakható Copil, aki fedett pályán bárkire veszélyes lehet, de a salakos Schwartzmanra főleg. Az argentin magasra tette a lécet az utóbbi években, kétszer is döntőzött itt Antwerpenben, de most két váratlan vereségből jön, és kétséges, hogy van-e azon a szinten, mint korábban. Egy nagy szervás mindig kellemetlen ellenfél itt fedett pályán, és Copilnak volt alkalma játékban lendülni az elmúlt hetekben, ezért én az ő győzelmét várom.

Snooker, English Open
2019.10.17. 11:00

D. Gilbert - K. Maflin
Gilbert nyer
1,50
bet365

Hatalmasat fejlodott Gilbert az elmult ket szezonban,.. Folyamatosan bizonyitja, hogy  a tavaszi vb elodonto nem csak egy kiugro eredmeny volt, hanem tudja hozni azt a magas szintet tovabbra is az angol. Elso ket korben ellentmondast nem turo jatekkal verte ellenfeleit, erre szamitok ma is, bar azert Kurt Maflin erosebb ellenfel lehet, de ugy gondolom (hasonloan a tegnap beirt meccsemhez), hogy Gilbert jobb jatekos es ez ki is fog jonni a zold poszto mellett.

Tenisz női ITF  Székesfehérvár
2019.10.17. 12:30

Buyukakcay - Zanevska
Tipp: Buyukakcay
Odds: 1,53
bet365

H2H 3-1 a török javára, a legutolsó mérkőzésük ráadásul nem is olyan régen volt. Három hete Valenciában mérkőztek, szintén salakon és Buyukakcay nagyon simán 6-1 6-2-re lemosta a belgát. A korábbi Top100-as Caglának jobban fekszik a szemcsés borítás, ezért úgy gondolom, hogy ha nem is olyan simán, de most is túljut Zanevskán a székesfehérvári versenyen.

TODAY, 15:00, Stockholm, round of 16, indoors
Fognini Fabio - Tipsarevic Janko
Tipp: Tipsarevic nyer
Odds:4,10
Iroda:Pinnacle

Fognini igazából egy időzített bomba, amikor van kedve játszani bárkit megverhet, viszont ha nincs szinte bárkitől ki tud kapni. Tipsarevic, a volt top 10-es próbál visszakapaszkodni egy hosszú sérülés és rengeteg kihagyás után, elég reménytelenül.De a képességei még mindig megvannak, egy-egy meccsen elkaphat bárkit, főleg egy kedvetlen Fogninit.

Labdarúgás, Portugál Kupa
2019.10.17. 21:45

Alverca - Sporting

Tipp: 4.5 gól felett + Sporting mindkét félidőben betalál
Odds: 4.00
Iroda: Bet365

A hazai csapat látott már szebb napokat (játszott 19 éve a legmagasabb osztályban), jelenleg a portugál negyedik vonalban áll a második helyen. A Sporting nem kezdett túl fényesen (3-2-2), vannak mérkőzéseik, amiket csak elég nyögvenyerlősen tudnak hozni, pedig a realitás a több gólos győzelem lenne. Jókor jön ez a mérkőzés, válogatott mérkőzések után, ezért szerepet kaphatnak olyanok is, akik egyébként csak cserék lennének. Véleményem szerint a Sporting ma önbizalomnövelő győzelmet fog aratni, ahol már az 1. félidőben eldöntheti a továbbjutás kérdését.

Tenisz WTA Moszkva 14:00
Sevastova-Mladenovic
Tipp 0-2
Odds: 3.50
bet365

Mostanában láttam Mladenovicot, jól ment neki.

Soccer     Izrael - Leumit League
2019.10.17.          18:00
H. Ironi Rishon - Beitar Tel Aviv

tipp:1
odds:1,6
Unibet

A 2 csapat legutóbbi 10 mérkőzéséből 5-öt nyert a H.Ironi Rishon , a másik 5 döntetlen lett.A hazaiak a 2. , a vendégek a 14. helyen vannak jelenleg a tabellán.A H.Ironi Rishon legutóbbi 5 meccséből 4-et nyert mig a Beitar 5-ből egyet.A hazai pálya előnye és a csapat jó morálja segítheti a hazaiakat a győzelemhez.A tippem:H. Ironi Rishon nyer.

Jégkorong Oroszország KHL
2019. 10. 17. 18:00

Kazan - Jokerit

Tipp: kazan
Odds: 1.62
Iroda: unibet

Figyeltem a Kazan előző meccsét, brutális különbség volt az Avto és közte. Az ellenfele az első kapuralövésből gólt szerzett, aztán alig jutott el a Kazan kapujáig. Csak a gólkülönbség volt kérdéses. A Jokerit előző meccsein nyert a Dinamo Minszk és a Salavat UFA ellen, de nagyon nehézkesen voltak azok a győzelmek, ráadásul hazai jégen. Most a road-on simán kikapnak, sztem hendivel is tolható.

ATP Moszkva
Gerasimov - Rublev
28,5 felett
3.45
unibet

A h2h 3-0, ez annak ellenere a fiatal orosz fejeben lehet hogy mar marha regen jatszottak egymas ellen. Egyebkent is mintha teher lenne szamara a hazai torna, hosszu evek alatt a heten nyert eloszor Moszkvaban, a szentpetervari versenyen is csak szenvedett, pedig alapvetoen jo formaban van. Gera is nagyon magara talalt, az elozo orosz tornan elodonto (Medvedevet ugy megszoritotta mint manapsag nagyon kevesen), Kinaban Isnert verte, es itt is nyert mar 3 meccset. Szoval amondo vagyok, ez nem lesz sima, es csak remelni tudom nem ugy megy el, mint a Gauff-Ostapenko (3 szett, de nem eleg jatek). Kisebb hataroknak problemamentesen le kell jonniuk.

Idézetet írta: peshark Dátum október 17, 2019, 08:02:07
Snooker, English Open
2019.10.17. 11:00

D. Gilbert - K. Maflin
Gilbert nyer
1,50
bet365

Hatalmasat fejlodott Gilbert az elmult ket szezonban,.. Folyamatosan bizonyitja, hogy  a tavaszi vb elodonto nem csak egy kiugro eredmeny volt, hanem tudja hozni azt a magas szintet tovabbra is az angol. Elso ket korben ellentmondast nem turo jatekkal verte ellenfeleit, erre szamitok ma is, bar azert Kurt Maflin erosebb ellenfel lehet, de ugy gondolom (hasonloan a tegnap beirt meccsemhez), hogy Gilbert jobb jatekos es ez ki is fog jonni a zold poszto mellett.

Nyertes (4.)  :great:

2019.10.17 19:45

Fenerbahce-Baskonia  156,5 több pont
Odds:2
bet365

Két, gyors játékot játszó csapatok mérkőzésén sok pontot várok.Ha hozzák a rohanós játékot,akkor ennek simán jönnie kell.

Sziasztok!

Kézilabda - Német Bundesliga 1 - 2019.10.17 19:00
Mérkőzés: Flensburg-Handewitt SG-Die Eulen Ludwigshafen
Tipp: Első félidőben a hazai csapat 14,5 felett dob
Odds: 1.85
Iroda: bet365

Indoklás: Az elmúlt 4 meccsükön mindig ez volt a szisztéma és a két csapat a tabella tetején illetve alján helyezkedik el. A Flensburg megnyomja az első félidőt, aztán rápihennek majd a meccsre.