Napi tipp - Október 19.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Október 19.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!



Foci - Afrika
Zambia - Eswatini
1.5 gól felett + 1 vagy 2 (dupla esély) fogadáskészítő
1.57
bet365


TODAY, 14:00, Luxembourg WTA, semifinal, indoors
Ostapenko Jelena - Blinkova Anna
Tipp: Blinkova - 4,5 game
Odds: 4,35
Iroda : Unibet
Blinkova hengerelt eddig egész héten, kiváló formában van. A lett előző héten döntőig menetelt, jó eséllyel fáradt már. Sima orosz sikert várok!

La Liga, 13:00
Eibar-Barca
2.5 gól felett
1.57
bet365

Mindkét csapatnak jó esélyei vannak a gólszerzésre. A Barcának nehéz dolga lesz, akár ki is kaphat.

Mennyei, 19:30
Fradi - Ujpest
x
4.02
pinnacle

Nem ertem ezt az alacsony oddszot az Fradira, egyertelmu hogy (elsosorban fejben) hullafaradtak, egy hosszabb meneteles a nemzetkozi kupaban igy ut vissza, lathattuk tavaly a Vidinel is. Oke, a zoldeknel legalabb jonnek a pontok, de nagyokat kell kaparniuk erte mar fordulok ota. Az Ujpest kicsit "langyosviz", de Feczesin remekel, es a Vidit is elvertek. Ha lesz idom, irok a Guruba egy Ujpest hendit (6 meccs ota nem kaptak ki kettovel a Fraditol), de az ikszet erzem realisabbnak.



Foci, Spanyol bajnoksag
2019.10.19. 13:00

Eibar - Barcelona
Barca nyer
1,54
unibet

Magara talaltak a katalanok, az utolso par meccsuket mar szepen huztak minD a BL, mind a bajnoksag tekinteteben, egy Eibarnak nem kellene gondot okoznia egy elvileg teljes kerettel keszulo Barcanak.

2019.10.19 18:30

Getafe-Leganes  Getafe 1,5 több lap+ Leganes 1,5 több lap
Odds:1,53
bet365

A Spanyol bajnokságban néha komoly lap kiosztás szokott születni.Ma ezen a mérkőzésen nem várok sokat,de 2-2 lapnak le kell esnie.

Soccer    Spain - LaLiga
19.10.2019.      13:00
Eibar - Barcelona

tipp:Half Time over 1,5 goals
odds:2,39
Pinnacle

A 2 csapat legutóbbi 10 mérkőzésén csak 4-szer szereztek 2 gólt az első félidőben.A hazaiak a 14. , a vendégek a 3. helyen vannak jelenleg a tabellán.A Barcelona legutóbbi 5 meccséből 4-et nyet amig az Eibar 5-ből 2-őt.Lendületes kezdést várok a vendégek részéről,a tippem:Első félidő 1,5 gól felett.

NBI foci

DVSC - Diósgyőr 2019.10.18 17:00
tipp: 1
odds: 1.68
iroda: pinnacle

Ideje a Lokinak összekapni magát. Hogy miért nyerhet most? Négy vereséget szenvedtek zsinórban amiből minimum kettő nagyon balszerencsés volt ahol nemhogy vereséget nem érdemeltek, de nyerni kellett volna. Ha megint kikapnak nagyon veszélyes helyzetbe sodródnak.
Ráadásul a Loki B közép 25. szülinapja lesz, nagyon komoly szurkolással, koreóval készülnek tudtommal, nagy hangulat lesz.
A Diósgyőrnek is nagyon kell a pont nyilván, Feczkó jó edző, de szerintem inkább csak a téli szünet után lehet majd mondani, hogy ez már az ő csapata, ha végigcsinálta felük a téli felkészülést + nyilván igazolnak is még a télen posztokra.
A Loki hagyományosan jól szerepel otthon a Diósgyőr ellen, gyakorlatilag emberemlékezet óta mindig megveri otthon a diókat. Remélem most is.
Valószínűleg nekimegy az ellenfélnek most a Loki első perctől és megpróbálják gyorsan döntésre vinni a dolgot a várhatóan forró hangulatban, hátul figyelni kell a kontrákra mert a védelem elég gólképes.

Eibar-Barca
Tipp: 1. fi Barca exact bookings 3+ @ 24.00 (betclic)

Nincs Pique, lesz fejetlenség hátul. REmélem, Orellánáéknak lesz kedvük focizni, és akkor a hazai kontrákat a Barca csak lapok árán tudja megállítani

Labdarúgás Olaszország Seria A
2019. 10. 19. 15:00

Lazio - Atalanta

Tipp: Atalanta 2,5 gól felett
Odds: 5.10
Iroda: unibet

Visszatérek a jó öreg Atalantához. Végre egy olyan meccs, ahol elvben dőlhetnek a gólok. A délutáni időpont nem tökéletes, de a pihenés helyrehozhatatta kicsit a fáradt lábakat. Én bevallom, egy őrült meccset várok tőlük. Tavaly 3-1-re nyert itt a bergamoi banda, idén is meglehet ez az eredmény. Nagy változás semmilyen téren nem történt. Sem a forma, sem a taktika, sem a játékosok motivácója terén. Ekkora szorzón simán megéri bepróbálni.

ATP - EGYÉNI: Moszkva (Oroszország), kemény (fedettpályás) - Elődöntők
19.10.2019 16:00

Mannarino A.-Seppi A.

Tipp:Seppi A.
Odds:2,3
Iroda:unibet

Két veterán harcos csatájának lehetünk szemtanúi.Elég ellentétes struktúrájú az elmúlt időszakban a két játékos tornák közti menedzselése.A francia minden nagyobb tornán próbálkozott míg Seppi challenger és 250-es tornákon indult.Ami az olasznak sokkal jobban bejött szerintem ,hisz ezen a tornán is döntő szettes meccseket tudok nyerni kiélezett,már-már vesztett helyzetekben is fordított.Valószínű ez lesz a kulcs a Mannarino ellen meccsen is.

Labdarúgás
Premier League
Crystal Palace - Manchester City
tipp: City nyer legalább 2-vel és Palace szögletek 2,5 alatt
odds:3,9
iroda:Unibet

Indoklás: City már 8 pontos hátránnyal a Liverpoolal szemben, több botlás nemigen fér bele. City a botlások utáni következő meccseken mindig nagy akarattal mennek bele, és mindig több gólos győzelmeket szoktak szerezni (pl. idén botlás a Norwich ellen, utána sima 8-0 a Watford ellen, tavaly vereség Newcastle ellen utána nagyon sima 3-1 az Arsenal ellen)
Szöglet meg elég egyszerű, már többször is játszottam ebbe a játékba s eddig kivétel nélkül lejött. Köztudott hogy a City engedi az ellenfeleinek a legkevesebb szögletrúgást, ugyanis Guardiola egyik rákfenéje a szögletek elleni védekezés, rengeteg gólt kapnak fix fázist követően. Palace meg a liga pontrúgás specialistája, sok gólhelyzet illetve gól születik a fix fázisaik után, jól fejelő játékosokkal van teli a csapat. City úgy tud javítani a helyzetén ha a lehető legkevesebb szögletet ajándékozz a Palacenek
GoodLuck :beerchug:

Labdarúgás, Magyar NB I, 2019. 10. 19,  17:00

Zalaegerszegi TE - Budapest Honvéd FC
Tipp: Ázsiai hendikep - Zalaegerszegi TE - 1,5


Odds: 5.5
Iroda: Bet365

Indoklás: A gyenge rajt után kezdenek magukra találni az egerszegiek. Két hete otthon a Paksot verték magabiztosan,  az előző fordulóban pedig gólokban gazdag, szórakoztató meccsen remiztek a Kisvárdával. Úgy gondolom, nem ma fog megszakadni a sorozat.
Pláne, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy a másik oldalon éppen ellentétes a trend. A Fradi elleni 0-0 nem csak az eredmény miatt volt kiábrándító, hanem a mutatott futball (illetve annak hiánya) miatt is. Aztán egy felkészülési meccsen is tartották a formát a játékosok: egy futottak még szerb csapat ellen gólt sem tudtak szerezni... Ebből nem lesz pontszerzés ma sem. Magabiztos hazai győzelmet várok.

Lazio-Atalanta
Lazio 0.5 több gól+Lazio 0.5 több lap+Atalanta 0.5 több lap+Atalanta 2.5 több szöglet
Odds:1.5
Bet365

Szombat délután rögtön egy jó meccsel indul az olasz bajnoki. Két jó támadókkal rendelkező csapatoktól, izgalmas focit és gólokat várhatunk.