Egyéb Foci Fogadások 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában










Oroszországból szeretettel

Történetünkhöz Szocsiba kell utazni, ahol a pénteken a város focicsapata a Rostovot fogadta. A mérkőzés előtti napokban a Sochi szorzója 2.75-3.00 körül mozgott. A találkozó kezdetére azonban 1.03-ra esett a Sochi szorzója, míg a Rostové 29.00-re. Mi történhetett?

A Rostov csapatából hatan is pozitív tesztet produkáltak koronavírusra, ezért a felnőtt keret karanténba került. A liga hajlott volna a halasztásra, de a Sochi vezérkara megérezte a vérszagot. Boris Rotenberg a Sochi elnöke úgy gondolta, ez így egy nyerhető meccs, de azért adni kellett egy kis finomságot a Rostovnak is. Kicsoda Boris Rotenberg? A Rotenberg fivérek az orosz milliárdosok körét erősítik, gyermekként már együtt szambóztak Vladimir Putyinnal, azóta is kiváló baráti viszonyt ápolnak az orosz elnökkel.

Szocsi a kommunizmusban gyönyörű üdülőterület volt, utána azonban fokozatosan vesztett "erejéből". Vladimir Putyin azonban továbbra is kedvelt utazási célpontjának tekinti, ezért ide álmodta meg a 2014-os téli olimpiát. Természetesen Rotenberg fivérek sem jártak rosszul, hiszen az építkezéseket az ő cégeik végezték, több euró milliárdos profitra tettek szert (minden idők legdrágább téli olimpiájából). Ekkoriban Boris a Dynamo Moszkva elnöke is volt (ahol épp Dzsudzsák Balázs rúgta a bőrt), illetve már fivérével vezető pozíciót töltöttek be az orosz judo szövetségben is (elnök-alelnök). Emellett finanszírozták a Forma 1-ben az orosz pilóták részvételét is, terv pedig egy teljes orosz csapat lett volna.

A várost olyannyira megkedvelte Rotenberg, hogy végül egy projekt részeként Szocsiba vitte a Dynamo Saint Petersburg csapatát. A Szocsi papíron 2018-ban alakult, rögtön a második ligában kezdhettek, természetesen feljutottak az első osztályba már az első évben. Döcögött a szekér, majd elkezdték sorra nyerni a meccseket, legyőzték a top4-ből a kevésbé kedvelt csapatokat, például a Krasnodart és most a Rostovot. Mi történt az utóbbi találkozón?

Az ifik léptek náluk pályára, de ők szerez(het?)ték az első gólt. Azt nem néztem, hogy arra mekkora volt a szorzó, mindenesetre eléggé vaskos, ha a győzelmükre 20.00 felett volt. A gyors rosztovi találat után (1. perc  :)), pár perc elteltével fordított a Szocsi, majd nyertek 10-1-re. Összességében nem járt rosszul az, akinek még sikerült 3.00-ás szorzón elkapni a hazai sikert.  :ok:


Kiszakadó gólzsák a svédeknél

Vasárnap délután a pazar rajttal induló Norrköping találkozik a címvédő Djurgardennel! Olvasd tovább



Benfica  3 Santa Clara 4

A Benfica szurkolok (vandalok) lassan megint akcioba lepnek. BL-ben nem kapnak negyet, de a Santa Clara megcsinalta. Jo lenne a kulisszak moge latni, hogy miert van az, hogy a Porto az utolso 4, a Benfica a legutobbi 6 meccsebol miert csak 1-1 meccset nyert meg... Ez mar a Stuttgart es a Hamburg benazasat idezi.