Nitto ATP Finals 2019

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nitto ATP Finals 2019
Időpont: November 10-17.


Ebben a témában lehet beszélgetni a Londonban megrendezendő tenisztorna mérkőzéseiről.  :topbet_125:

ATP Finals: Királyváltás Londonban?

A címvédő csak épp, hogy kijutott a vb-re, ahol a Big3 a koronáját venné el. Tekintsük át a mezőnyt és az esélyeket. Olvasd tovább


ATP Finals Nyereményjáték

Van egy tipped az ATP Finals bármely meccsnapjára? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a torna legjobb 3 tippjének beküldője pénznyereményben (10.000 Forint/tipp) részesülhet!


Időpont: 11.11 21:00
Mérkőzés: Nadal - Zverev
Tipp: Zverev és 23.5 felett
Odds: 5.50
Iroda: Bet365
Indoklás: Ha az egymás ellenit nézzük akkor fölényesen vezet Nadal, de ezek a győzelmek vagy salakon, vagy lassabb kemény borításon jöttek össze, most viszont fedett pályán nagyon más lesz a játék. Tavaly Federert, és Djokót verve nyerte a tornát Zverev, és Nadal most sérülésből jön. Adja magát a tipp, Zverevet nagyon nehéz lesz brékelni, de Nadal tartani fogja magát valamennyire, ezért sok gémet, és Zverev győzelmet várok.

ATP World Tour Finals, 2019.11.10. 21:00
Roger Federer - Dominic Thiem
Tipp: Dominic Thiem 2:1-re nyer
Odds: 8.50
Iroda: bet365

Thiem év végére szenzációs formába került, két tornagyőzelmet is aratott, október elején sikerült megnyernie a pekingi 500-as tornát, október végén pedig a hazai versenyén, a bécsi 250-es tornán sem talált legyőzőre. Federer formájára sem lehet panasz, ő is hengerelt hazai környezetben, szettveszteség nélkül nyerte meg a baseli 500-as versenyt.
Az osztrák egész jól áll a Federer elleni összecsapásokon, hiszen 4:2-re vezeti az egymás elleni összmérleget. A 4 győzelméből egyébként 3 esetben is 2-1 szettarányban múlta felül Federert. Küzdelmes meccset várok megint kettejük között, ahol szerintem Thiem ismét felülkerekedhet.

2019.11.10. 21:00
Federer R. - Thiem D.
Tipp: 20,5 játék alatt
Odds: 2.50
Unibet

Federer parádés játékkal hozta a Baseli tornagyőzelmet, majd okosan úgy döntött nem játszik Párizsban és rákészül a vb-re. Ez a döntés biztosan segíti majd a jó szereplésben, ellenben ott van az osztrák aki a bécsi siker alkalmával rendesen megizzadt és rengeteget kivett belőle, majd úgy döntött hogy Párizsban is megmutatja tudását és ahogy várni lehetett az első komolyabb ellenfél (Dimitrov) tönkreverte. Októberben 15 meccset lejátszott ami rengeteg, főleg hogy ezek közel fele döntő szettes összecsapássá nőtte ki magát. Viszonylag simább Fed sikert várok, de egy vaskos meglepetéssel is jöhetne ez a tipp ami 20,5 játék alatt.

2019.11.10. 15:00
Djokovic N.-Berrettini M.
tipp:Berrettini M.
odds:6,24
iroda:pinnacle

Az olasz élete első világbajnokságán van ,az hogy itt lehet a budapesti tornától indult hiszen azóta játszik bomba formában Berettini.Remek adogatásai vannak az olasznak és nem szokott tele lenni a nadrág egy-egy rizikós játék esetén sem(Break labdáknál)Ez a  bátor játék és ez a fajta pimaszság amit megtestesít az olasz ,amely elhozhatja a sikert a szerb ellen. Djokovic szerintem túltolta ezt a Párizs versenyt.Aki az év utolsó 1000-es tornáján sokáig eljut számára nem sok jóval kecsegtet a világbajnokság ez a tendencia kezd kialakulni.Az olasznak nincs veszíteni valója ő csak nyerhet.

ATP World Tour Finals, 2019.11.11. 21:00
Rafael Nadal - Alexander Zverev
Tipp: Rafael Nadal szetthátrányból nyer
Odds: 8.00
Iroda: bet365

Nadal Párizsban elég szépen menetelt, az elődöntőben azonban sérülés miatt már nem állt ki Shapovalov ellen, tehát kérdéses milyen állapotban érkezik a vb-re. Zverev veszélyes játékos kemény pályán, ha jól szervál, akkor alaposan megnehezítheti a spanyol dolgát. Úgy gondolom az első szettben még tartani tudja majd a német az adogatását, amivel be is húzhatja a szettet, akár rövidítésben is. Nadal küzdőszellemét azonban senkinek sem kell bemutatni, ha az állapota engedi, akkor simán benne lehet egy esetleges fordítás is a meccsben. Korábbi találkozóik során is több alkalommal előfordult, hogy az 1. szett elvesztése után végül mégis Nadal örülhetett a meccs végén: 2016-ban Indian Wells 6:7 6:0 7:5 és 2017-ben az Ausztrál Openen is sikerült fordítania Zverev ellen 4:6 6:3 6:7 6:3 6:2

ATP World Tour Finals, 2019.11.10. 15.00
Djokovic v Berrettini
Tipp: Berrettini elso adogatojateka - Berrettini nyer 0, 15 v 30-ra
Odds: 1.61
Bet365

Osszessegeben az olasznak nem sok eselye van a szerb ellen, de az elejen kotelezo partiban lennie, kulonben rendkivul gyors lefolyasu talalkozoval indul a torna. Az adogatojatek mindig fontos, kulonosen az elso, ezert azt varom, hogy Matteo behuzza az elso szervagemet, amelyben legfeljebb ket pontot enged a szerbnek.

2019.11.10. 21:00
Federer R. - Thiem D.
Tipp: Federer nyeri az 1. szettet és kikap
Odds: 13,00
Bet365
Nem lehet szt mondani hogy Thiem nem tud nyerni Roger ellen (2-4 Thiem szempontjából). Amikor nyert akkor szettveszteségbol fordított, ezt várom ma is. Lesz Tie is a meccsen, lehet az 1 szett, amit Roger még behúz.

2019.11.10. 21:00
Federer R. - Thiem D.
Tipp: Federer R. 2-1-re nyer
Odds: 4,00
Iroda: Bet365

A nap zárásaként jó mérkőzést láthatnak a szurkolók. Federer mindenki kedvenc sok rajongót képes leültetni egy-egy mérkőzésére. Federer idén viszonylag kevés tornán játszott és Grand Slam győzelem se jött össze neki. Év végi világbajnokság borítása kemény, ami fekszik játékstílusának. Ellenfele Thiem lesz, aki utóbbi években rendre kifulladt a világbajnokságra. De most jól hangolt, Bécsben tornagyőzelem, Párizsban már nem erőltette. Thiem borítása inkább a salak, de kemény pályán is képes felvenni a legjobbakkal a versenyt. Kemény, kiélezett összecsapást várok, ahol nüanszokon fog múlni egy-egy pont kiléte, így 3 szettes forgatókönyvet várok. Thiem játékában érzek annyit, hogy megnehezíti Federer dolgát és legalább 1 szettet elhappol.

ATP World Tour Finals, 2019.11.11.  15:00
Medvedev - Tsitsipas
Medvedev 2:1-re nyer
4,00
Bet365

Két elképesztő fiatal tehetség összecsapásából ismét az orosz jöhet ki nyertesen, ahogy az eddigi öt összecsapásuk során is történt. Cici viszont nem fogja könnyen adni magát most sem, maratoni csata lehet belőle. Egy hónappal ezelőtt Kínában az előző meccsük is nagyon szoros két szettben dőlt el, akkor kevésbé volt szerencsés a görög és fájó vereséget szenvedett (6-7 5-7), mellesleg ez volt az első meccsük ahol nem került megnyert szett a neve mellé. Tipp: 2-1 Medve win.

ATP World Tour Finals, 2019.11.11. 21:00
Rafael Nadal - Alexander Zverev
Tipp: Zverev -1,5 set
Odds: 5,00
Iroda: pinnacle
Zverev címvédőként indul a tornán, de nem valószínű hogy meg tudja majd védeni. Viszont Nadal rendszerint gyengén szerepel ezen a tornán,így ma szerintem elkaphatja simán a német.

ATP Finals: Hétfői megnövelt oddsok

Az Andre Agassi (B) csoport játékosai is elkezdik a versenyt és első meccsük alkalmával három megnövelt szorzóval fogadhatsz Rafael Nadalra és Daniil Medvedevre.
Daniil a görög Stefanos Tsitsipassal csap össze, a spanyol "bika" pedig a címvédő Alexander Zverevvel. A show tehát garantált. Hozd ki te is ebből a legtöbbet.

Megnövelt szorzók
  - Medvedev szetthátrányból nyeri a meccset Tsitsipas ellen 7.50
  - Nadal és Tsitsipas 2-0-ra nyerik meccseiket 5.00
  - Nadal 2-1-re nyer Zverev ellen 4.50


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org
Az oddsok a William Hill fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.11.11. (07:32).

Medvedev - Tsitsipas
25,5 game felett
2.28
unibet

Medvedev dontoszeriaja megszakadt Parizsban, ez talan egy picit megfogja ot. Ezert ebben a parharcban kivetelesen nem is tartok vele, a szorzo is eleg irrealis az oroszra, viszont az over megint jonak tunik. Az elnok ur kimeletlenul a gorog youtuber fejebe maszott, 5 -bol 5 alkalommal verte el. A legutobbit leszamitva szoros (es Tsitsipasnak fajdalmas) meccsek voltak, igy erre szamitok most is. A palya az utobbi evekben nagyon gyors volt, tobbek kozott Federer is azt mondta a torna elott hogy meglepoen gyors most is, ez segithet az overnek. Ket tb nem elkepzelhetetlen, harom szettben pedig szinte kotelezo zoldulnie.