Foci Eb 2020/2021

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tudtok konkret idopontot a jegyek sorsolasaval kapcsolatban? Beleptem volna az ertekesitesi feluletre, de 403-as hibakodot kaptam csak, ugyhogy egyelore meghalt a probalkozasom.

Most sem sorsoltak ki, mind elso kat. jegy volt pedig.  :'( :'(

Update: az itteni fórumozók közül milyen arányban volt sikeres az igénylés?

Idézetet írta: RedMunchen Dátum december 06, 2019, 15:35:21
Jegyigenyles leadva. Nyaron nem jott ossze, ugyhogy most csak jobb johet.  :ok:

Idézetet írta: RedMunchen Dátum január 30, 2020, 14:18:11
Most sem sorsoltak ki, mind elso kat. jegy volt pedig.  :'( :'(

Mostani körben nem csak a már kijutott csapatok szurkolói tudtak igényelni?
(Ezt most nem követtem, mert minden pesti meccsre megvan a jegyem.)

@csacsi1899  Volt egy kulon resz "kulsosoknek" is.

Mivel a legjobbak itt lesznek gondoltam, hogy tuljelentkezes lesz (bar azert egy meccsre igazan kisorsolhatott volna a gep), nem ugy mint a belga szurkoloknal akik 1000 jegyet se igenyeltek Oroszorszagba...

Sziasztok!

Az én dec-i jegy igénylésemet visszaigazolták! :ok:
A 16-i Portugál meccsre 2db 2. kategóriás jegyet kaptam, kellően meg is lepődtem, nem hittem benne!! ;D
Csak egy bibi van vele, hogy úgy tűnik pont Szlovéniában leszek aznap!! ??? :bash:

Most lehet el kell adnom... :redchug: persze akkor könnyebben megválnék Tőlük ha nem jutunk ki!
De azért egy magyar-portugált nem szívesen hagynék ki.... :beerchug:

Idézetet írta: Experte Dátum február 12, 2020, 11:05:34
Sziasztok!

Az én dec-i jegy igénylésemet visszaigazolták! :ok:
A 16-i Portugál meccsre 2db 2. kategóriás jegyet kaptam, kellően meg is lepődtem, nem hittem benne!! ;D
Csak egy bibi van vele, hogy úgy tűnik pont Szlovéniában leszek aznap!! ??? :bash:

Most lehet el kell adnom... :redchug: persze akkor könnyebben megválnék Tőlük ha nem jutunk ki!
De azért egy magyar-portugált nem szívesen hagynék ki.... :beerchug:

Elméletileg lesz (vagy már van) ilyen hivatalos (UEFA által szervezett) re-seller lehetőség. Csak azért írom, mert a szabályzatban az van, hogy ha pl. neked van 2 jegyed, az egyik személy te kell legyél, aki belép a stadionba. Legalábbis ezt írják.

Köszi az infót!
Az baj, pedig már lenne rá ismerős aki átvenné.... :-\ de erre én is gondoltam, hogy a beléptetésnél mennyire ellenőrzik majd a személyi azonosságot!
Max. tényleg marad majd a tavaszi UEFA Börze ahol értékesíthető a jegy!
Arra is kíváncsi leszek, hogy akkor majd milyen EUR árfolyamon lesz elszámolva, mert most az utalásnál jó magasat számolt a bank! >:(

Soha ennyien nem akartak ott lenni Európa-bajnokságon

A már kvalifikált csapatok szurkolói csaknem háromszor annyi belépőt igényeltek kontinens-szerte 2019 decemberében a nyári Európa-bajnokságra, mint a négy évvel ezelőtti Európa-bajnokságra. A legolcsóbb belépő 30, míg a legdrágább 125 euró volt a csoportmérkőzésekre.

A hatvanadik évfordulójához érkező tornát 12 városban – köztük Budapesten – rendezi meg az Európai Labdarúgó-szövetség. A jegyértékesítés első szakaszában még nem lehetett tudni, mely válogatottak lépnek pályára nálunk. Később pedig azon szurkolók vásárolhattak a fennmaradó kontingensből, akik csapatai kvalifikáltak a tornára.

Az elkelt belépők 64 százalékát a rendező országokban vették meg, így Magyarországon is sok szurkoló jutott jegyhez – összhangban az UEFA azon célkitűzésével, hogy az ünnepi Eb közelebb hozza a labdarúgást az emberekhez. A Puskás Arénában három csoportmérkőzést és egy nyolcaddöntőt játszanak majd a csapatok. A jelenlegi világbajnok francia és az Európa-bajnok portugál csapat biztosan nálunk csap össze – erre a találkozóra az elkelt jegyek 40 százalékát vásárolták meg Magyarországról; 20,5 százalékát francia, míg csaknem 10 százalékát portugál drukkerek vették meg.

A legtöbb magyar szurkoló a Nemzetek Ligája-rájátszásból kijutó csapat és a portugálok meccsén lesz: az erre a mérkőzésre elkelt jegyek 57,1 százaléka magyar szurkolókhoz került. A csoport még nem ismert csapata és Franciaország közti találkozóra a belépők 46,3 százaléka, a nyolcaddöntőre pedig 50,5 százaléka jutott hazai szurkolókhoz. Ez utóbbira Angliából érkezett még igény: a belépők 7,3 százaléka került angolokhoz. A decemberi értékesítési szakaszban összesen 420 000-en igényeltek belépőt és a legnépszerűbb a Portugália–Franciaország találkozó volt, melyre jelenleg a jegytulajdonosok 40,1 százaléka magyar.

Természetesen hatalmas az érdeklődés a döntő iránt, amelyre 714 000 jegyigény érkezett – ez a Wembley Stadion befogadóképességének csaknem nyolcszorosa. A szurkolók hasonló számban akartak kilátogatni a müncheni Németország–Franciaország csoportmeccsre, amelyre 710 000 szurkoló próbált bejutni.

Elkeltek ,,Követem a csapatom" típusú jegyek is. Ezek birtokában a szurkolók részt vehetnek kedvenc csapatuk egy egyenes kieséses szakaszban vívott mérkőzésén, függetlenül annak helyszínétől. Ha az adott csapat nem jut be az egyenes kieséses szakaszba, a jegyek árát 100 százalékban visszatérítik a szurkolóknak.

Azon szurkolók, akik csapata csak a most következő rájátszásból jut ki – két márciusi győzelem esetén tehát a magyar szurkolók is -, áprilisban igényelhetnek majd még a fennmaradt jegyekből. Ezeket ,,érkezési sorrendben" adja majd el az UEFA – nem pedig sorsolás alapján, ahogy az előző szakaszokban történt.

A felszabaduló jegyek cseréjére, eladására, vásárlására február végétől, kizárólag az UEFA felületén lesz lehetőség. A viszonteladói platformon azok a szurkolók, akik mégsem akarnak kilátogatni egy adott mérkőzésre, ajánlhatják eladásra jegyeiket, amelyeket az eredeti áron lehet megvásárolni. Ez a folyamat természetesen változtat majd a jegybirtokosok most megismert, országok szerinti arányán.

(forrás: MLSZ)

Nem lepődnék meg, ha valamelyik élelmes bukinál lassan arra lehetne fogadni, hogy meg lesz-e egyáltalán rendezve az egész a koronavírus miatt :crazy:

#25 március 20, 2020, 12:36:31, SPF Admin
Pozitívan állnak az Európa-bajnokság halasztásához az olaszok

Roberto Mancini szerint nyertek egy évet a gyakorlásra. Jelenleg is fogadhatunk az Eb végső nyertesére a fogadóirodáknál. Olvasd tovább


EURO 2020 - Szabics Imre szerint jól jött a magyaroknak a halasztás
   
Szabics Imre szerint a magyar labdarúgó-válogatott számára pozitív hatása lehet annak, hogy az Európa-bajnokságot a koronavírus-járvány miatt egy évvel elhalasztották.

   
Az osztrák nemzeti csapat másodedzőjeként dolgozó szakember az M1 aktuális csatornának elmondta, a bolgárok elleni pótselejtező előtt nem volt könnyű helyzetben a magyarok szakmai stábja, hiszen több futballista nem játszott, az időpontváltozással viszont van idő arra, hogy például a sérüléssel bajlódó Willi Orbán felépüljön, vagy éppen a Kínába igazoló Kádár Tamás újra formába lendüljön.
   
A 36-szoros válogatott Szabics Imre megjegyezte, amennyiben a pótselejtezőre úgy tud felkészülni a magyar válogatott, hogy minden játékos egészséges és jó formában van, reális esélye lesz a továbbjutásra. Hozzátette, Bulgáriában képesnek tartja az együttest a sikerre, hazai pályán a Puskás Arénában pedig a 70 ezer magyar szurkoló olyan egyedülálló hangulatot teremthet, amely megsokszorozhatja a játékosok erejét és kiharcolhatják az Eb-szereplést.
   
Az osztrák válogatott már korábban biztosította helyét a kontinensviadalon, éppen a napokban játszott volna felkészülési mérkőzést a törökökkel, amely azonban meghiúsult. Szabics Imre megjegyezte, a jelenlegi helyzetben vannak nyertesek és vesztesek is, előbbi például a válogatott egyik kulcsjátékosa, Marko Arnautovic, aki Kínában légióskodik, így hosszú ideje nincs játékban, de látva a kialakult helyzetet, vélhetően ő lesz az első, aki újra formába lendül majd.

forrás: mti

Az Európa-bajnokság 12 eredeti helyszíne megmaradt, a menetrend sem változott, és az UEFA tájékoztatása szerint a már megvásárolt jegyek érvényesek a 2021-re halasztott tornára is. Lehetőség lesz a jegyek visszaváltására is június 18–25. között z Eb hivatalos honlapján keresztül.

A jövő nyári Európa-bajnokság budapesti csoportmérkőzéseit 2021. június 15-én 18 órakor (a rájátszásból továbbjutó csapat Portugália ellen), 19-én 15 órakor (rájátszásból továbbjutó csapat Franciaország ellen) és 23-án 21 órakor (Portugália–Franciaország) rendezik a Puskás Arénában, míg a budapesti nyolcaddöntőre június 27-én 18 órakor kerül sor.

(forrás: NSO)


Az Eb után távozik Joachim Löw a német válogatott kispadjáról. Egyre több helyen lehet olvasni, hogy Jürgen Klopp veheti át a válogatott kispadját.