Foci Eb 2020/2021

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Franciákban és a Portugálokban benne lehet a hiba, aki ellenünk pontot veszít, az szerintem nagy eséllyel kieshet. Most azt mondom okozhatunk meglepetést. Többet is oihenhet a keretünk...
Ha lesz olyan lehetőség, hogy Magyarország 1.5 gól felett, azt érdemes majd átgondolni.

Korábban indított szavazás végeredménye:

Szerinted hogyan rendezzük az Európa-bajnoki mérkőzéseket?

Minél több nézővel 10 (35.7%)
Zárt kapuk mögött 4 (14.3%)
Sehogy, nem kell ez most nekünk 4 (14.3%)
Oltással, korlátozásokkal és hasonló megoldásokkal 10 (35.7%)


Idézetet írta: Latzka Dátum május 14, 2021, 12:09:58
https://www.youtube.com/watch?v=kGT73GcwhCU

Reméljük az EB jobb lesz :P

Nem tudnak ezek már jó zenét írni ilyen eseményekhez. A fénykor egyértelműen a 90-es évek vége, 2000-es évek legeleje volt. Nálam a best of magasan a 98-as VB, és a 2000-es EB dalai voltak. A három örökzöld ezekből az időkből. Hol van ezekhez képest ez a Garrix-féle...? A kanyarba se...




#79 május 14, 2021, 16:00:05, csabax
Idézetet írta: robmiller Dátum május 14, 2021, 14:02:07
Nem tudnak ezek már jó zenét írni ilyen eseményekhez. A fénykor egyértelműen a 90-es évek vége, 2000-es évek legeleje volt. Nálam a best of magasan a 98-as VB, és a 2000-es EB dalai voltak. A három örökzöld ezekből az időkből. Hol van ezekhez képest ez a Garrix-féle...? A kanyarba se...
Emlékszem, hogy az 1998-as labdarúgó világbajnokság Németország - Horvátország negyeddöntőjét Olaszországban néztem, Ancona közelében, Senigallia tengerparti településen.
Már azzal is hatalmas mázlim volt ott, hogy alig pár évvel korábban Détári Lajos az AC Ancona csapatában játszott az olasz élvonalban. Mivel nagyon szerették a magyar focistát és szép emlékeik voltak vele kapcsolatban, ezért amikor megtudták, hogy Magyarországról jöttem, azonnal kitüntetett figyelemben részesített vendég lettem.
Ám amikor megtudták még azt is, hogy a Németország - Horvátország meccsen egyáltalán nem szurkolok a németeknek, hanem a horvátok szurkolója vagyok, azonnal a cég vendége lettem és a presszóban a meccs teljes tartama alatt ingyen kaptam bort.
Ráadásul éppen az lett az a szenzációs mérkőzés, amikor Horvátország 3-0-ra "lemosta" a pályáról a friss EB-győztes Németországot. (A gólokat Jarni, Vlaovic és Suker szerezték. Utóbbi, Suker, a foci-VB gólkirálya lett. Abban a vb-bronzérmessé vált horvát válogatottban játszottak: Robert Prosinecki, Davor Suker, Zvonimir Boban, Goran Vlaovic, Robert Jarni, Aljosa Asanovic, Igor Stimac, Slaven Bilic.)
Nekem azért is emlékezetes a dolog, mert az volt az egyetlen eset életemben, amikor bementem inni és focimeccset nézni egy vendéglátóipari egységbe, de egyáltalán nem kellett fizetnem, mert végig a cég vendége voltam és búcsúzáskor a sok ingyenpia után megajándékoztak még pluszban egy üveg borral is.
:beerchug: :beerchug: :beerchug:


Zlatan sérülés miatt kihagyja a kontinenstornát

Térdsérülése miatt nem láthatjuk majd az Európa-bajnokságon a svédek világsztárját. Olvasd tovább


A másik forgatókönyv "jött be", s nem pedig az, amelyikre ép ésszel számítani lehetett. Ám erről nem érdemes itt semmi bármi továbbit írni, hiszen ez egyáltalán nem politikai topik.
Fociszempontból itt az a lényeges, hogy Magyarország parlamentje úgy döntött, hogy őszig marad a veszélyhelyzet. Ezért aztán az várható, hogy a nemsokára kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság magyarországi eseményeinek látogatását külön határozatban fogja szabályozni a magyar kormány.

A németeknél kihagyja az EB-t Reus és Ter Segen is.

Idézetet írta: BvB_09 Dátum május 18, 2021, 19:45:16
A németeknél kihagyja az EB-t Reus és Ter Segen is.

Fel sem fog tunni. Reus mindig serult (tudom, most o kerte, hogy ne legyen kerettag), Ter Stegen meg kapott par alibi meccset Lowtol, de Neuer kirobbanthatatlan.

Joao Félix: Magyarország talán nehezebb ellenfél lesz, mint Németország

A spanyol bajnok Atlético Madrid játékosa tarthatna a németektől is, de ő inkább a mi fiainktól fél. Olvasd tovább


Tudod kicsoda Nikolai Alho? Miért nem tudod? Ott lehet az Eb-n!

Az apja ghánai, az anyja finn, majd adoptálta egy angol nő és egy finn férfi. Rappelt, az MTK-ban játszik, és Eb-n játszhat.

Olvasd tovább

Belgium nyeri az Európa-bajnokságot a FIFA-ranglista alapján

Magyarország az orosz, a cseh, a skót, a finn és az északmacedón együttest előzi meg. Olvasd tovább


Ez a karszalagos dolog elso olvasatra egy hulyeseg. Olvasas kozben eszembe jutott, hogy majd elhozza mas, ekozben oda is ertem a szememmel, hogy mindenki sajat maganak veheti at. 3 helyszin van, ebbol kettot kifejezetten ajanlanak, bolti peldat hozva ott is mindig az a sor lassabb, ahol eppen vagyok.

Megerősítést nyert, hogy Szoboszlai Dominik kihagyja az EB-t.