Mindegy is, tudtam hogy van második része, pedzegettem a témát, hogy lehet rá kellene menni, gondoltam megnézem mit kérnek érte, 6-7k körül látom, nézem Micrososft Store-ban, 22k, ja bocs, kicsit pofátlanság:DD
Na igen épp aktuális lett, Gold előfizuval most 4ezerért adták ünnepekre a Division 2-őt 22 helyett, meg is vettem. Érdekes. Nagyrészt az megy mostanában, meg rábeszéltem magam egy EA Access előfizura is, főleg a Battlefield V miatt kellett, imádom a 2.vh-s theme-t, meg ki is akartam próbálni, anno COD1-COD2 only rifle mapokat habzsoltam, úgyhogy must have kategória. A BF:V-nek is van Battle Royale mód, a Firestorm, jónak tűnne, de sok az üresjárat, vagy hamar kimurdelsz és várni kell sokat, vagy nem találkozol senkivel, aztán 20 perc várakozás után vmelyik kinyír. Viszont a Conquest, Grand Operation és Team Deathmatch módoknak olyan hangulata van, hogy néha beszarok, bár dühítő tud lenni amikor állandóan picsán lő valamelyik, vagy úgy spawnolsz, hogy egyből ellőnek, de a szétbontható épületek nagyon tetszenek. (Nem titkolom a Band of Brothers sorozat a kedvencem.)