Facebookon az Org

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Halasztás? Nem gond, plusz egy évig bajnok!

"Helyes döntés a halasztás. Mi, sportolók annyit tehetünk, hogy még keményebben edzünk, hogy a 2021-es tokiói olimpia a valaha volt legjobb verseny legyen. Kaptunk egy évet arra, hogy még erősebbek és keményebbek legyünk. A legfontosabb viszont jelenleg az, hogy motiváltak maradjunk, mert a plusz egy év kemény munkának meglesz az eredménye" - nyilatkozta Hannah Cockroft paralimpiai bajnok.

2021-re halasztották az olimpiát: https://bit.ly/33Kfu1I


Mindenre is jó a FIFA

"Kölcsönös volt a dolog, mert a csapattársaim sem tudták ki vagyok. Örültem neki, mert így talán az ellenfél védői sem ismerhettek, pedig előtte a lengyel bajnokságban szinte minden meccsen gólt lőttem. Az ismeretlenség néha előny" - Piatek.

Facebook-oldalunk ide kattintva éred el!


Felemelő pillanatok a holland kupában

Csütörtökön a holland kupában 9:0-ra nyert az Ajax hazai pályán az Excelsior Maassluis ellen. Már kialakult a végeredmény, amikor a vendégek játékosa, Devin Plank pályára lépett a 89. percben. Tavaly a csatárnál csontrákot diagnosztizáltak, azóta kemoterápiával kezelték, és most néhány játékpercet engedélyeztek az orvosok neki. Amíg a csere lezajlott és Plank pályára lépett, mindkét csapat játékosai sorfalat álltak. ⚽❤️

"Életem egyik legjobb pillanata volt, az edző nem feledkezett meg rólam. Nagyon hálás vagyok neki, meg a pályán lévő játékosoknak is, illetve mindenkinek, aki a gyógyulásom segíti. Az orvosok egyelőre perceket engednek csak játszani, de küzdök, hogy újra teljesen egészséges legyek" - mondta Plank.

Facebook-oldalunk ide kattintva éred el!