Napi tipp - Január 2.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Január 2.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!



 Soccer » England » Championship
Derby - Barnsley
Tomorrow, 02 Jan 2020, 20:45
Tipp:1x +under4,5
Oddsz:1.53
Bet365
Indok : A nyomás a vendégeken van , a kieső zónából menekülni , csak hogy a Derby otthon 11 mérkőzésből csak egyszer veszített . Mindkét csapat tud gólt lőni , ezért úgy hiszem egy egál vagy egy gólos hazai sikerre körvonalazódik ezért erre tippelek.

Sportág, időpont: labdarúgás, 2020.01.02  14:10
Esemény: Al-Wakra - Al-Sadd
Tipp: gólok száma 6.5 felett
Odds: 7.00
Iroda: bet365

Október elején találkoztak legutóbb, és akkor Al-Sadd - Al-Wakra 1 : 5 eredmény született. Azóta a Sadd megtáltosodott, és toronymagas favoritja a találkozónak 1.20 szorzóval. Az előzmények , és a jelenlegi állás tükrében bőven vannak gólváltások ebben a meccsben, így a találatok száma is extreme lehet.

Ncaab
Marquette @ Creighton
Fogadaskeszito: Creighton -5.5 hcp + 144.5 pont alatt
6.63
Bet365

Mindket csapat jo erokbol all, de mint a nagyoknal itt is extra fontos, hogy ki az ellenfel, mert konferemcia/divizio ellenfel ellen a gyozelem sokkal nagyobb erteku. Itt az ncaab-ben osszetettebb a dolog, de ez a meccs a Creighton szamara fontos, mint elso hazai focsoport meccs, raadasul rangsorolt ellenfellel szemben. A motivacio adta kulonbseg legalabb ket triplanyi tavolsagban meg fog mutatkozni egy alacsony osszpontszamu meccsen, mert jo doboszazalek csak a tettel biro csapattol varhato, de nekik se kell tulhajszoniuk magukat, ha az ellenfel leall 50-60 pontnal. Tipp: 77-62.

Handball      World - World Championship
2020.01.02.       16:00
Greece - Finland

tipp:Greece AH -3,5
odds:1,85
Betclic

PL, 21:00
Liverpool-Sheffield
félidő-játékidő Liverpool
1.83
bet365

A Pool űrfocit játszik idén, gyakorlatilag annyi pontja lesz, ha ma nyer, mint a MU-nak és az Arsenalnak, Anglia őt követő legnagyobb klubjainak együttvéve. A Sheffield jól állt az elején, mostanában hátrébb csúszott, a Liverpoolnak nem lehet probléma a meccs.

Liverpool - Sheffield United
tipp: x2
odds: 3,85
iroda: Tippmixpro

Ünnepi hajtás utolsó fordulójához értünk, a tegnapi eredmények és játék is mutatta hogy a csapatok szó szerint ki vannak facsarva, legtöbb csapat a 60-70 percig bírta szuflával, rengeteg cserét eszközöltek az edzők már az első félidőben is sérülések miatt. Liverpool formaidőzítése a Leicester elleni 4-0-al volt a toppon, ahol maxon pörgött a gegenpressing. Következő meccsre mindössze 1 cserélt eszközölt Klopp ami a második félidőre meg is látszott, kis szerencsével a Wolves akár meg is fordíthatta volna a meccset, de a fáradtság ott is közre játszott hogy a kapu előtt ennyire pontatlanok legyenek. Meccs előtti sajtótájékoztatóján Klopp elmondta hogy a sérülések miatt jelenleg 14 bevethető felnőtt játékosa van, amikből az egyik a friss szerzemény Minamino, aki a mai meccsen még nem lehet kerettag, a maradt 13 játékosból kéne összesakkozni egy valamire való kezdőt, de tekintve hogy még nagyon hosszú a szezon és BL tavasz is lesz, ma nem hiszem 100 százalékon pörögnének a srácok, és egy esetleges botlás még bele is fér a tetemes előnynek köszönhetően.

Labdarúgás England » Championship
02 Jan 2020, 20:45
Swansea-Charlton
Tipp: Swansea
Oddsz:1.50
Bet365

Indok : Kicsit jobb formában a Swansea , tabellán is előkelőbb helyen állnak . Kevés a hiányzójuk,nem úgy mint vendégeiknek akiknél egy csapatnyi játékos hiányzik, leginkább sérülés miatt. Talán ezért is olyan pocsék a szereplésük. Idegenben meg pláne nem megy nekik . Legutóbbi 5 idegenben lejátszott meccs során csak egy X-re voltak képesek, többi elvesztették ,ma sem fognak szerencsével járni.

Sziasztok!

Időpont: 2020.01.02. (18 óra 45 perc)
Esemény: Foci Algériai bajnokság (USM Alger - Paradou)
Tipp: Összesített gólok/mindkét csapat szerez gólt igen és (2.5) felett
Odds: 3.20
Iroda: bet365
Indoklás:

Mindkettő csapat több mérkőzéssel kevesebbet játszott mint az élen állók! Ma amely csapat nyer az jelentősen jobb helyezést fog elérni! Mindkettő csapatban vannak jó gólszerző játékosok és mikor egymással játszottak az utolsó öt mérkőzésükből négyszer megvolt a minimum három vagy több gól!



Labdarúgás, Angol Championship, 2020. 01. 02, 20:45

Derby - Barnsley
Tipp: Pontos eredmény - 1-1


Odds: 6,5
Iroda: Bet365

Indoklás: Nem kis nehézségek árán, emberhátrányban sikerült végre győzniük a hazaiaknak az előző fordulóban a Charlton ellen. Mindenesetre ezt inkább köszönhették Fortuna szeszélyességének, mint a meggyőző játékuknak: elég az hozzá, hogy a labdabirtoklási arány 61-39 volt a vendégeknek...
Ma esti ellenfelük sincs - finoman szólva - kirobbanó formában. A Barnsley utolsó előtti a tabellán, a 25 eddig lejátszott meccsén mindösszesen négy alkalommal tudott diadalmaskodni. Ugyanakkor figyelemreméltó tény, hogy öt forduló óta veretlenek.
Úgy gondolom, ezt a sorozatot ma is folytatni fogják. Mindkét védelem van annyira sebezhető, hogy egy találatot mindkét oldalon megelőlegezek. De többet nem - a mérkőzés nagy részében üres, fantáziátlan erőlködésre számítok csupán.

Jégkorong, Svájc NL
2020-01-02 15:45

Zürich Lions - Langnau
4.5 gól felett
1,55
Unibet

Swansea - Charlton
Charlton 0.5 több gól
Odds;1.53
Bet365

Hockey » Czech Republic » Extraliga »
02 Jan 2020, 17:30
Karlovy Vary - Sparta Prague
tipp: Sparta Prague  total goals 4,5 over
odds: 4,10
iroda: bet365

indok:
8-1, 5-2,5-1  az utolsó meccsuk . valamiért a sparta el szokja verni a furdovárosiakat. egyeltlen meccs ma a csah tippsport ligában, sok gólra számítok most is. tippem: 2-5.

ANGLIA: Championship - 26. forduló
02.01.2020 20:45
Derby-Barnsley
tipp:x
odds:3.50
unibet

Mindkét csapat sokszor játszik döntetlent, 25 meccsükből eddig 9-9 alkalommal. Bár a hazaiak az irodák szerint az esélyesebbek, de sok náluk a sérült. Legutóbbi meccsükön egymás ellen szintén ikszeltek, remélem ma is így lesz...

Sportág, időpont: Labdarúgás, 21.00
Esemény: Liverpool - Sheff. Utd
Tipp: X
Odds: 5,79
Iroda: Pinnacle
Indoklás: Hosszú volt a 2019-es év a Liverpool számára, ráadásul év végén még a klubvilágbajnokságra is el kellett utazniuk, úgyhogy kezdenek a játékosok elfáradni és (némileg) leereszteni. Ez már a Wolverhampton elleni meccsen is látszott. A Sheffield ezzel szemben önmagához képest elég szép szezont produkál (egy győzelemmel az 5. helyre léphetnének előre), úgyhogy nem lesz könnyű dolga a hazaiaknak. Mivel elég nagy a Pool előnye a többiekkel szemben, így valószínűleg nem dőlnek a kardjukba (és mind a két csapat elégedett lesz), ha ezúttal egy lazább döntetlennek zárják a meccset.