Napi tipp - Január 10.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Január 10.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!



Tenisz ATP Cup
2020-01-10 01:30

N. Djokovic - D. Shapovalov
25.5 játék felett
3,35
Unibet

Egy döntő szettes összecsapást várok, Shapo nagy formában van, míg Djoko egy állat, ha a hazajáért kell játszani. A kanadai tényleg remek formában és azért azt tudjuk, hogy Djokonak is vannak üresjáratai. Nem látok jelenleg ekkora különbséget a két játékos között, amekkorát az oddsok mutatnak... Igazából a tipp két tb esetén is jöhet, de úgy gondolom, ez egy 3 szettes meccs lesz és simán lejön az over.

2020.01.10 1:00
Alatt 226.5
Pontok száma - Hosszabbítással
Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers
1.52

Tegnap játszottak egymás ellen a csapatok Cleveland-ben. Elég sok pont született azon a meccsen, azt gondolom, hogy ma fáradtabbak, ezáltal pontatlanabbak lesznek.

Sportág, időpont: Kosárlabda, 03.35
Esemény: OKC Thunder - HOU Rockets
Tipp: HOU
Odds: 1,57
Iroda: Bet365
Indoklás: A Houston elég jó szériát fut (8-2 az utolsó 10 meccsükön), és most is három mérkőzéses győzelmi sorozatban vannak. A nyugati főcsoportban a 3. helyen állnak, a szezonban eddig ők dobták a legtöbb pontot és még mindig a bajnoki cím egyik esélyesének tartják őket. Nem lesz könnyű meccsük Hardenéknek, de szerintem behúzzák a győzelmet az OKC ellen.

Idézetet írta: peshark Dátum január 09, 2020, 21:36:22
Tenisz ATP Cup
2020-01-10 01:30

N. Djokovic - D. Shapovalov
25.5 játék felett
3,35
Unibet

Egy döntő szettes összecsapást várok, Shapo nagy formában van, míg Djoko egy állat, ha a hazajáért kell játszani. A kanadai tényleg remek formában és azért azt tudjuk, hogy Djokonak is vannak üresjáratai. Nem látok jelenleg ekkora különbséget a két játékos között, amekkorát az oddsok mutatnak... Igazából a tipp két tb esetén is jöhet, de úgy gondolom, ez egy 3 szettes meccs lesz és simán lejön az over.

Nyertes :ok:

Labdarúgás
Franciaország: Ligue 1
20:45

Rennes - Marseille
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt az első félidőben - IGEN
Odds: 5.00
Iroda: bet365

A Rennes jelenleg a 3.helyen áll, amivel szerintem nagyon elégedettek. Az utolsó 5 és 10 meccsük alapján is a TOP3 legjobb formában levő csapat közé tartozik, szóval panaszra nincs ok.
A Marseille a PSG-t üldözi, viszont 7 pontos már hátrányuk a listavezető mögött, és ráadásul a párizsi csapat egy meccsel kevesebbet is játszott.
Mindkét együttes elég kiszámíthatatlan, a Rennes pl. azután, hogy a PSG-t megverte hazai pályán, utána 7 tétmeccsen nem sikerült győzniük. Azóta sikeresen kimásztak a gödörből, viszont sose lehet tudni, mikor jön egy újabb hasonló hanyatlás.
Az odss elég magas erre az opcióra, viszont szerintem könnyedén zöldülhet a tipp. A Rennesnél Niangnak elég egy villanás a gólhoz, míg a Marseille várhatóan folyamatos támadásokkal fog operálni, amiből szintén bármikor jöhet a gól.

Sportág, időpont: labdarúgás, Barátságos mérkőzés,  2020 01.10.  16:00
Esemény: Blansko - Brno
Tipp: gólok száma 4.5 felett
Odds: 5.00
Iroda: Unibet

A harmadosztályú Blansko, és a másodosztályú Brno barátságos találkozója. A két cseh csapat még nem találkozott egymással. A cseheknél felkészülési mérkőzésen sok gól születik. Így volt ez novemberben is a Blansko meccsén egy szintén harmadosztályú csapattal: Blansko   Vyskov 1 : 5.
Ma könnyen lejöhet öt gól.

Clermont - Troyes
Labdarúgás Franciaország Ligue 2
2020.01.10. 20:00

Tipp: 2
Odds: 3.50
Iroda: bet365

A Clermontból négy védő játékos hiányzik: Ogier eltiltott, Hountondji sérült, akit Albert-el próbáltak pótolni, de ő is lesérült. Az ő pótlója Cissokho, aki 20 perc után kapott egy pirosat, így eltiltott lett. Emellett a Clermont taktikája inkább idegenben érvényesül, a pontjai többségét ott szerzi. Meglepetésféle várható és vendég győzelem.

Jégkorong, Németország, 20:00
Heilbronner - Dresdner Eislöwen
Over 9.5
4.65
bet365

A német másodosztály két leggólerősebb csapata találkozik egymással. Korábbi meccseiken ezt a határt átlépték már többször is. A Heilbronn oldaláról gólszegényebb összecsapásokat mutatnak az eredmények az előző két fordulóból, de Dresdner sem tündökölt góllövésben pár fordulón keresztül, míg nem legutóbb beindultak. Heilbronn hajt az első helyért a tabellán, a Dresdner pedig pár ponttal van csak lemaradva az egyeneságú rájátszásba kerüléstől és jó formában vannak. Úgy gondolom, hogy most megindulhat a gólcsap és akár a 10-et is meglőhetik.

Soccer » England » Premier League »
10 Jan 2020, 21:00
Sheffield Utd - West Ham
tipp: 4,5 over
odds: 8,30
iroda: pinnacle
indok:
West ham idegenben is képes gólt/gólokat rúgni. Ma legalább 2-t várok toluk. Scheffiled se akar otthon kikapni. tippem, amit erosen érzek : 2:3

Premier League
10 Jan 2020, 21:00
Sheffield Utd - West Ham
tipp: döntetlen
odds: 3.50
iroda: bet365

Megokolás: úgy is fogalmazhatnék, hogy általában a döntetlenre adott 3-4-es oddszok (mivelhogy amúgy is 25% körül születnek döntetlenek) nagyon kézre esnek ebben a tippjátékban, mivel az elmúlt 3 tippnek ugye 4 alatt kell lennie a teljes nyereményhez, tehát sok esetben az optimális és legegyszerűbb választás kipécézni egy meccs döntetlenjét, és azt valamilyen szakmainak tűnő indokkal megtámasztani.
Ugyanakkor ezek ellentétes minőségű csapatok ellentétes formát mutatnak, a Sheffield jobb, de két vereség érte, a West Ham a kiesés ellen küzd, de legutóbb nyert. Nem tudom, mi történt a West Hamnél, talán edzőváltás volt, nem követtem annyira. De kellenek a pontok a csapatnak az életben maradáshoz, ha jó lábbal kelnek a játékosok, és betalálnak, megnehezítik a Sheffield dolgát, amely nem olyan gólerős, és végezhetnek 1-1-re.

Cambuur-Volendam
2.5 több gól+6.5 több szöglet
Odds:1.53
Bet365

Foci: Hollandia, Eerste Divisie
Kezdés : 20:00
Meccs: Graafshap vs Jong Untrecht
TIPP: -4 ázsiai hendikep H
Odds: 4.5
Office: bet365


Egy érdekes párosításra hívnám fel a kedves fórum tagokat. Eddig azzal tököltem, hogy ellenőrizzem a hírt, miszerint az Untrecht fél csapatát lecseréli a mai meccsre azért, hogy az akadémiáról beépítsen jó pár fiatal játékost. Ahogy fordítottam, a legfiatalabb kezdő 15 éves lesz és a legidősebb 21. Ezt a hazai csapat is tudja, ezért a spanyolországi edző táborban plusz egy támadó középpályással gyakoroltak az esti bajnokira. A két csapat amúgy is szokott egymással gól gazdag meccseket vívni volt ahol 7 gól is született... Szóval ma szintén egy ordas nagy verést kaphat, az amúgy a bajnokság jól álló Jong Untrecht.

2020.01.10 21:00

Sheff Utd-West Ham
West Ham +1,5 +West Ham 0,5 több lap
Odds:1,52
bet365

Handball       Europe - European Championship
2020.01.10.          18:15
Czech Republic - Austria

tipp:under 56 goals
odds:1,5
Pinnacle