ATP Doha

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Heti ATP torna: Doha

Ebben a témában lehet beszélgetni a tornáról, ide jöhetnek a tippek, vélemények stb.  :topbet_125:

https://twitter.com/HUNgarianTENNIS/status/1215291186036035584

Fucsovics sportemberhez méltóan veszítette el a meccset... ja nem  :bash:


Tény, hogy nem túl sportemberi ez a magatartás, de annyiban megértem, hogy már nagyon-nagyon lekívánkozott a pályáról.

Idézet Marci oldaláról:

"Szóval nézzük csak mi is történt valójában. Felkészültem Dohára, a szezonra! Jól játszottam, négy meccset nyertem. Tegnapra elfogytam kicsit.. Nem fogom a rossz időre, az ellenfél szerencséjére, de nem segített ez tény. A csúcsformát az Ausztrál Openre szeretném elérni! Fizikailag és mentálisan egyaránt. Nem szeretnék megsérülni! Tegnap jó sanszom lett volna rá.. Dolgozok tovább! Tiszta a lelkiismeretem! Higgyétek el hogy nehezebb ez,mint ahogy sokszor látszik..."

Esett, vizes volt a pálya, az ellenfél jobb volt, cél a jó AO szereplés; nem szakadt meg. Igaz ezt nem kellett volna ilyen látványosan kimutatni :)

És először megdöbbentem, de most már jó ötletnek tartom, hogy a Bendigo-i challengert választotta az Open előtti utolsó versenynek. Jobb itt 3-4 könnyű, de éles meccs, mint mondjuk egy nagyobb tornán egy első körös vereség.
Tavaly voltak gondok a versenyek menedzselésével, idén ebben úgy tűnik sikerül javítani :ok:

Élsportolóként nem mehetsz oda úgy egy tornára, hogy hátha nem kell végigjátszanom, vagy hogy jó lesz bemelgítésnek pár meccs, aztán szarok az egészbe. @Latzka én még a vízügy pályára is úgy mentem le mindig, hogy szétnyomok mindenkit... ;D Olcsó kifogásokkal jön mindig, de a hozzáállása annyira rossz, hogy az borzalom. A lényeg hogy a Magnosolv megjelenjen minden harmadik posztban, meg bosziike szuper képeket rakhasson fel instára... Vicc teljesen amit csinál, és azok a jó meccsek (ami után a legtöbb ember elfelejt mindent és éljen nyert Marci, mint a magyar válogatott) megmutatják, hogy simán képes lenne stabilan top 50-re, de nem is akarja. Tökéletes ez így neki, mindene megvan, csak éppen az ilyet én nem nevezem profi sportolónak.

Munkamorálban nagyon lentről indult, lásd fiatalkori kicsapongó életmód, de azért ebben van változás, hiszen akkor nem lenne TOP100-as.

Szponzoráció és barátnő témában is van igazad; de most melyik teniszező nem él ilyen bevétel forrással? Nyilván menőbb, ha mondjuk az adidas tol, mint Zverevet; a mi fiúnknak a Magnosolv jutott :D ;D Anettel való kapcsolata pedig talán pont a buliktól és az alkoholtól tarja távol :)

Doha

5 nap alatt 4 győzelem, abból 3 három szettes. Aztán jött ez a kisiklás. Továbbra is azt mondom ez benne van, irány előre (persze sportszerűbben)!

Egyertelmu, hogy nyomni kell a szponzort stb. csak en hanyok ettol.. Hivja fel magara a teljesitmenyevel a figyelmet ne az ilyen hulyeseggel. Persze igazad van, rengeteget "javult" a regihez kepest a hozzaallasa, de ez kozel sem eleg meg mindig... Tudod hogy milyen felfogast kepviselek ha sportokrol van szo, es igy erted is a problemam.. ;D

Hát, ha én éppen Dohában lettem volna és kimentem volna erre a meccsre, lehet hogy csöppet ideges lettem volna.
Továbbra sincs meg benne az alázat,ami ahhoz kellene hogy stabilan ott legyen a legjobbak között.
De én is azt érzem/látom, hogy leszarja az egészet, jól keres, éli az életét, a sport meg csak úgy van.