Napi tipp - Január 15.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Január 15.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!



 Soccer » England » FA Cup
Carlisle - Cardiff
Wednesday, 15 Jan 2020, 20:45
Tipp : 2
Odsz: 1,66
Bet365

Indok: Semmi esélyt nem adok Carlise továbbjutásnak , Cardiffban nem múlott sokon ,hogy a 2-2-es eredmény ne változzon (21-9 total shots) de végül kiharcolták a visszavágót. Cardiff edzője Neil Harris tisztán kimondta , hogy a következő körbe akar jutni. Nem hiszem ,hogy gyenge/fiatal csapatot küld ki. Kapusposzton harc folyik , most Alex Smithies próbál élni a lehetőséggel(legutóbb nem kapott gólt a Swansea-tol)két mérkőzés óta, gondolom ő kezd, és talán elől szerepet kaphat a személyes kedvencem Daniel Ward , aki mar két meccs óta padozik.

USA: NBA
15.01.2020 01:30
Atlanta Hawks  -  Phoenix Suns
Tipp: Suns nyer
Odds:1,55
Iroda:bet365

19:00
Női vízilabda Eb
Magyarország-Oroszország
Tipp: Oroszország -0,5 gól @ 1,83 (bet365)

Két meccs után látszik, amit Bíró világolt az EB előtt, az baromság. Azt nyilatkozta, gyors, fizikálisan nagyon erős a csapat, de ez hazugság. A csajok tompák, nem gyorsak, vagy ha gyorsak, nem hoznak jó döntést. Ha egy csapat gyorsan akar játszani, de képtelen rá, akkor jönnek a hibák. Márpedig ezek a hibák kijöttek vak és világtalan csapatok ellen, én azt mondom, az oroszoktól megkapjuk a kijózanító pofont. Szerintem eggyel minimum jobbak, de félő, hogy 4-5 is lesz közte. Megjegyzem, ne legyen igazam.  :-X

Snooker, Masters
2020-01-15 20:00

Mark Williams - Stuart Bingham
Williams +1.5
1,53
bet365

Williamst egyértelműen komplexebb és jobb játékosnak tartom Binghamnél. A mellényén kis sárga korona fogja jelezni, hogy Triple Crown győztes, ugyanis a VB-t, UK Championshipet és a Masterst is 2 alkalommal már megnyerte. Binghamről is kár lenne elfelejteni, hogy világbajnok, de az már 5 évvel ezelőtt volt, és mutat ugyan kisebb nagyobb fellángolásokat Stuart, de Willo még úgy is jobb formában van, hogy igazából régóta nem foglalkozik annyit a snookerrel, amennyit egy profinak kellene. Minden ott van a kezében, amit mutat az idén januárban 6/6 győzelemmel megnyert BL csoport is. 50-50-re adják a meccset az irodák, én Williams sikerét várom, de a tipphez az is elég, ha "csak" 5 framet nyer a walesi.

NBA, 01:40
Brooklyn Nets - Utah Jazz
Jazz vagy döntetlen a 4. negyed végén
1.54
unibet

A Utah Jazz mostanság az egyik legjobb formában lévő legénység az NBA-ben és 3 napjuk volt felkészülni a Kyrie Irvinget újra a soraiban tudó Brooklyn Nets csapata ellen. Komoly védekezést fognak kapni a brooklyniak, amire nehezen találnak majd ellenszert és így vereség lesz a vége számukra.

Coppa Italia
Fiorentina v Atalanta
1st half BTTS yes
4
Bet365

A Serie A (mindennemu olasz foci) az ingerkuszobomon kivulre esik, de azert a heti eredmenyeket vegig futva azt latom, hogy a Fio es az Atalanta meccsei sem fukarkodnak a golokkal, nyilvan egyik se Lazio szint. A golok szorzoja emiatt egesz torz. Az atlag feletti goltermes ellenere 5-6-7 gol nem varhato, megis csak kupameccsrol van szo. Erteket egyertelmuen egy elso felidos golvaltasban latok, mindketto jelezni fogja az elejen tovabbjutasi szandekat.

2020.01.15 02:10
Hazai csapat és alatt
A mérkőzés győztese és összpontszám: 240,5 - Hosszabbítással
Memphis Grizzlies - Houston Rockets
5.00
Unibet

Memphis nagy formában van. Egymás elleniket mostanában a Houston nyerte, ideje megszakitani a sorozatot. Westbrook edzői döntés alapján kihagyja a találkozót.





Sportág, időpont: Tenisz, Ausztrál Open selejtező 03:00
Esemény: Musetti - Chung
Tipp: Chung egyenes szettekben nyer - nem
Odds: 3.50
Iroda: Bet365
Indoklás: Nem kérdés, hogy Chung sokkal jobb annál, mint amit a jelenlegi ranglista helyezése mutat, de ha nem vagy játékban akkor be-be csúszhatnak kellemetlen vereségek. Ezt láthattuk tavaly is nála, és ez most is benne van a levegőben. Musetti az egyik junior ígéret aki berobbanhat idén, ő itt szerintem egy szettre bőven jó lehet.

Idézetet írta: baliizu Dátum január 14, 2020, 17:42:05
NBA, 01:40
Brooklyn Nets - Utah Jazz
Jazz vagy döntetlen a 4. negyed végén
1.54
unibet

A Utah Jazz mostanság az egyik legjobb formában lévő legénység az NBA-ben és 3 napjuk volt felkészülni a Kyrie Irvinget újra a soraiban tudó Brooklyn Nets csapata ellen. Komoly védekezést fognak kapni a brooklyniak, amire nehezen találnak majd ellenszert és így vereség lesz a vége számukra.

Nyertes 3.

Kézilabda    Európa-bajnokság
2020.01.15.          18:15
Izland - Magyarország

tipp:Izland AH-1
odds:1,59
Pinnacle

 Soccer » Italy » Coppa Italia »
15 Jan 2020, 18:00
AC Milan - Spal
tipp: 4,5 over
odds: 6,88
iroda: pinnacle

indok:
olasz kupa, ahol a fogatlan Milan Zlatannal megmutathatja magát egy picit. ligában Spalban overes meccsek szoktak lenni, ma a kupában is az lesz. tippem: 4-1, zlatan mesterármas

Sportág, időpont: labdarúgás, Barátságos mérkőzés,  2020 01.15.  16:00
Esemény: Domzale  - Triglav
Tipp: első félidő eredménye: Triglav
Odds: 6.50
Iroda: bet365

A szlovén bajnokságban öt pont választja el egymástól a két csapatot. Az egymás elleni bajnoki mérkőzéseken inkább a Domzale dominál. Most egy felkészülési kiengedhetnek, kísérletezhetnek. Ennek okán a Triglav megszerezheti félidőben a vezetést.

Sziasztok!

Időpont: 2020.01.15.(19 óra)
Esemény: Foci Spanyol LaLiga2 (Alcorcon - Numancia)
Tipp: Játékidő eredménye (Döntetlen)
Odds: 2.90
Iroda: bet365
Indoklás:

Alcorcon erős középmezőnyben áll és összességében tíz döntetlenje van.Utolsó három mérkőzése is döntetlenre végződött. Numancia idegenben nem olyan jól  szerepel és összességében nyolc döntetlenje van. Mai mérkőzésükön is nagy esély van a döntetlenre.

Sportág: Kézilabda Európa-bajnokság
Időpont: 2020.01.15. 18:15
Esemény: Izland - Magyarország
Tipp: 1 (EH -2, 1st Half)
Odds: 2,15
Iroda: Bet365
Indoklás: a dánok ellen megégettem magam egy hasonló fogadással, de az izlandiak iszonyat durván fel tudják pörgetni magukat, nem fognak úgy begörcsölni, mint a dánok. Mindemellett kifejezetten jó eredménynek tartanám, ha a félidőben csak 3-mal mennének az izlandiak, akik nagyon durván nekünk fognak ugrani. Ekkora odds erre a kimenetelre szerintem ajándék.