Férfi Kézilabda Eb Nyereményjáték - Szabályzat

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Férfi Kézilabda Eb Nyereményjáték - Szabályzat
Szponzor: Unibet

A férfi kézilabda Európa-bajnokság minden egyes meccsnapja egy új kihívás számodra! Bizonyítsd be, hogy te vagy az adott nap legnagyobb tippmestere és Unibetes bónuszban részesülhetsz!

Mit kell tenned?

1. Oszd meg velünk a napi kézilabda Eb-s tipped a Férfi Kézilabda EB 2020 fórumrészlegen és ha szeretnél írj egy rövid indoklást is mellé.
2. Esemény után, ha nyertes a tipped, akkor gyere vissza és értékeld ki.
3. Amennyiben a meccsnap legnagyobb nyertes tippjével rendelkezel, akkor tiéd a napi nyeremény.

Hogyan értékeld ki a tipped?

Az adott mérkőzés lezajlása után, amennyiben nyertes a tipped akkor vissza kell térned, s ki kell értékelned azt.
Konkrétan az eredeti hozzászólásod kell idézned, s annyit írnod, hogy nyertes.
A kiértékelésre 48 órád van az esemény kezdetétől számítva.

Nyeremény:

   5.000 Forint értékű Unibetes bónusz (minden meccsnap)!

A nyeremény átvételéhez szükségetek van egy aktív Unibetes számlára, illetve minimum egy fogadást kell kötnötök az Unibeten a férfi kézilabda Eb bármely mérkőzésére/eseményére január 09-26. között.
Egy játékos egyetlen egy alkalommal nyerhet Unibetes bónuszt a játék során.


Férfi Kézilabda-Eb Meccsnaptár:

Meccsnap 1 - Csütörtök, január 09.
Meccsnap 2 - Péntek, január 10.
Meccsnap 3 - Szombat, január 11.
Meccsnap 4 - Vasárnap, január 12.
Meccsnap 5 - Hétfő, január 13.
Meccsnap 6 - Kedd, január 14.
Meccsnap 7 - Szerda, január 15.
Meccsnap 8 - Csütörtök, január 16.
Meccsnap 9 - Péntek, január 17.
Meccsnap 10 - Szombat, január 18.
Meccsnap 11 - Vasárnap, január 19.
Meccsnap 12 - Hétfő, január 20.
Meccsnap 13 - Kedd, január 21.
Meccsnap 14 - Szerda, január 22.
Meccsnap 15 - Péntek, január 24.
Meccsnap 16-17 (összevonva) - Szombat - Vasárnap, január 25-26.

Részvételi feltételek:

1. Bárki részt vehet a játékban, teljesen ingyen, amennyiben regisztrálva van a fórumon.
2. A meccsnapok magyar időszámítás szerint számítanak (0:00-23:59).
3. A tippet bármikor beküldheted akár előre is. Nem kötelező a meccs napján!
4. A tippeket a Férfi Kézilabda EB 2020 fórumrészlegen kell beküldened. Minden egyes meccsnapnak külön téma van nyitva.
5. Az nyer aki az adott meccsnap legnagyobb nyereményszorzós nyertes tippjével rendelkezik. Egyenlő teljesítmény esetén a nyereményt szétosszuk a legjobb eredményt elérők között.
6. Bármilyen kézi Eb-s eseményre tippelhetsz ami megtalálható a következő fogadóiroda ajánlatában: Unibet. Az oddsokat csak az Unibet fogadóirodától lehet választani!
7. Meccsnaponként egyetlen egy tippet küldhetsz be, és opcionálisan meg is indokolhatod.
8. Beküldési határidő: 1 óra, esemény kezdete előtt!
9. Minimum odds: 1.50!
10. Módosítani a hozzászólásokat tilos! Létezik egy 5 perces tolerancia idő beküldéstől számítva.
11. DNB (draw no bet - tétvisszafizetés), illetve ázsiai handicapes tippek érvényesek, viszont  tétvisszafizetés (pl. 1.00) esetén a tipp érvénytelen és nem lehet új tippet beküldeni helyette.
12. A 48 órán belül ki nem értékelt tippek vesztesként lesznek elkönyvelve.
13. Amennyiben egyetlen egy játékos sem rendelkezik nyertes tippel, akkor a nyeremény az adott meccsnap nem kerül kiosztásra.
14. A játékban egyedi tippeket lehet beküldeni, tilos a másolás (az ugyanarra vonatkozó, de más fogadási típus használata is!).
15. Az adatok (esemény, odds stb.) pontosságáért a játékosok felelnek, s ajánlott egy képernyőfotót készíteni ezekről, mivel eredményhirdetéskor igényelhetjük. Ugyanúgy igényelhetünk egy eredményforrást (hivatkozást), ahol az adott esemény eredménye megtekinthető. Ezeknek hiányában a nyeremény kifizetése megtagadható.
16. Abban az esetben ha egy játékos nyereményt érő tippel rendelkezik, de az azt megelőző 3 kézi Eb-s tippjének az odds-átlaga nagyobb, mint 4.00, akkor nem részesülhet a bónuszban.
17. A játékban tilos egy olyan (ugyanazt) tippet beküldeni, amit korábban beküldtél egy azonos lebonyolítású versenyben (pl. A nap tippje nyereményjátékban).

A tippet ilyen formátumban kell írni:

Dátum/Időpont:
Esemény:
Tipp:
Odds:
Indoklás (opcionális): ....

Általános részvételi feltételek:

1. A nyeremény átvételéhez Unibetes számlára van szükségetek.
2. Az Unibetes bónuszok a kézilabda Eb után (2020 január 26. - ) lesznek jóváírva.
3. A játékban egy fórumtag csak egy felhasználóval szerepelhet (követjük az IP címeket, s azonos IP címmel rendelkező játékosokat azonnal kizárunk a játékból)
4. A játékban való szerepléshez szükséges a magyar nyelv ismerete!
5. Bármilyen vitás kérdésben a Sportfogadas.org üzemeltetőinek a döntése az irányadó és végleges. Ellenvetésnek helye nincs.

Egyetlen apro baj van ezzel a jatekkal, hogy rakenyszeritjuk egymast a lehetetlenebbnel lehetetlenebb oddsokra. (en is irtam ilyet a noi vbn)

De sokkal inkabb tamogatnam akar egy kombis jatekot max odds/tipp korlatozassal vagy barmilyen egyeb otlettel, hogy ne csak az nyerjen aki beszotyizik egy 10es oddsot, amit amugy meg sem jatszik.

(vagy a max nyeremenyert meg is kelljen tenni a fogadast egy nem elhanyagolgatoan kicsi osszeggel, pl 5euro/1500huf)

Ismét egyet értek MessiÁssal, de többször leírtam a véleményem ezekkel a lottós játékokkal kapcsolatban, mint pl. a első gólszerzős meg hanyadik perces... nem is fejteném ki.  ;D  Azt is sejtem, hogy az unibet sok játékosnak akar inkább keveset adni, mint egy-két embernek sokat. Ezt is értem.

De akkor nem lehetne például egy olyat, hogy mi, játékosok minden napra írunk be tippet. Vagy akár minden napra, nem kötelező. Így lesz -fogalmam sincs mennyi- mondjuk 14 meccsnap. Aztán lenne a minimum 1,50-es odds. Aztán ha az unibet képes meccsnaponként 5K-t kiosztani, akkor lenne 14 meccsnap*5 K.
Aztán lehetne egy ilyen tippjáték féle, ahol játszunk mondjuk 50-en, az első 14 helyezet egyaránt 5 K bónuszt nyer. Először döntene a nyertes tippek száma, aztán ha a mondjuk a 14. 15. és 16. helyezettnek is mondjuk 9-9 nyertes tippje van, akkor a legmagasabb össz-odds dönt. Így mindjárt nem írnánk be kanyi tippeket, hisz a elsősorban a nyertes tippek számítanának.

De ez tényleg csak egy javaslat, vagy inkább ötlet. Mert ez így nem több lottósorsolásnál, full lutri, épp ki mikor mákol be egy ikszet, vagy egy ht/ft fordítást, stb... Tényleg mindig azt gondolom magamban ezeknél a játékoknál, hogy elég lenne beírni, hogy részt veszek, aztán adminék random sorsolnának  ;D

Tippjatek benne a neveben jatek, miert kell valos tippel tamogatni? Pl egy olyan cim ,h  Valostippek versenye , itt aki nem tippel valos penzben az kiesett de egy tippjatekban mit vartok? Ha van kalap a fejeden az a baj ha nincs akkor az . Nekem kulonben mindegy mert meg ingyen sem tippelek olyanra amit nem ertek egy kicsit sem. Csak megjegyzem a A nagyszorzos tipp jatek amit @TiB  lebonyolitott annak az osszes tipp pozitiv Roi-t produkalt , de ezt senki nem vette eszre.

Egy 10es odds mogott nincs mas mint hasrautes. Tudom, mert en is igy kerestem a noi vb alatt. Melyik az a giga odds amiben minimalisan is de latok fantaziat.

Ezek a tippek nem viszik elore az oldalt, szerintem. Ez nem más, mint bónuszlottó, ki makol be egy nagyobbat.

Egy ervekkel alátámasztott 3as odds meg siman meg tud gyozni, de egy 10es oddsot semmilyen erv nem tud alatamasztani. Kiveve ha sajat penzt mersz kockaztatni.


ill. az is kérdés, hogy csak unibetes oddsok lehetnek? Mert így konkrétan ez sincs leírva. Már csak a félreértések végett.

6. Bármilyen kézi Eb-s eseményre tippelhetsz ami megtalálható a következő fogadóiroda ajánlatában: Unibet.

Idézetet írta: hubika88 Dátum január 09, 2020, 13:56:51
6. Bármilyen kézi Eb-s eseményre tippelhetsz ami megtalálható a következő fogadóiroda ajánlatában: Unibet.

Ez közel sem ugyanaz, hogy onnan kell venni a szorzót. Például a magyar-orosz meccsen az orosz siker megtalálható minden fogadóiroda kínálatában, és kizárt, hogy az unibetnél a legjobb az odds. Tehát a szabályzat alapján ha én beírom, hogy a magyar oroszon az oroszok nyernek, és beírom a bet365-ös oddsot, akkor a tipp érvényes, hisz a tipp vagy nevezzük eseménynek megtalálható az unibet kínálatában (is)  ;D

(kiskapu, nem is akarok bebújni rajta)

jesz, jogos, csak én azért gondolom így, mert az unibet adja a lóvét, nem az oldal

"16. Abban az esetben ha egy játékos nyereményt érő tippel rendelkezik, de az azt megelőző 3 kézi Eb-s tippjének az odds-átlaga nagyobb, mint 4.00, akkor nem részesülhet a bónuszban."

Akkor az első 3 fordulóban nem is lehet magas (4-nél magasabb) szorzóval tippelni? 
Illetve mindenkinek csak legkorábban minden 4. körben jöhet egy magas szorzó, mikor az átlagszámításból kiesik az előző...
Ez így érdekes, csak mint ha kicsit túl lenne bonyolítva.

Egyébként én hosszú évek óta valós pénzzel is rakom a kézilabda döntetleneket és pluszt hoznak.
Van olyan korlátozott  ::) számlám, ahol rendszeresen úgy forgatok bónuszt, hogy minden 7 és 11-es odds közötti döntetlent megjátszom, nem érdekel, kik játszanak.
Egy hétvégén akár 100-nál több meccset is megrakok, igaz, csak 150-200 ft-os tétekkel, de ebből már egy sokezres minta lett az évek alatt. Egyszerűbb és hatékonyabb így forgatni, mint egyesével tippelgetni vagy arbolgatni.

Más számlán meg időnként rendszerfogadásokban keverem le a döntetlenszagú meccseket, 2-es, 3-as, 4-es, 5-ös és 6-os kötésekben és most is megteszem majd az EB alatt, mert sok a hasonló képességű csapat és előfordulhat, hogy egy-két nap alatt lesz 3-4 döntetlen is.
Ha meg most mégsem, akkor sem lesz tragikus az anyagi veszteség.

Közben felkerült a naptár is, illetve itt jegyeznénk meg, hogy az utolsó két nap (január 25., illetve január 26.) összevont játék lesz, ami azt jelenti, hogy az illető két nap beküldött tippjei közül a két legjobb (legnagyobb nyereményszorzóval rendelkező) tippjének beküldője részesül a nyereményben. Fejenként 5 000 Forintos bónuszban.

Fontos és egyben válasz is egy kérdésre, hogy az oddsokat CSAK az Unibet irodától lehet választani.

Idézetet írta: oakland23 Dátum január 09, 2020, 14:44:45
Ez közel sem ugyanaz, hogy onnan kell venni a szorzót. Például a magyar-orosz meccsen az orosz siker megtalálható minden fogadóiroda kínálatában, és kizárt, hogy az unibetnél a legjobb az odds. Tehát a szabályzat alapján ha én beírom, hogy a magyar oroszon az oroszok nyernek, és beírom a bet365-ös oddsot, akkor a tipp érvényes, hisz a tipp vagy nevezzük eseménynek megtalálható az unibet kínálatában (is)  ;D

(kiskapu, nem is akarok bebújni rajta)

Pontosítottuk.

Idézetet írta: Knapp Dátum január 09, 2020, 15:22:08
"16. Abban az esetben ha egy játékos nyereményt érő tippel rendelkezik, de az azt megelőző 3 kézi Eb-s tippjének az odds-átlaga nagyobb, mint 4.00, akkor nem részesülhet a bónuszban."

Akkor az első 3 fordulóban nem is lehet magas (4-nél magasabb) szorzóval tippelni? 
Illetve mindenkinek csak legkorábban minden 4. körben jöhet egy magas szorzó, mikor az átlagszámításból kiesik az előző...
Ez így érdekes, csak mint ha kicsit túl lenne bonyolítva.

Egyébként én hosszú évek óta valós pénzzel is rakom a kézilabda döntetleneket és pluszt hoznak.
Van olyan korlátozott  ::) számlám, ahol rendszeresen úgy forgatok bónuszt, hogy minden 7 és 11-es odds közötti döntetlent megjátszom, nem érdekel, kik játszanak.
Egy hétvégén akár 100-nál több meccset is megrakok, igaz, csak 150-200 ft-os tétekkel, de ebből már egy sokezres minta lett az évek alatt. Egyszerűbb és hatékonyabb így forgatni, mint egyesével tippelgetni vagy arbolgatni.

Más számlán meg időnként rendszerfogadásokban keverem le a döntetlenszagú meccseket, 2-es, 3-as, 4-es, 5-ös és 6-os kötésekben és most is megteszem majd az EB alatt, mert sok a hasonló képességű csapat és előfordulhat, hogy egy-két nap alatt lesz 3-4 döntetlen is.
Ha meg most mégsem, akkor sem lesz tragikus az anyagi veszteség.

Tudjuk, egyeseknek lottó, másoknak túlbonyolítva. Például az illető dolgot azért vezettük be, hogy ne legyen dobálozás a 10-es szorzókkal. Gondolom nem mindenki olvasta át a szabályzatot. Nem is szokták, csak utólag amikor nem értik, hogy miért nem ők nyertek.
Ezért is köszönjük, hogy te megtetted.  :ok:

Köszönjük a javaslatokat, építőjellegű kritikát.

Bizonyára tudjátok, hogy menet közben nincs szabályzatmódosítás, csak nagyon extrém esetekben.

A jövőre tekintve létrehoztunk egy témát a játékokra vonatkozóan: Játékjavaslatok

Idézetet írta: oakland23 Dátum január 09, 2020, 10:31:24
Ismét egyet értek MessiÁssal, de többször leírtam a véleményem ezekkel a lottós játékokkal kapcsolatban, mint pl. a első gólszerzős meg hanyadik perces... nem is fejteném ki.  ;D  Azt is sejtem, hogy az unibet sok játékosnak akar inkább keveset adni, mint egy-két embernek sokat. Ezt is értem.

De akkor nem lehetne például egy olyat, hogy mi, játékosok minden napra írunk be tippet. Vagy akár minden napra, nem kötelező. Így lesz -fogalmam sincs mennyi- mondjuk 14 meccsnap. Aztán lenne a minimum 1,50-es odds. Aztán ha az unibet képes meccsnaponként 5K-t kiosztani, akkor lenne 14 meccsnap*5 K.
Aztán lehetne egy ilyen tippjáték féle, ahol játszunk mondjuk 50-en, az első 14 helyezet egyaránt 5 K bónuszt nyer. Először döntene a nyertes tippek száma, aztán ha a mondjuk a 14. 15. és 16. helyezettnek is mondjuk 9-9 nyertes tippje van, akkor a legmagasabb össz-odds dönt. Így mindjárt nem írnánk be kanyi tippeket, hisz a elsősorban a nyertes tippek számítanának.

De ez tényleg csak egy javaslat, vagy inkább ötlet. Mert ez így nem több lottósorsolásnál, full lutri, épp ki mikor mákol be egy ikszet, vagy egy ht/ft fordítást, stb... Tényleg mindig azt gondolom magamban ezeknél a játékoknál, hogy elég lenne beírni, hogy részt veszek, aztán adminék random sorsolnának  ;D

@oakland23

Amit te javasolsz az tippjáték (helyes tippek szerinti pontozással). Ezt korábban próbáltuk, de nem igazán tetszett a játékosoknak.