Infó > Sportfogadas.org

Játékok/Játékjavaslatok

(1/6) > >>

SPF Admin:
Játékok/Játékjavaslatok
Kedves fórumtagok, s főleg játékosok!

Tudjuk, hogy nincs tökéletes játék. Az évek során ezt megtapasztaltuk. Van akinek bejön egy játék, s sikeres benne, másnak meg egyáltalán nem tetszik. Ez valahogy normális.

Itt, a Sportfogadas.org-on már elég sok játéktípust kipróbáltunk, de mindig nyitottak vagyunk az újra, s szívesen fogadjuk a kritikát, illetve várjuk a javaslataitokat is.

A nyereményalap javát mi (Sportfogadas.org üzemeltetői) szoktuk állni, de néha a fogadóirodák is felajánlanak sportfogadás bónuszokat, vagy akár nyereménytárgyakat.

Alapjáraton nekünk is, de az irodáknak is a célja, hogy minél több személy részesüljön egy nyereményalapból.

Ebből kiindulva megkérünk benneteket, hogy gyertek javaslatokkal.

Induljunk ki abból, hogy van egy 100 000 Forintos nyereményalap. Milyen játékot szerveznétek? Melyek lennének a feltételek?

SPF Admin:
Itt jelezném, hogy 2020-tól a "gólszerző + időpont" játékok megszűnnek. Az illető játékokra szánt nyereményalapból piát vásárolunk a 15 éves születésnapunkra.

peshark:
Én a @LosGabos által vezényelt Tipster Ligát nagyon szerettem, onnan nagyon sok jó tippet és ötletet lehetett venni. Végig komoly tippek voltak, és mivel 4 odds kategória volt, mindenki megtalálhatta a hozzá passzoló tippeket, majd játszhatta azokat.. Igaz az egy hosszútávú és végig figyelmet - időt igénylő játék volt, így azért komoly jelentkezők kellettek, de ahogy emlékszek, a résztvevők gyakorlatilag mindig végigvitték a játékot (1-2 elnézett fordulót kivéve).

Részemről én valami ehhez hasonló, komolyabb játékot szerveznék, a nagy oddsos tippjátékokból szerintem olyan sokat nem tud kamatoztatni az egyszerű fogadó...

sarkanyolo2:
Egy hosszútávú játék nekem is tetszene. :)

TiB:
Én egyszeri játéknak örülnék, amiben nem sportra kell tippelni, hanem mondjuk az Oscar-díjra, politikára vagy valami egyéb, sportmentes témára, indoklással.

15 éves szülinapra olyan játékot csinálnék, hogy van 15 egységed tippelni. Az egységek nem tétek, hanem ezért cserébe "vehetsz" tippelési lehetőséget. Ehhez számolni kellene kicsit, hogyan jön ki jól, de például az 1.20-ig terjedő tipp 1 egységbe kerül, a 3-as odds feletti tipp pedig 3 egységbe. A pontozásnál a szorzó 1 egész feletti része lenne a mérvadó, és az nyer, aki a legtöbbet éri el. Ezt most elég hülyén írtam le ;D de szerintem érthető.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése