Fed Kupa 2020

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


február 07, 2020, 13:31:16, SPF Admin
Fed Kupa: Kik jönnek Budapestre?

A megváltozott Fed Kupa döntője 12 csapatot hoz el fővárosunkba, amelyből eddig négy nemzet nevét ismerjük, a többi nyolcat a hétvégén lezajló selejtezők során ismerhetjük meg. Olvasd tovább!



18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Nyerj két VIP jegyet az elődöntőre és a döntőre

A nemzetek női tenisz-világbajnokság döntőjének legizgalmasabb két szakaszát luxushelyről követheted végig élőben.
Magyarországra gyűlnek össze a legjobb csapatok az április 14. és 19. között zajló vb-re. Ritka alkalom adódik, hogy itthon láthassunk olyan teniszcsillagokat, mint például Serena Williams, Petra Kvitova, Ashleigh Barty, Garbine Muguruza, Angelique Kerber, vagy éppen az Australian Open új bajnoka, Sofia Kenin. Mellettük, Babos Tímea és csapattársai az A-csoportból való kijutásért fognak küzdeni, a tavalyi bajnok franciák és az oroszok ellen.


Történelmi eseménynek lehetsz tanúja, mivel a torna új formátuma mutatkozik be a Papp László Budapest Sportarénában. Ahhoz, hogy te is részt vehess a sorshúzáson csak látogass el a Fed Kupa honlapjára  és válaszolj az ajánlat kérdéseire. Amennyiben te leszel a szerencsés, a két VIP-jegy mellett, a budapesti utad, luxus hotelbe való elszállásolásod árát is állják. Mindemellett, még 200 líra költőpénzt is kapsz, hogy még kényelmesebb legyen ottléted.

Bár a Fed Kupára jelen pillanatban még nem elérhetőek fogadási kínálatok, nagy a választék viszont az ezen a héten zajló tenisztornák terén, amit jövedelmezően ki is használhatsz.  A férfiak Buenos Airesben, New Yorkban és Rotterdamban csatáznak, a nők pedig Hua Hinben és Szentpéterváron versenyeznek.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org