Hasznos sporthírek fogadásokhoz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


február 07, 2020, 17:38:25, SPF Admin
Kedves fórumtagok (sportfogadók),

A sporthírek részleget azért hoztuk létre számotokra a fórumon, hogy biztosítsunk egy olyan felületet ahol a csapatokról, játékosokról, versenyzőkről szóló értékes információkat meg tudjátok osztani egymással.

Egy sikeres sportfogadónak információkra van szüksége, ezért mindenkit arra szeretnénk bátorítani, hogy osszátok meg az általatok szerzett híreket sorstársaitokkal is.

Manapság azt a világot éljük, hogy ha Cristiano Ronaldo reggel zabpelyhet evett, akkor azt már tudja úgy a magyar, mint az üzbég rajongótábora is. Akár ez az infó is hasznos lehet olyan sportfogadók számára akik nem feltétlenül követik a portugál focista mindennapjait, de szívesen fogadnának a Juventus legközelebbi mérkőzésére, s ezt az infót pl. megtalálják nálunk a fórumon az említett torinói csapat fórumtopikjában.

Vagy. Szegeden laksz, s gyakran kijársz a hazai csapat NB2-es meccseire. Lehet, hogy olyan körökben forogsz ahol még ilyen olyan infók füledbe kerülnek a csapat öltözőjéből. Megtörténhet, hogy az adott infó kihatással lehet a következő mérkőzésre vonatkozóan. Oszd MEG!

Vagy2. Nem hagynál ki soha egy Fucsovics meccset. Követed Marcinak a mérkőzéseit, tudsz róla infókat. Oszd MEG!

Hogy miért jó ez neked? Azért mert ez csak pár másodpercedbe kerül, s következő alkalommal megtörténhet, hogy fórumtársad olyan infót közöl mely által zöldül a fogadásod.

Mit kell tenned?

- amennyiben nem találod a kedvenc/általad követett csapat/játékos témáját, akkor nyugodtan nyithatsz egyet (alapjáraton csapatsportokban csapat-témákra van szükség, míg egyéni sportokban a sportolók nevével ellátott fórumtémákra)
- oszd meg a hasznos infókat (lehetőleg csak hiteles vagy minél hitelesebb forrásokból) fórumtársaiddal
- jelöld meg a forrást is (kocsmai pletyka esetén nyugodtan azt is beírhatod, hogy: "pultról jövő infó"  ;D )
- tippet is közölhetsz az illető csapat/játékos következő mérkőzésére vonatkozóan

Mit kerülj?

- trollkodás (fórumszabályzatunk ezt alapjáraton is tiltja)
- fölösleges infók közlése (koncentrálj olyanokra melyek fontosak lehetnek egy elkövetkezendő fogadásnál)
- közöld az infót (hogy miről van szó) és ne csak egy linket másolj be
- a témákban közölt infókat kezeld a megfelelő módon, s ne támad a hír terjesztőjét, amennyiben nem jött be a fogadásod (egy hír csak egy puzzle-darab a teljes játékból)

Opcionálisan

Kedveled az adott csapatot/játékost? Ezek a fórumtémák a rajongókat is megszólíthatják. A híreken kívül gondolataid is megoszthatod az általad kedvelt csapatról/játékosról.


Fontos!
Témát bárki nyithat, viszont a téma címét, illetve az első bekezdést módosíthatjuk (csupán esztétikai okok miatt).