Kisvárda FC

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Az elmúlt hétvégi csodálatos győzelmet (Kisvárda-Paks 2:0) követően, a Várkerti Vitézek kiadták a jelszót:


Ha nem is mindenki, de én biztosan ott leszek!  :beerchug:

Együtt a CSAPATÉRT!
Együtt KISVÁRDÁÉRT!

Tipikus kiesési rangadó volt, csapkodó, nem éppen szép játék. Egy jól eltalált lövés döntött, a nélkül valószínűleg 0-0 marad. A Lokinak úgy kellett ez mint egy falat kenyér, nagyon nagy bajba került volna ha nem nyer.

NB I-es történelmünk eddigi legnagyobb győzelme:


A sors fintora, hogy pont most nem lehetett a helyszínen a Várkerti Vitézek szurkolói csoportja. Pedig már a Debrecen elleni meccs után, a hazafelé úton, a buszon elkezdtük szervezni az újabb Tour-t, de az élet felülírta az elképzelésünket.
Ettől függetlenül nagyon büszke vagyok, hogy a múlt heti "semmi" játékot sikerült egy parádés játékkal feledtetni.  :beerchug:

HAJRÁ KISVÁRDA!   :beerchug:

Szorgalmasak a kispestiek, kaptak egy ötöst.  ;)

Folytatás az NB I-ben!





Szép volt Fiúk!  :great:

Gratulálok, szép volt Kisvárda! :beerchug:

@Várda64 van esetleg belső infód, hogy Bódog Tomi melyik csapathoz tart?

Idézetet írta: Latzka Dátum június 29, 2020, 18:10:11
Gratulálok, szép volt Kisvárda! :beerchug:

@Várda64 van esetleg belső infód, hogy Bódog Tomi melyik csapathoz tart?

Köszi @Latzka:beerchug: A Fradi meccs előtt időben szólj a zsugáról, ne úgy mint a múltkor!  ;D ;D ;D Mondjuk necces volt, de összejött az is.  ;)

Tamásról mindösszesen annyi infóm volt, hogy távozik. Ezt már szombaton, olyan 21 óra körül tudtam, de megkértek, hogy ne nagyon hangoztassam.
Több szempontból sem lepett meg a hír. Stáb nélküli edző, aki itt tartózkodása alatt végig a szállodában lakott. Ez egyértelműen annak a jele, hogy Ő sem tervezett hosszú távra.
Én a személyes találkozásaink alapján kedveltem, mert tisztelettudó, jó pofa fickó, de "meccselni" nem tudott. Ment a saját feje után még akkor is, ha bizonyítottan nem működött a dolog. Ettől függetlenül szakmailag felkészült, profi edzőnek tartom, csak nem mindig kamatoztatja a tudását.
Emberileg kifogástalan volt a kapcsolata velünk szurkolókkal. Karantén alatt vittük magunkkal pecázni, mert Ő is szeret horgászni. Közös rendezvényeinkre ( főzés vagy csak egy kis közös piázgatás ) mindig eljött, anélkül hogy fogyasztott volna alkoholt. Mondjuk az Újpest elleni győzelmünk utáni "őzpöris" bulin azért két stampó szatmári szilvát csak leküldettem vele.  :redchug:

Kérdésedre válaszolva nem tudom hol fog kikötni végül, de szerintem nem is nagyon osztotta Ő azt meg itt senkivel sem.
Én tiszta szívemből sok szerencsét kívánok neki!  :beerchug:

@Latzka !

A zárt csoportunkba éppen most írt a vezetőnk két kommentet, amit változtatás nélkül bemásolok. Ezzel megvan a kérdésre is a válasz:

"Most hivott a Bódog Tamás nagyon köszöni, nekünk amit tettünk érte és a csapatért,  azt mondta már hazafelé tart és jobb igy elválni mint egy fél év múlva köpködni egymást a vezetőkkel! Én is nagyon megköszöntem neki mindent amit tett a csapatért és Kisvárdáért! Mondtam neki még ilyen közvetlen és szimpatikus edzőnk nem volt Várdába!  Kivántam sok sikert és jó egészséget neki és családjának!"

Arra a kérdésre, hogy hol folytatja ez volt a válasza:

"Nincs mêg konkrétan semmi azt mondta a menedzsere dolgozik az ügyben."


Sok sikert Tamás! A Várkerti Vitézek hálás szívvel gondolnak rád!  :beerchug:

@Várda64

Most olvasom, hogy Supka. Valamiért nem csípom ??? Nálatok mi a vélemény?

Idézetet írta: Latzka Dátum július 14, 2020, 08:29:01
@Várda64

Most olvasom, hogy Supka. Valamiért nem csípom ??? Nálatok mi a vélemény?

Nálam döbbenet @Latzka , a többiek azt mondják adjunk neki egy lehetőséget.
Személy szerint én sem szeretem, de én tudom is az okát, hogy miért. Seggemben sem volt ez a fickó mindaddig, amíg az első NB II-es hazai meccsünkön a Sopron edzőjeként hozzánk nem látogattak. Ott az első és az utolsó 10 perc kivételével szétfociztuk a csapatát, de csak X-et értünk el. Az a lekezelő nyilatkozat, amit a meccs után adott mély nyomokat hagyott akkor ( és azóta is ) bennem. Onnantól kezdve kísértem a pályafutását, mert több esetben is ellenfelünk volt csapatával, de Feczkóhoz hasonlóan egyszer sem tudta kimondani, hogy gratulálok az ellenfélnek, megérdemelten nyertek stb. .
Tavaly ilyen időtájt kikérte a véleményünket Révész, amikor Feczkóval tárgyalt. Nem a mi véleményünk miatt hiúsult meg végül az ügylet, de jelzés értékű volt, hogy legalább kikérték a véleményünket. Most semmi....
Mondjuk akkor is azt mondtam (amit azóta is tartok), nem a Várkerti Vitézek tiszte edzőkérdésben dönteni.

Osztom egykori játékosunk, nagyon jó haverom Lelt Józsi szavait, mely szerint " a karácsonyi bejglit már nem nálunk fogja elfogyasztani ".  ;D ;D

Szintén úgy gondolom, hogy kizárt, hogy egy szezont kihúzzon ???
Sokan bohócnak tartják, de én bírom Horváth Ferit; talán végre bentmaradt volna egy csapattal ;D

Idézetet írta: Várda64 Dátum július 14, 2020, 08:56:20
Osztom egykori játékosunk, nagyon jó haverom Lelt Józsi szavait, mely szerint " a karácsonyi bejglit már nem nálunk fogja elfogyasztani ".  ;D ;D

Ez nem semmi mert olaszul is van egy majdnem ugyanilyen mondás, ugyanarra is használják, sőt nagyon gyakran a futball világában, mi szerint egy edző már nem éri meg a Karácsonyt valahol.
Így hangzik: "Non arriva al panettone."
azaz: "A panettonét már nem itt eszi meg."  :) Az egyébként egy milánói karácsonyi édesség, mazsolás, kandírozott gyümölcsös kuglóf, pont olyan nekik mint nekünk a bejgli.
Ami Supkát illeti, érdekes, valaha régen volt a mi edzőnk is ( Loki ) és sikeres volt, bajnokságot nyertünk vele, mondjuk nagyon erős kerete is volt, valamiért mégsem tudták megszeretni a drukkerek.
Meglátjuk Várdán, de valamiért nincs jó előérzetem vele. Hátha nem lesz igazam.

@Várda64, ebben a te kezed is benne volt?  :)

Címert cserélt az egyik NB I-es klub, mert túl sok mexikói kommentelt

https://rangado.24.hu/magyar_foci/2020/07/23/kisvarda-cimercsere-chivas-szurkolok/

Nekem a régi szebb és elegánsabb volt.

Idézetet írta: LosGabos Dátum július 24, 2020, 11:58:27
@Várda64, ebben a te kezed is benne volt?  :)

Címert cserélt az egyik NB I-es klub, mert túl sok mexikói kommentelt

https://rangado.24.hu/magyar_foci/2020/07/23/kisvarda-cimercsere-chivas-szurkolok/

Nekem a régi szebb és elegánsabb volt.

Annyiban igen, hogy az első megbeszélésen, amikor eldőlt hogy címert KELL(!!!) cserélni én is részt vettem. Utána jött a "korona" és már csak 2 fő képviselte a szurkolókat az egyeztető tárgyalásokon, viszont végig kikérték és figyelembe vették a kéréseinket. Csak egy példa: az első verziókon mindenütt csak "VÁRDA" szerepelt feliratként és akkor szóltunk, hogy mi "KISVÁRDA" vagyunk, a többi csak rövidítés. Többségi döntés alapján esett erre a címerre a választás, de én sem erre a címerre szavaztam. Ettől függetlenül el tudom fogadni. Egyedi, kellően egyszerű és letisztult, ami tartalmaz minden olyan jelképet és írást, amit tartalmaznia kell.

Mi volt a baj a régivel? Koppintás volt. Ráadásul nem is egy no name csapaté, hanem Mexikó legjelentősebb klubjának a Club Deportivo Guadalajara címerének a koppintása. Ez már csak akkor derült ki, amikor a mexikóiak ellepték a mi csapatunk fb oldalát. Az elején nehezen emésztették a Chivas szurkolók a címer bitorlását, teszem hozzá teljesen jogosan, most nehezen emésztik, hogy leválunk tőlük.  ;D Hogy ezeknek semmivel nem tudunk a kedvükbe járni?  ;D

Én egyébként már évekkel ezelőtt javasoltam, hogy vegyük fel velük a kapcsolatot szurkolói szinten ha már így alakult, de ezekbe a mai fiatalokba kevés kreativitás szorult.

Szia Várda!!!

Pedig egy Chivas-Várda mekkora meccs lenne már!!!
Burító vagy lángos
Szatmári szilva kontra tequilla