SPF Race to 10

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Gratulálok a győzelmedhez @hubika88 !

Gratula a nyertesnek! :beerchug:

Grat
Visszatértem. 😂😂😂

köszönöm a gratulációkat  :beerchug: :beerchug:

Gratulálok hubika88! :beerchug:

Felmerült a mai nap egy kérdés, hogy az új verseny bejelentése előtt beküldött mára (március 25.) beküldött tippek érvényesek-e?
A válasz: NEM!

A bejelentés után beküldött tippek érvényesek csak.

29. SPF Race to 10

Start: szerda, április 7.

Sok sikert.  :topbet_125:

Idézetet írta: SPF Admin Dátum március 25, 2021, 22:23:56
Felmerült a mai nap egy kérdés, hogy az új verseny bejelentése előtt beküldött mára (március 25.) beküldött tippek érvényesek-e?
A válasz: NEM!

A bejelentés után beküldött tippek érvényesek csak.

Kezdem azzal, hogy bár jól jöttem ki ebből a döntésből (a korábban leadott tippem ugyanis elment volna, de a bejelentés után megfogadott már összejött), ennek ellenére nem tartom ezt jó döntésnek. És azt is megmondom, hogy miért nem.

A szabályzat 7. pontja kimondja, hogy minden nap csak "egyetlen egy tippet/tippsort" lehet beküldeni, vagyis ha valaki még az új sorozat bejelentése előtt teszi meg a tippjét, azzal nem fog semmilyen szabályt áthágni, és előnyt sem szerez másokkal szemben. Ráadásul szintén a 7. pontban az is szerepel, hogy a "tippeket előre is beküldheted 3 napra". Vagyis attól, hogy vége egy sorozatnak, attól még az adott napra leadott tippek érvényesek lehetnek. Csak éppen nem a 824. sorozat utolsó tippje lesz, hanem a 825. sorozat első tippje.

Mindez azért lényeges, mert vannak játékosok (köztük én is), akik olyan sporteseményekre szeretnek fogadni, amiket hajnalban játszanak. Márpedig ha a mostani esethez hasonlóan késő este jön a bejelentés az új sorozat indításáról, akkor ez pár embert hátrányosan érinthet a többiekkel szemben. Én amikor tegnap 23 óra után észrevettem a bejegyzést, hogy csak a bejelentés utáni tippek érvényesek, akkor hiába akartam újra megtenni a korábbi tippemet, már nem volt rá lehetőségem, mivel az egyik mérkőzés hajnali 1-kor kezdődött, így a kétórás határról lecsúsztam.

Éppen ezért nem igazán értem, hogy miért baj az, ha valaki hamarabb ad le egy tippet. Ha valami különös véletlen folytán nem indulna el az új sorozat, akkor legrosszabb esetben a játékos feleslegesen írt aznapra egy tippsort, amiből senkinek nem származik sem előnye, sem hátránya. Ha viszont elindul másnap az új sorozat, akkor a szabályzat szerint a tippelő tisztában van vele, hogy neki azzal a szelvénnyel kell szerepelnie aznapra (függetlenül attól, hogy hányadik sorozat hányadik tippjeként tette meg).

Ahogy az elején is írtam, nekem ez a döntés ezúttal szerencsésen jött össze, de attól még a véleményemet szerettem volna elmondani ezzel kapcsolatban.  :beerchug:


A 28. SPF Race to 10 verseny győztese: @Latzka

Nyereménye 24 000 forint Skrillen keresztül.  :ok:

A 29. SPF Race to 10 verseny győztese: @Giggs

Nyereménye 20 000 forint Skrillen keresztül.  :ok:

30. SPF Race to 10

Start: csütörtök, április 22.

Sok sikert.  :topbet_125:

31. SPF Race to 10

Start: kedd, május 4.

Sok sikert.  :topbet_125:

A 30. SPF Race to 10 verseny győztese: @Pondrux

Nyereménye 24 000 forint Skrillen keresztül.  :ok:

32. SPF Race to 10

Start: szombat, május 15.

Sok sikert.  :topbet_125: