Napi tipp - Február 20.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Február 20.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a hét legjobb tippje pénznyereményben (10.000 Forint/hét) részesülhet!


Sportág, időpont: labdarúgás, 2020 02.20.  09:00
Esemény: R. Volgográd - Jeniszej
Tipp:  gólszám 3.5 felett
Odds: 3.00
Iroda: Unibet

Az orosz FNL kupa csoportkörében találkozik a két csapat. Eddig mindkettejük számára két mérkőzés zajlott le, és mind a négy meccsen egyaránt négy gól született. Mivel ez nem a bajnokság, hanem a kis csapatok kupája, itt kiengedhetnek, és lazábban játszhatnak. Most is valószínűsíthető a négy találat.



Foci, 2020-02-20 21:00
Leverkusen - Porto
Leverkusen 1.5 over
1,83
bet365

Nagyon dinamikus es jo focit tol mostanaban a nemet garda, amit most a Porto ellen mutathatnak meg a nagy kozonsegnek. Utolso harom meccsukon 9 golt szereztek, szerintem tovabb folytathatjak ezt a sorozatot az amugy nem tul kiemelkedo portoi garda ellen. A jobb csapatok, mint a Braga es a Benfica mind mind talaltak ket golt ellenuk az elmult egy honapban mikor talalkoztak, a nemetektol is ezt varom, hazai kozonseg elott felidonkent 1-1 golt bekotornak.

Baratsagos 9:30
Long An v Tay Ninh
2.5 gol felett
1.5
Bet365

Egyiknek 2, 4, 7, masiknak 5, 6, 7 golos felkeszulesi meccsei voltak. Tavaly a kozepmezonyben vegeztek, a golatlag 2.95 es 2.77 volt. Legutobbi meccsuk 7 golt hozott, de ilyen palyavalasztas mellett az utolso negy meccs "over"-be torkollott. Tet nelkuli meccs, de a szezon startja elotti utolso opcio csucsra jaratni a minoseget.

Labdarúgás, Európa Liga
18:55

Getafe - Ajax
Tipp: HT/FT - X/1
Odds: 5.50
Iroda: bet365

A Getafe a 3.helyen áll a spanyol bajnokságban, a Real és a Barca mögött. Nehéz lesz tartani ezt a pozíciót, és közben az EL-ben is helytállni, de semmi sem lehetetlen. Az Ajax ellen nagyon nehéz lesz a továbbjutás, hazai pályán mindeneképp előnyt kell szerezniük. A formára panasz nem lehet, a Barcelona elleni 2-1-es vereség előtt 4 meccset nyertek zsinórban úgy, hogy még csak gólt sem kaptak. A Valencia ellen pl. 3-0-ra nyertek, ahol a denevéreknek ss kaput eltalaló lövésük se szögletük nem volt az egész mérkőzés során.
Az Ajax eléggé rossz helyzetben van, mivel 6 kezdőjük nem bevethető ma. Onana a kezdő kapus sárga lapok miatt, míg Mazraoui, Promes, Veltman, Neres és Labyad pedig sérüléssel bajlódik. A kezdő amit pályára küldhet Ten Hag még így is erős, de azért koránt sem az igazi.
A Getafe hazai pályán véleményem szerint behúzza a mérkőzést, az Ajaxtól pedig egy nem megszokott védekezőbb/kontrákra épülő taktikát várok. Az első félidő szerintem gól nélküli lesz, viszont a Getafe a második játékrészben talál egy vagy két gólt. Tippem: 1-0,2-0

Jégkorong, Norvégia, 01.20. 18:30
Grüner - Stavanger
over 8 háromesély
2.15
bet365

A tabella első találkozik az utolsó helyezettel. A Grüner meccsenként átlagban 5.5 gólt kap, de ha megnézzük, hogy a tabella első harmadában szereplő csapatok ellen mennyit akkor ez a szám még magasabb (nézzétek el nekem, hogy nem számoltam ki pontosan). Grüner nagyon gyenge ebben a bajnokságban, összesen 3 alkalommal sikerült győzelmet elérniük. A szezonban már négyszer találkoztak 8, 10, 11, és 11 gólos összecsapásaik voltak.

Labdarúgás, Európa Liga
18:55
Getafe - Ajax
Tipp: 1
Odds: 2.2
Iroda: bet365

A Getafe jó formában van, kiváló a védekezése, az Ajax játékát is meg fogja fojtani, amely ugye idén gyengébb, a BL-ből is kiesett. Kérdés, mennyire fontos ez a sorozat a csapatoknak. A Getafénak talán fontosabb, bár neki a bajnokság is. Az Ajaxből többen hiányoznak.

EURÓPA: Európa Liga - Play Off - 1/16 döntő
20.02.2020 21:00
Wolfsburg - Malmö
Tipp: 1
Odds: 1.53
Unibet

A német csapat a lehetséges csoportgyőztesek közül viszonylag kellemes ellenfelet kapott. A bajnokságban végre kicsit összekapták magukat, legutóbbi három meccsen hét pontot és nyolc gólt szereztek Arnoldék. A svéd pontvadászat hosszú hónapok óta szünetel, egyetlen tétmeccs van a lábakban, néhány napja 8-0ra győztek a kupában egy alacsonyabb osztályú ellenfél ellen, ami még edzésnek is elég kevés volt. Úgy gondolom hogy a németek otthon előnyt szereznek a visszavágóra, tippem 2:0.

Soccer » Europe » Europa League
Getafe - Ajax
Today, 20 Feb 2020, 18:55
Tipp: Getafe win
Oddsz: 2,25
Unibet

Indok : Szepen zuhant a Getafe szorzoja , az Ajaxnal kiesett egy ket jatekos pl , Neres, Promes,Veltman. Blint most jon vissza a 2 honapos kihagyas utan, Ziyech pedig mar a borondjet csomagolja, ha minden igaz akkor Huntelar lesz elol , aki a lemeno nap erejevel probal utat torni. Getafe szerintem is a a La Liga top 4 helyeert harcban lesz , amit ha egy szep es hosszu  EL szereplessel fuszerez akkor szamomra ok lehetnek kis tulzassl a spanyol Alatlanta. :D

EGYIPTOM: Szuperkupa - Döntő
20.02.2020 18:00
Al Ahly-Zamalek
tipp:X
odds:3.25
unibet
Két hasonlóan jó formában lévő csapat találkozik ismét a szuperkupa-döntőben. Mindketten utolsó 10 meccsükön veretlenek. A tavalyi döntő visszavágója, akkor 1 góllal, de nyert az Al Ahly. Az azt megelőző két évben viszont döntetlennel zárult a rendes játékidő, úgy gondolom ez most is így lesz.

Az-Linz
DV+2.5 több gól
Odds:3.2
Bet365
Jó kis csapat a Linz, nagyot fognak küzdeni.

Foci    EL    02.20.    18:55
Club Brugge - Man. Utd.
Tipp: G/G és vendég
Odds: 3,75
Iroda: BET365
Indok: 2 x találkoztak eddig és mind 2 meccset megnyerte a Manchester.
Azt gondolom hogy ez ma sem lesz másképp, viszont hazai pályán  a Brugge van annyira jó hogy bevegyék a Angolok kapuját

APOEL - Basel
EL
2020.02.20. 21:00
Tipp: Figyelmeztetések pontos száma: 10
Odds: 45.00 (betclic)

Ahogy szokás, privátban persze a 9-11-12 pociókat is rakom, meg most a 8-at is, mivel bármelyik jön, jól járok.
Lényeg a lényeg, kuva szok lapot várok. Egyrészt a csapatok is elég sőrőn játszottak 'lapos' meccseket, APOEL is az Ajax elleni a seliben, aztán ott volt a Geta-Basel, kegyetlen sok lappal, és akkor itt van Grinfeld spori, aki egy igazi vadállat. izraeli bajnokikon sem viccel, de ami fontos, nemzetközi kupameccseken is képes megvadulni, és ami jó, hogy nagyon sűrűn mutogatja a piros lapját. Ha netán lesz egy kis feszültség a meccsben, lenne egy kis szikra, akkor lenne itt lapeső. Ebben bízom. Persze jobban örülnék, hogy ez egy visszavágó lenne, de talán így is elszabadulhatnak az indulatok, elvégre is láttam én már felkészülési meccsen három piros lapot, szóval simán jöhet. Ennél a sporinál 6-7 sárga meg egy piros az átlag, ha kicsit rákapcsol, máris jöhet a tipp. De mondom, privátban nálam ilyenkor a több opció játszik, például a 11 és 12+ opciók már 101.00-es odds-szal jönnek szóba.

Sziasztok!

Időpont: 2020.02.20.(18 óra 55 perc)
Esemény: Foci Európa liga (Getafe - Ajax)
Tipp: Összesített gólok/mindkét csapat szerez gólt igen és (2.5) felett
Odds: 2.10
Iroda: bet365
Indoklás:

Mindkettő csapat remek formában van. Igaz az Ajaxnál vannak sérültek viszont ettől függetlenül igen jó gólszerző játékosai vannak a csapatnak akik ma is játszanak. Nem lesz lazsálás a mérkőzésen és ezért legalább három gólt várok összességében a csapatoktól.

Tenisz, WTA Dubai, 2020.02.20. 17.30

Halep - Sabalenka

Tipp: Halep 2-0
Odds: 3.40
Iroda: Bet365

Meglepő számomra, hogy Halep az underdog, nagyjából egy 50-50 meccs ez nálam minimum, márpedig egy 50-50 meccsen a hosszú oddsot kell játszani. Kicsit ezt turbóztam fel 2-0-ra, mert ha Halep stabil lesz (főleg az adogatójátékokra gondolok), akkor simán nyerhet szettveszteség nélkül is.