Napi tipp - Február 21.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Foci
AUSZTRÁLIA: A-League - 20. forduló
21.02.2020 07:15
Wellington Phoenix-Western United
tipp:1
odds:1.66
bet365

A hazaiak sokkal jobb formában vannak, és otthoni szereplésük nagyon meggyőző, utolsó 4 hazai meccsüket behúzták. A Western United idegenben közel sem ennyire acélos, 7 meccsből csak 3-at nyertek. Ha nem is magabiztos, de azért egy szűk Wellington sikerre számítok.


Idézetet írta: tonijani Dátum február 21, 2020, 06:46:49
Foci
AUSZTRÁLIA: A-League - 20. forduló
21.02.2020 07:15
Wellington Phoenix-Western United
tipp:1
odds:1.66
bet365

A hazaiak sokkal jobb formában vannak, és otthoni szereplésük nagyon meggyőző, utolsó 4 hazai meccsüket behúzták. A Western United idegenben közel sem ennyire acélos, 7 meccsből csak 3-at nyertek. Ha nem is magabiztos, de azért egy szűk Wellington sikerre számítok.

Mivel még nem volt nyitva topic erre a napra és ma meló miatt nem nagyon érek rá, nyitottam egyet, remélem nem probléma. Viszont most nézem hogy kicsúsztam a 2 órás meccs előtti időkorlátból, így gondolom ez a tippem semmisnek tekinthető. Ha van rá lehetőség, este leadok egy újat.

Sportág, időpont: labdarúgás, 2020 02.21.  10:30
Esemény: Dandenong City - St. Albans
Tipp:  gólszám 4.5 felett
Odds: 3.90
Iroda: Unibet

Az ausztrál NPL Victoria második fordulójában találkozik két egymás számára még ismretlen csapat. A nyitómeccsen mindketten sokgólos mérkőzést játszottak ellenfelükkel, 3:2, és 4:2 . Egymás ellen is megmaradhat ez az iram. Legalább öt gólra számítok.


#3 február 21, 2020, 08:56:47, fecere
Ma ezeket látom jónak

OLASZORSZÁG: Serie A - 25. forduló
21.02.2020 20:45
Brescia - Napoli
Tipp: Napoli nyer
Odds: 1.55
Unibet

Az osztálykülönbség miatt nem túl sokszor találkoztak az elmúlt években, viszont amikor összefutottak sok jó nem sült ki a dologból a Brescia számára. Most is csak a kiesőhelyeken tengődnek, amíg a Napoli éppen kezdi összeszedni magát és nagyon fontos három pontért utaz Bresciaba. Mertensék sima győzelmét várom, a Inter, Juve, Lazio trió legyőzése után a kiesőjelölt sem fog gondot okozni Gattusoéknak.

Esport, LoL: LCK
12:00

DragonX - Gen G
Tipp: Gen G 1-2
Odds: 3.60
Iroda: bet365

A dél-kóreai LoL bajnokság jelenlegi két legerősebb csapata csap ma össze. Ez a kijelentés igaz is meg nem is, hiszen a T1 mindkét együttest legyőzte, de mégis összességében a DragonX és a GenG-t tartják a legesélyesebbnek a végső győzelemre. A T1 elleni vereségen kívül mindketten megnyerték a többi meccsüket.
A GenG véleményem szerint jobb csapat, mind az egyéni képességeket figyelembe véve, mind a csapatjátékot.
A DragonX fog nyerni egy mapot, de a GenG behúzza a mérkőzést.

Bundesliga febr. 21. 20:30
Bayern München-Paderdorn
Paderdorn +1.5 gól
4.400
bet365

A Bayernnek idén voltak rossz eredményei, a bajnokságot is épphogy csak vezeti, közeledik a BL-forduló, ami miatt lehetséges, hogy nem adnak majd bele ebbe a meccsbe 100%-ot. Elbízhatják magukat a bajorok, a Paderborn pedig előrukkolhat valamivel, ahogy tette a Dortmund otthonában, ahol a félidőben 3-0-ra (!) vezetett. A vesztesek nyugalmával és a biztosnak tűnő kiesés elkerülésében reménykedve. Egyébként a döntetlent sem zárnám ki, ami 15-ös szorzót ér. A papírforma persze sok gólos Bayern-győzelmet jelentene.

Derby-Fulham
2.5 több gól+10.5 több szöglet
Odds:4.2
Bet365
Küzdelmes jó iramú mérkőzés lesz.Sok gól várható a mérkőzésen.

Sziasztok!

Időpont: 2020.02.21.(14 óra)
Esemény: Foci Anglia  Professional Development League (Coventry U23 - Bristol City U23)
Tipp: Fogadáskészítő Összesített gólok/több mint (3) gól
Odds: 2.25
Iroda: bet365
Indoklás:

Mindkettő csapat változatos mérkőzéseken változatos eredményeket ér el. Amikor egymással mérkőznek akkor viszont igen sok gól esik a mérkőzéseiken. Utolsó három egymással játszott mérkőzésen kettőben négy gól egyben pedig hat gól esett. Ma is meglesz a négy gól.

Foci, 2020-02-21 20:30

Bayern München - Paderborn
Paderborn 2.5 szöglet felett
1,80
bet365

Paderborn meccsenként 5,55 szögletet átlagol az idei szezonban, míg a Bayern 3,27-et kap. Az össz szöglet határokat nagyon magasra húzták, viszont a Paderborn 3 sarokrúgásában szerintem lehet érték. Egyrészt a Bayern kedden Londonban játszik BL meccset, ami miatt lehet, hogy nem lesznek annyira élesek. Másrészt a Paderborn még ha ki is kap, ezt a 3 szögletet rendre hozza meccsenként. Régen sokat foglalkoztam a szögletekkel, de manapság már kevesebb értéket találok bennük, ez talán olyan odds lehet, amire érdemes rakni egy kis pénzt.

Jégkorong, DEL2, 18:30
Dresdner Eislöwen - Heilbronner EC
Over 9.5
3.90
Bet365

A német másodosztály legtöbb gólt szerző és legtöbb gólt kapó csapata találkozik egymással, ami gólgazdag mérkőzést vetít előre. Korábbi találkozásaik során volt, hogy  11 és 13 alkalommal jutott a korong a hálóba. Mindkét csapat gól/mérkőzés átlaga 7.3, amivel kiemelkednek a mezőnyből. Az utóbbi formámból ítélve tippelés terén, 5 gólnál nem lesz több, de remélhetőleg legalább a normál 7.5-es határt elérik, a tippjátékba küldött 10 pedig szép eredmény lenne.

ATP - EGYÉNI: Marseille (Franciaország), kemény (fedettpályás) - Negyeddöntők
21.02.2020 16:30

Pospisil V.-Tsitsipas S.

tipp:Tsitsipas S.
odds:1,505
iroda:pinnacle

Ymer elleni meccs talán végre helyre billentette a görög fejét.A fiatal játékos győzelmének esetleges akadályát nagy részben önmaga állja útját a mentális problémáiból adódóan(nem koncentrál,motiváltság hiánya)Ha megfelelően fókuszál egy sima 2-0 győzelem is lehet.A kanadai régi motoros már sérülések,gyenge forma mit útját állta a sikerének ezidáig. Pospisil is saját maga ellensége lesz ugyanis túl sok tornán indul,hisz aki megnézi láthatja,hogy egyik tornáról utazik a másikra.

VERSENYEN KÍVÜL

Benéztem a kezdést, így kicsúsztam a Guru-s határidőből, na meg mire megírtam Guru-ban az elemzést, ott is változott a line... szóval ezt csak úgy bemásolom ide, ha már megírtam... kis ötletadónak itt hagyom...

Bukarestben ragadhatják meg az utolsó szalmaszálat a ferencvárosi hölgyek!

Komoly hullámvasúton a Fradi, mégis a góljaikban látok értéket.
Talán idén esik meg hosszú idő után először, hogy a Fradi nem a dobogó első két helyének valamelyikén zárja az NB1-et, ugyanis a héten sorsdöntő rangadót bukott a rivális Siófokkal szemben. A BL-ben sem túl rózsás a helyzet, 3 körrel a vége előtt utolsók a csoportban, mindössze 3 egységet gyűjtve 7 mérkőzés alatt. Abból a 3-ból azonban kettőt a mai ellenfél, a CSM Bukarest ellen szereztek. Egy kiváló mérkőzést játszva tíz góllal, 33-23-ra páholták el a favoritként pályára lépő románokat (már 14 is volt közte a meccs során... ).

Ma egy hasonló bravúr kéne a zöld-fehérektől, ha életben akarják tartani továbbjutási reményeiket. Nem lesz könnyű dolguk, a románok bizonyára tanultak az előző összecsapásból, valamint azóta a Metz és a Kristiansand ellen is nyerni tudtak a BL-ben... Az előjelek tehát nem a legideálisabbak, de nem is feltétlenül várok itt Fradi-bravúrt. A 25 lőtt gól elérése azonban nem tartozna a meglepetés kategóriába, sőt... Az elmúlt egy évben mindössze négy alkalommal esett meg a zöldekkel, hogy nem jutottak el 25 lőtt gólig, minden versenyt beleszámítva. A játékukra pedig jellemző, hogy igyekeznek gyorsan befejezni a támadásokat, ehhez megvannak a megfelelő játékosaik... általában rendkívül hatékonyak a szélsőik, valamint a Háfra, Kovacsics és Klujber alkotta hármas is alkalmas a gyors lerohanásokra... de Snelder is gyakran felér az ellentámadással, ha megkívánja a helyzet... Úgy gondolom, jobb nekik, ha gyors gólokat próbálnak elérni, mert felállt fal ellen nincs akkora tűzerejük, hogy megszórják az ellenfelet, de ezt Elek Gábor tudja a legjobban... Talán Szucsánszky visszatérése kicsit színesíti a palettát támadásban, ő tud váratlant húzni és bármikor benne van akár 6-7 gól is, ha elkapja a fonalat...

A Fradi gyors gólokra törekedve megpróbál majd meglepetést okozni, és ha a bravúr nem is sikerül, és a múltkori 33 gólt nem érik el megint, szerintem 25-ig azért eljutnak majd Háfráék!

Tipp: FTC góljai 24.5 over
Odds: 1.74
Iroda: Unibet

*Az odds-ok és a line-ok változhattak azóta

VERSENYEN KÍVÜL

Kézilabda              Lengyelország - Szuperliga
2020.02.21.                    18:00
Zabrze - Chrobry Glogow

tipp:54,5 gól felett
odds:1,85
bet365

Betis - Mallorca
LaLiga 21:00

Tipp: Betis győzelem @ 1,51 (betclic)

A Mallorca mindössze egy remit tud felmutatni idegenben, 21 pontjából 20-at otthon szerzett. A Betis bár nincs annyira jó formában, sokkal erősebb csapat, és főleg az hazai pályán. Fekir is visszatér eltiltásból, fitten, üdén végzik ki a Mallorcát.