Milyen hatással lehet a koronavírus a sporteseményekre?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szerintetek mikor fog újra beindulni a sportvilág?

Április közepe/vége
0 (0%)
Május
3 (8.1%)
Június
11 (29.7%)
Július
0 (0%)
Augusztus
7 (18.9%)
Szeptember
10 (27%)
2021!
6 (16.2%)

Összes szavazó: 35

Szavazás lezárva: április 12, 2020, 14:48:57

Idézetet írta: csabax Dátum március 13, 2020, 11:27:41
Mikel Arteta is elkapta, karaténban az Arsenal.

Ez várható volt, Arsenal edzőről beszélünk, ha még Wenger lenne a padon, akkor ő kapta volna el. Rossz karma lengi be az Ágyút.

Jobbulást neki!




Bundesligának is annyi, az esti meccs is elmarad, Betclic már a tétet is visszaadta

Milyen hatással lesz a koronavírus a sportvilágra?
Lesznek elmaradt, zárt kapus mérkőzések, de elvétve. 16 (42.1%)
Teljes káosz, elmarad a foci EB, a nyári olimpia stb. 12 (31.6%)
Kamu az egész. Csak hisztizik itt mindenki. 10 (26.3%)


A meccseket nem kell pótolni, majd egyszerűen kisorsolják, ki nyer/ ki jut tovább. Mint ahogyan ez többször is megtörtént az elmúlt évtizedekben holtverseny esetén.

Nyilvan az a legjobb megoldas, h semleges helyszinre vigyek a meccseket, aztan boldog-boldogtalan utazik es kezdodik minden elolrol:

https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/coronavirus-force-uefa-champions-league-21688811.amp?__twitter_impression=true

Szerintetek megrendezik a bajnokságok hátralévő részét vagy nem? Azt gondolom hétközi fordulókkal fogják behozni a lemaradást főleg fociban. NBA amugy is kiakarta tolni a kezdést azt gondolom nem fog gondot okozni nekik ha később ér véget a show. NHL később ér véget no para van idejük MLB kicsit megcsusznak ott szerintem lesz meccs lemondás. Ti mit gondoltok ránk fogadókra milyen hatással lesz?

Idézetet írta: Lancer Dátum március 14, 2020, 10:55:36
Ti mit gondoltok ránk fogadókra milyen hatással lesz?

Szépen lassan minden leáll, marad a nyerőgép, a virtuális sport és a póker. Ezekből mégjobban megszedik magukat a fogadóirodák. A magyar állam elgondolkodik a virtuális sporton és a pókeren alapuló online oldalán, aminek terve idővel bejelentésre kerül.


Én azt gondolom, hogy esetleg Amerikában lesz az idei szezonnak folytatása szeptemberig bezárólag. Ezt két ok miatt gondolom:
- Amíg nem áll vissza a rendes kerékvágásba az élet, addig a sportok terén sem lesz változás, minden marad a mostani helyzet szerint. A kluboknak országtól függetlenül utazniuk kell, ez pedig kockázati tényező. Láthatjuk, hogy Kínában továbbra is állnak a bajnokságok, semmi sem változott, pedig "elvileg" már minden rendben van az ország vezetése szerint.
- Azzal, hogy most nincsenek meccsek, még önmagában nem lenne akkora gond a visszaállás esetén, de egyre több szakértő felhívja a figyelmet az alábbiakra: a csapatok nem tudnak edzeni, ez pedig komoly visszaesést jelent majd. Valószínű, ha feloldják a zárakat, akkor is kell 2-3 hét formába álllásra. Ha minden kedvezően alakulna, és májusra csillapodna az egész, akkor június lehetne legkorábban, hogy újból elkezdődjenek a mérkőzések. Biztosra veszem, hogy a vírus által jobban érintett csapatok ezt elengedik, mondván semmilyen lehetőségük nem volt készülni, nem lennének egyenlőek a feltételek.

Az eddigi eseményekből kiindulva, illetve látva, hogy a vírust a melegebb időjárási körülmények sem lassítják olyan mértékben, hogy minimalizálódna az új fertőzöttek aránya (Ausztrália és Brazília), ezért nem valószínű, hogy lejátszanák a maradék mérkőzéseket. Az olasz rájátszás ötlet talán megvalósítható, de erre sem vennék mérget. Két iskola valósul meg: nagyon pánikolós, illetve a pozitív, mely szerint influenza és elül az egész pár hét alatt. Valahol a kettő között lehet a megoldás, látva az eddigi tendenciákat, elsősorban Kínát, ahol november óta nem tudták megoldani a problémát, ami nem éppen influenza szerű járványra utal. Ha a sportot nézzük, akkor lenne kedvező az egész, ha április elején újból indulának a ligák, akkor nem lenne vészes a kihagyás a formaidőzítések szempontjából sem.

Sportfogadás kapcsán: aki egyszer elkezdte, azt nem fogja eltántorítani, hogy nincsen Premier League. Lehetséges, hogy pár hetet ki fog hagyni, de utána elkezd majd nézelődni más piacokon, mert az ember ilyen. Amikor égeti a zsebünket a 200 forint, akkor fel kell rakni egy virtuális pesapallo mérkőzésre.

Idézetet írta: Pozzato Dátum március 14, 2020, 11:25:45
Az eddigi eseményekből kiindulva, illetve látva, hogy a vírust a melegebb időjárási körülmények sem lassítják olyan mértékben, hogy minimalizálódna az új fertőzöttek aránya (Ausztrália és Brazília)

Mondjuk Ausztrália ezerrel adja neki, most szombat délelőtt szerintem azok egy focimeccset sem halasztottak  :)


Idézetet írta: oakland23 Dátum március 14, 2020, 11:39:45
Mondjuk Ausztrália ezerrel adja neki, most szombat délelőtt szerintem azok egy focimeccset sem halasztottak  :)
Az a szerence.  ;D A Monkey Bet mekkora szorzót ad az alábbira:
Melyik ér véget előbb?
- A koronavírus
- Az orosz sportélet

Idézetet írta: RedMunchen Dátum március 14, 2020, 09:35:43
Nyilvan az a legjobb megoldas, h semleges helyszinre vigyek a meccseket, aztan boldog-boldogtalan utazik es kezdodik minden elolrol:

https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/coronavirus-force-uefa-champions-league-21688811.amp?__twitter_impression=true

Ez valami vicc, ez a Mirror weboldal. Olvasol 2-3 sort, utánna jön 50 kép, meg reklám, aztán néha elvétve még egy mondat. Hogy a picsába lehet ilyesmit?  :D