A lehetetlenből is profitálj

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Én ezzel arra utalnék hogyha nem mersz fogadni akkor nincs is helyed közöttünk,egy kissé nyers vagyok,hát ez van.

Idézetet írta: mityuka Dátum március 02, 2020, 16:00:24
Én ezzel arra utalnék hogyha nem mersz fogadni akkor nincs is helyed közöttünk,egy kissé nyers vagyok,hát ez van.

Ezért miért kellett naplót nyitni? :D

#2 március 07, 2020, 16:11:33, mityuka
Idézetet írta: Betman91 Dátum március 04, 2020, 20:06:53
Ezért miért kellett naplót nyitni? :D





         HOGY tördd az agyad .Hogy mit is értek ezalatt amire én utaltam.


Hogy megérts  PÉNZT csak pénzel tudsz keresni.De csak óvatosan.

Nem is értem miért nem törlik.. ennyi erővel létrehozok egy naplót és beleírom, hogy akciós a sör..

#4 március 09, 2020, 16:25:57, sportbettorpro
Valóban teher alatt nő a pálma. Pl. amikor gondolkodni kell, mert tippelnem kell pl. napi tippbe, néha jó ötleteket találok. Vagy ha tiltelek, és vissza akarom nyerni, és keresem, mivel lehetne. A nehéz helyzetek erőfeszítésre, koncentrációra sarkallnak. Erősebb leszel valahol, ha máshol gyenge vagy.
Röviden a lehetetlenből is profitálj!

Ha már lehetetlen események tömkelege, velem is gyakran előfordul az is, hogy pl.  egy papírformának tűnő meccsből végül profitot tudok kisajtolni. Tegnap volt a Leicester-Villa meccs. Az első félidő végén vezetett csak a Leicester. Majd 2-0-nál megláttam, hogy 15.0-ös oddsza van a 4-0-ás végeredménynek a 75. perc környékén. Bár nincs jó formában a csapat, a bajnokság elején rengeteg gólt lőttek a meccseken (volt 9-0-s PL-gólrekord is idegenben). Gondoltam, összeeshet az addig becsülettel védekező, kiesőjelölt vendégcsapat. Pár perc múlva valóban 4-0 állt az eredményjelző táblán, és annyi is volt az eredmény. Lehetetlen volt? Fogjuk rá.

Várjuk a tippeket more, plusz ha van kép róla az megjobb

Ennek a topicnak a címe most nyert számomra értelmet.

1-2 hete én sem merek fogadni, mert inkább csak néhány kommersz ligára szoktam. Azonban ma reggel láttam, hogy megy egy ausztrál meccs, Newcastle-Melbourne. Nem tudtam, hányan esnek ki majd a bajnokságból (a hazai csapat az utolsó előtti előtti helyen szerénykedik), nem tudtam, kik a sérültek (fertőzött valószínűleg nem volt), mik a motivációk, és nem tudtam semmit a csapatokról. Nem voltak nézők már, talán ez volt itt is az utolsó forduló az özönvíz és az új időszámítás előtt. Vezetett a hazai csapat, talán jobb is volt, aztán látom, hogy fejesből született az egyenlítés. Úgy gondoltam, egy fejesgól nem feltétlenül azt mutatja, hogy egy csapat átvette az irányítást, és kidolgozott akciókat vezet. Még volt hátra 15 perc, és az 5.00-ös oddsz a hazaiakra megtetszett. Úgy gondoltam, nem annyira motiváltak a csapatok (lehet, hogy úgyis eltörlik majd a bajnoki helyezéseket), közönség sincs, a gyengébb csapat hazai pályán játszik (ami nem csak a közönség miatt előny), és mindez inkább a hazai csapatnak kedvez. Csakhamar jött is a győztes hazai gól.
Kilátástalannak, lehetetlennek éreztem a fokozódó nemzetközi helyzetet, de ebből is profitáltam.

mutyika, haiti mixemet láttad? na az lehetetlen volt, neked :) nekem sima win :)