Melyik csapatnak szurkoljon Cintia? Segíts neki a döntésben!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Melyik csapatnak szurkoljon Cintia?

Real Madrid
6 (20.7%)
Bayern München
8 (27.6%)
AS Roma
5 (17.2%)
AC Milan
5 (17.2%)
PSG
5 (17.2%)

Összes szavazó: 27

Több csapat között örlődik szegény

Vagy hát annyira nem is szegény a magyar lány, hiszen utazgat(ott) a világban, bár egy hamburgert azért bedobhatna valahol, hogy a gömbölyű szilikonbetétek a testében szabályosabb formát alkossanak, enyhítve a műhatást. Szóval 92 ezer követőjével fotókat oszt meg, néha focimezben van. Több csapatnak is szurkol, ez nem mehet így jó. Olvasd tovább


Cintia vegán, szerinte nem lenne járvány, ha mindenki az lenne. Aztán az egyik sztorijában azon panaszkodik, hogy Rómában nem tartják be a karantént, meg is mutatja ezt videón, miközben épp a városban sétálgat. Okos lány :)

Most a mianmari U19-es bajnokságból érdemes kedvencet választani.

Idézetet írta: Knapp Dátum március 23, 2020, 14:28:07
Most a mianmari U19-es bajnokságból érdemes kedvencet választani.

Igen, az enyém a Yadanarbon FC. Egyébként Burmában alias Myanmarban elvileg nincs Covid 19, legalábbis ők ezt állítják, persze ez nehezen hihető, határos többek között Kínával is, mindenesetre az összes bajnokság megy náluk jelenleg, azt nem tudom hogy nézőkkel vagy azok nélkül.

A képei alatti beszélgetésből kiderül, hogy legfőbb kedvence a Real Madrid. Apukája nem szegény, kíváncsiságból rákeresve, évente száz milliót kereső építési vállalkozó.