Fizetős tippadók

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szerinted van értelme tippekért fizetni?

Nincs, egyedül is el tudom bukni a pénzem.
74 (77.9%)
Van, mert jó tippeket adnak.
21 (22.1%)

Összes szavazó: 91

Árpi meg a ,,Bikicsunáj" gyerek dobhatna egy duettet milyen tuti csávók vannak itt, a SPF.org-on  ;D ;D ;D

Idézetet írta: SPF Admin Dátum január 27, 2021, 14:03:38
Azt te csak gondolod. Szerintem kurvára megérte ez nekik.

Nah jó, megyek megkeresem az Árpit! Hogy melyik Árpit? Hát a Zámbó Árpit. :)

gondolod? azé berki meg hajdú peti nem arról híres h olcsóé elvállaják  ;D meg a fele énb

Idézetet írta: hubika88 Dátum január 27, 2021, 17:46:56
gondolod? azé berki meg hajdú peti nem arról híres h olcsóé elvállaják  ;D meg a fele énb

Amit ezek reklámoznak, legalábbis amit én eddig láttam az ennyibe kerül: 166 800 Ft

"Money Back Guarantee
Money Back Guarantee - Pénz visszafizetési Garancia

100% profit 30 nap alatt! Ezt a csomagot a "Nagy Halak"-nak hoztuk létre. Azoknak akik saját bukmékert szeretnének. Saját befektetési tanácsadót a sportfogadásban. A bukméker telefonon vagy üzenetben konzultál az ügyféllel mindennap. Szelvényeket állítunk össze, ahol az ügyfél bankjához igazítjuk a stratégiát és a bankroll menedzsmentet. Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akiknek a kezdőtőkéje Minimum 300.000Ft. Biztonságos stratégiát követve, nagyon sokat ki lehet hozni a sportfogadásból. Csak azokon a napokon fogadunk, amikor a bukmékerek a legbiztosabb mérkőzéseket tudják megadni tippként. Nincs mindennap győzelmi kényszer! Szépen, nyugodtan, higgadtan felépíteni.

Pénz visszafizetési garanciát vállalunk, abban az esetben, hogyha lenullázzuk a bankod! A csomag árát azaz 100.080Ft-ot visszautalunk a bankszámládra 48 órán belül és abban a hónapban ingyen dolgoztunk, mert a munkánk egy forintnál sem ért többet!

Abban az esetben, hogyha a csomag élettartalma lejár az előfizetéstől számított 30. Napon, de a profit "csak" +60%, akkor meghosszabítjuk az előfizetésed 15 nappal.

Viszont, hogy egy kis plusz motivációt adjunk a bukmékereinknek, hogyha a 18. Napon elérjük a 100%-os profitot abban az esetben lejárt az előfizetésed.

Csomag ára: 166 800
"

Tegyük fel, hogy akad 100 ember aki ezt megvásárolja. Ez barátok közt is 16,68 millió forint.

Mi történhet, hogy ne kelljen visszafizetni semmit?

1. Eredetileg azt kérik, hogy legyen 300 000 forintos induló tőkéd. Ha szerencséjük van, s olyan véletlen tippeket adnak, amivel megvan a 60%-os profit, akkor terv kipipálva.

2. Olyan téteket ajánlanak mely által 45 nap alatt sem nullázod magad (lehet, hogy még marad 1000 forint a számládon, de az még nem nulla).

3. Ha véletlenül mégis nullázod, akkor amint fent is olvasható 100.080 forintot fizetnek vissza, tehát még így is van 66000 forint profitjuk.

Legyen a 100 személyből 50 aki nem nulláza számláját: 50 x 166 800 = 8 340 000 forint
50 személy pedig "vissza kapja" a pénzét: 50 x 66 000 = 3 300 000 forint
Végső egyenleg: 11 640 000 forint!

Ebből már futja, szerintem.

az komoly, mondjuk nem akarom elhinni, h van aki 166 rugót, ilyen válság közepette, meg amúgyis kifizet  :redchug:

Csak a buták. Aki meg kifizet 166 ezret ilyen hülyeségre, az meg is érdemli, hogy át qrják...

Inkább én magam választom ki azt a tippet és rakom meg ennyivel, kíváncsi lennék van e rá igény ilyenekre meg hogy milyen tippeket adnak

Az LL. Junior mindamellett,hogy Német Szaszát,és a Hitgyülit is szokta reklámozni, furcsa,hogy ilyesmire adta a fejét,mert állítólag rövi élete során százmilliókat
bukott már el különféle szerencsejátékon.

Amikor először láttam ezt a Berkis/Hajdús... sportfogadó oldal hirdetést az sejlett fel bennem, hogy ezt az egészet biztosan valamelyik közös ismerősük csinálja a belterjes celeb akolból, és ebben egyre biztosabb vagyok. Máskülönben ki kérné fel ezeket reklámozni? És mennyiért?

Gondolom arra apellálnak, hogy megszólítsák a sportfogadók és az irányukba rajongást kifejezők szűk rétegét, hogy összeszedjenek pár milliót, ahogy fentebb írtátok. Szerintem ebben a topikban nem is érdemelnek több figyelmet...láttunk már pár ilyet.

Idézetet írta: Donny Dátum január 14, 2021, 15:46:13
Én azon a véleményen vagyok, hogy megéri fizetni a tippekért...

Ennek egy feltétele van, mégpedig az, hogy megbízható legyen a tippadó. Ennek kiderítésére több módszer lehetséges és nem mondom, hogy könnyű 100%-os bizonyosságot szerezni, viszont ha úgy vesszük egy normális tippadónak fizetni a következőt jelenti:

- másnak kiadni a munkát, amit mi nem vagyunk képesek megcsinálni vagy nincs időnk rá.

Idézetet írta: AC_28 Dátum január 14, 2021, 17:29:18
  Szoval tippeker csak az fizet aki hulye es lusta :)


Csak most olvastam, de a kettő ugyanazt jelenti, nem? Csak más szavakkal.
Amihez nem értek (annyira), vagy amihez nincs kedvem, azt megpróbálom pénzzel megváltani.

Ha valaki felismerte, hogy önerőből csak elbassza a pénzét a sportfogadással, annak még egy kontrollált, kis veszteségű tippadós stratégia is plusz pénzt hoz. (illetve tart a pénztárcájában)

Az emberek hiszékenységéből meg igenis a fogyókúráztatók és a szépségipar is ugyanúgy gazdagszik, de bármely szektort említhetném, amely túlárazza a szolgáltatását, miközben garanciát sem vállal az eredményre.
Sőt, ha nem megy a sportfogadás, kérhetsz pár millióért rontáslevételt is!   ;D
Én is megtenném, csak még nem találtam meg a megbízható sámánomat...

Akik meg realistábbak, azokat meg majd átbassza a gázszerelő.





Nekem úgy tűnik, hogy ez a téma nagyon hasonlít a természetgyógyászatban és a "nyugati típusú orvoslásban" hívők véget nem érő, szenvedélyes vitájához. Ott is, mintha mindkét oldal túlozna: egyfelől nem hinném, hogy minden természetgyógyász csaló lenne, ahogyan azt sem, hogy ne létezne olyan probléma, amelyben hatékonyabbnak bizonyulnak, mint a "hagyományos" orvosok; másfelől az is igaz, hogy rengeteg köztük a szélhámos, és ezek, bizony, súlyos károkat is okozhatnak. Szóval, alighanem mindkét oldal szavaiban van igazság, de egyikében sem a teljes.

Ahogyan itt is: egyfelől valószínűleg van egy csomó csaló, lehúzós, statisztikát hamisítő stb. fizetős tippadó oldal (alighanem a topicot ihlető is ezek közé tartozik) - másfelől egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy van köztük tisztességes is. Mindenesetre itt is, ott is jó stratégiának látszik, ha az ember messziről elkerüli az irreálisan magas árat szabó szolgáltatókat...

Bennem csak az merül fel kérdésként, hogy miért a facebookon keres tippadót az ember? Tényleg ott tartunk, hogy ez már hitelesebb? Illetve azt sem értem, hogy miért ragaszkodik mindenki a magyar tippadókhoz?
Lassan már az az ország vagyunk, ahol mindenki ért a fogadáshoz, mert volt egy nyertes szelvénye. Én tudom magamról, hogy nagyon nem, de igyekszem jobb lenni.
Szerintem nincs abban semmi rossz, ha valaki árulja a tippeket, a tippadó mennyiséggel van probléma. (Nem árulok és soha nem is vettem tippet). De úgy gondolom, hogy több, mint a fele csak lehúzás. De a tanulópénzt meg kell fizetni ugye...

Még mindig úgy gondolom hogy inkább kevesebbet játszok egy héten és átfontoltabban és sokkal jobban utána olvasva mint megérzésekre meg mások tippjeire hallgatva, elég 2-3 meccset rakni ha valakinek ez elég és vannak remek forrásai a meccsekről és azt megtenni nagyobb összeggel, és tudod mit raksz és nem mások tippjei miatt bukod a lóvédat, nem kell olyan sok tipp mert hamarabb elmegy, egy két nap a héten és azt megtenni nagyobb téttel és lehet a végén pluszbajön ki a hónap :) 

Én úgy gondolom, hogy a legtöbb fizetős tippadó szintén a statisztikára, az egymás elleni eredményekre, az épp aktuális formára, esetleg sérültekre, hiányzókra alapoz. Ezeknek mind utána lehet nézni személyesen is. Mivel kétlem, hogy "belsős infóhoz" is jutnának, így gyakorlatilag mindenki, aki veszi a fáradtságot, ugyanazokhoz az információkhoz juthat, így semmi értelme ezért fizetni, max. ha lusta vagy. Szóval én inkább saját kútfőből dolgozom, hol jobban, hol rosszabbul. De legalább csak magamat hibáztathatom. Talán pont ebből élnek a fizetős tippadók, az emberek lustaságából, meg hogy legyen kire mutogatni, ha mégse jön a tipp...

Idézetet írta: Hentesáru Dátum február 06, 2021, 13:25:58
Még mindig úgy gondolom hogy inkább kevesebbet játszok egy héten és átfontoltabban és sokkal jobban utána olvasva mint megérzésekre meg mások tippjeire hallgatva, elég 2-3 meccset rakni ha valakinek ez elég és vannak remek forrásai a meccsekről és azt megtenni nagyobb összeggel, és tudod mit raksz és nem mások tippjei miatt bukod a lóvédat, nem kell olyan sok tipp mert hamarabb elmegy, egy két nap a héten és azt megtenni nagyobb téttel és lehet a végén pluszbajön ki a hónap :)

12 hónapból neked hányszor sikerül?

Idézetet írta: SPF Admin Dátum december 18, 2020, 12:57:34
Köszi a linket, viszont nyilván ezt ők publikálták, és a negatív tapasztalatokat nem fogják leírni, csak a sikerről számolnak be.


Login még belépés nélkül is meg lehet nézni bárki havi statisztikáját, lezárt tippjeit is. Regisztráció után a free tippeket is.
Vannak hullám hegyek-völgyek. Tehát vannak hónapok, amikor valakivel/valakikkel rohadtul megéri, máskor szívás.
Szokott lenni néha kedvezményes előfizetés is.
A hathármas leírás jó, de abban is szerepel, hogy akár 1 hét alatt is elfogyhat a bankroll a sok tipp miatt egy rossz héten + kb. dolgozni se lehet mellette, ha napi szinten 10-30 tippet kell megrakni 10mp-en belül az odds zuhanások miatt.