5. nap - Véleménykifejtés (április 3.)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


5. nap - Véleménykifejtés

Egy kezdő miért fogadjon inkább online irodánál? A véleményed egészen április 4-én 23:59-ig megírhatod. Néhány mondatos, értelmes kifejtés esetén 1 pont jár mindenkinek. A megítélése szubjektív, nem kell megijedni, nincs magasan a léc, de átgondolt, több mondatos válaszokat várok. Kínálat mérete, fizetési - nyereményfelvételi lehetőségek, otthonról fogadás és így tovább, ezer okot fel lehet sorolni.

Jöjjenek a vélemények! :great:

Nem csak a kezdő fogadóknak ajánlanám. Az online fogadás temérdeknyi fogadási lehetőséget kínál, jóval nagyobb tárházzal rendelkezik, mint az offline változat. Jóval nagyobb szorzókat kapnak a játékosok online felületeken, ami kombi szelvényeknél az összeszorzódásnak köszönhetően még kecsegtetőbb. A legtöbb irodánál már van cash-out opció is, tehát ha elhamarkodottnak vélnénk tippünk feladását, akkor módosíthatunk is rajta. Otthonról sokkal átgondoltabban, megfontoltan lehet fogadni, mint esetleg rohanni a lottózóba, hogy elérjük az első meccs kezdési, fogadhatósági időpontját :D .
Míg leszorítkozva a tipp-mixre, rendre a nagy tornák kerülnek a "tétlapra, például teniszben WTA/ATP, úgy online az ITF összes versenyét szemügyre vehetjük.
Leegyszerűsítve sokkal nagyobb kínálatot, választási lehetőséget kínál az online változat, nagyobb mozgástere van a fogadónak, hogy a számára legszimpatikusabb meccseket, tippeket játszhassa meg.

Sokan vagyunk es sokfelek , az irodak is alkalmazkodnak , vagy diktaljak az uj trendet, online irodaknak elonyuk is van a sarki lotozoval szemben , mert  ritkan fizetnek ki par perc alatt , par napot/hetet is varhatsz, persze van kivetel is , a digitalis penzt neha nem ertekeljuk valos penzkent , elszorjak a szerencsejatekosok sokszor minden fele szarra. Adatainkat taroljak amit soha a budos eletben ki nem tudjuk onnan torolni, (vagyis ez is egy ertek lehet valakinek) meg ha nem is szabad felhasznalniuk. Minden fele algoritmusokat futatnak le a fogadasi szokasainkrol, talan jobban ismerik a hibainkat mint amit be merunk vallani magunknak. De jo dolgok is vannak nincs papir .

A kezdő fogadóknak először is lekel ülni, megismerni,átböngészni,ismerkedni azzal a fogalommal hogy mi is az a fogadás,amiért fizet,de nem biztos hogy kap is.S ha mér eldöntötte hogy fogad,az első teendője egy olyan elektronikus pénztárca nyitása/regisztrálása/ melyet az adott fogadóiroda el is fogad. S amiről fel is veheti a nyereményét. Egy kissé zürösen megy/személy azonositás.stb/ de miután beindult Elindul a szekér,és ha jók a tipjeid még hoz is a konyhára egy kis pénzt.

Kezdőként talán fontos lehet, hogy sok iroda kínál befizetési bónuszt, mondjuk ha befizetsz 15.000 Ft-ot, akkor kapsz még 15.000-et, és 30 ezerből lehet játszani. Ez sem mindegy, na meg az sem, hogy mennyivel kényelmesebb otthonról, a meleg szobából fgogadni, vagy mobilról akár a buszon ülve. Sokan el sem tudják képzelni, de mi 'vének' még anno egy-egy téli szombat délelőtt is bicóval tekertünk a lottózóba, vagy mentünk autóval Szlovákiába csak azért, mert ott kétesélyt is lehetett játszani. Így utólag már viccesnek tűnik. Online fogadni jó, ráadásul a live bet még több lehetőséget nyújt, ha meccs közben jön az ihlet, pár klikk, és tudod tenni a tétet.

Mindenképp a nagyobb kínálat, az élőben való fogadás és erre nem is gondoltam -de amit oakland23 is említett- a befizetési bónuszok jelentenek előnyt az offline fogadással szemben. Igaz, egy kezdő számára ezek negatív hatással is lehetnek (az elején sajnos én is így jártam és néha még mindig), hiszen minden ott van az ember előtt és a több 100 eseményből kell kiválogatni azt, amiben érték van. A gyors fogadási lehetőségek és gyors kifizetés kecsegtető, de emiatt gyorsan is lehet veszíteni, szóval az elején érdemesebb kisebb összegekkel játszani és próbálni kialakítani a megfelelő bankmenedzsmentet a kudarcok elkerülése végett. Magyarországon ugyebár egyetlen lehetőség a tippmix, amit használhatnak az emberek, online pedig rengeteg iroda létezik és lehet hozzájuk regisztrálni. Ha a lehetőség adott, akkor ezt érdemes is megtenni a több bónuszlehetőség miatt, illetve az irodák azért eléggé különböző szorzókat kínálnak és nagy különbségeket is lehet találni közöttük. Nem mindegy hosszútávon ha ugyanazt kimenetelt minden alkalommal egy kicsivel jobb szorzón tudjuk megjátszani, mintha csak egyetlen irodánál fogadnánk.

Online fogadni kenyelmesebb, gyorsabb, s egy meccsel tobb sikerelmeny is elerheto. Van elo fogadas, cashout, a kifizetes igenylese egyszeru. A bonusz is remek kezdolokes az offline fogadas elhagyasara, raadasul az udvozlo bonuszt kovetoen a kesobbiekben is lesz promocio aradat.

Sziasztok!

Szerintem mindenkinek jó az online fogadás viszont a kezdőknek még jobb. Mikor én kezdtem csuda jó volt mert kényelmesen otthonról akkor fogadtam mikor arra érdemes mérkőzések voltak. Ezért ajánlom minden kezdőnek ez a fogadási típust. Természetesen a sok bónusz sem elhanyagolandó. Valamint figyelemmel tudja kísérni a tippjét és tud reagálni rá. Mikor már zárva vannak a lottózók akkor is tud fogadást kötni jó mérkőzésre. Összességében ezért ajánlom a kezdő fogadóknak ezt a típusú fogadást.

Én egyértelműen a bónuszokat emelném ki.

Azt mondják, a sportfogadók több, mint 90%-a veszteséges, és valószínűleg a fennmaradó 10%-ban is sokan vannak, akik csak a különböző promóciók miatt tudnak nyereségesek maradni. Én legalábbis biztosan ebbe a csoportba tartozom.

Persze, ez nyilván nem egy hatalmas összeg - arra közel sem elég, hogy ebből éljen az ember.
Ugyanakkor, - ha kellő odafigyeléssel tesszük - a családtagok karácsonyi, születésnapi ajándékainak költségét kényelmesen fedezi. Nem szólva a játék, vagy a győzelem öröméről, ami nem is mindig forintosítható.

Mivel soha nem hallottam arról, hogy - offline irodákban - az online-okéhoz hasonló, értékelhető akciók lennének, soha nem is játszottam ott. És biztosan nem javasolnám ezt ismerőseimnek sem, pláne nem akkor, ha kezdőkről van szó. Hiszen a tanulópénzt valószínűleg mindenképp meg kell fizetniük, akkor viszont érdemes még inkább törekedni arra, hogy ez minél kevésbé fájjon.

Nyilván a fő vonzó tényezők a jobb szorzók, nagyobb kínálat, kényelmesebb fogadás, üdvözlő bónuszok. Aki szeret kombizni, ott elég komoly odds különbségek ki tudnak jönni egy online irodánál, ami súlyos 10ezres nagyságrendű különbségeket jelenthet, ami nem elhanyagolható.

Mondjuk egy kezdőnek a bónuszokon kívül igazából nem tudnék mit kiemelni. Sokkal súlytalanabb az egyenlegünk szerintem, főleg ha esetleg eurós számlát nyit valaki, az könnyen rányom egy 50 eurós tétet valamire, míg ha 18 ezret kellene egy lottózóban kipengetni, lehet fent akadna az ember szeme.. :D Ráadásul nagyon könnyen el lehet szállni és akár idegből fogadni egy vereség után, vagy pusztán mindenféle hülyeségre fogadni mondjuk módosult tudatállapotban bármi is okozza azt... ::)

Tudom, nem ez a mai téma feladata, de..: Én igazából kezdőknek nem ajánlanám egyből az online irodát, tanulja csak meg papíron játszani ezt a mesterséget, azért ott is temérdek opció van előttünk, közel sem a heti 2x255 db 1x2-ből kell kiválasztanunk valamit.. ;)

Mindenképp jó dolog ha valaki kezdőként online irodánál fogad, de azért az sem mindegy mennyit kockáztat, mert amíg nem tudja mi az a bankroll management addig talán jobb a papír alapú tippmix.
Sajnos én is beleestem ebbe a hibába hogy úgy vettem az oda feltöltött pénzt mintha a hétvégi viccszelót adtam volna fel 200ftért... Aztán az 5számjegyű összeg 2 nap alatt lenullázódott. Sok mindenben jobb online játszani: cash out, bónuszok, 1000+ élő meccs naponta, fogadáskészítő stb. Ráadásul az élőzésre egy saját stratégiát is kitalálhatsz, sokféle sportágban megtalálhatod a számodra nyereséges utat. Mindenképp azt ajánlanám a kezdőknek hogy előszőr kisebb téttel kezdjék, aztán ha megvan a nagy minta a nyereséges útról akkor mehet a tétemelés.

Kezdőnek először nem az online fogadást ajánlanám. A túlzott kínálat, az élő fogadás könnyen beránthat egy kezdőt.

Ami miatt vonzóbb az online fogadás, az a kezdőbónuszok, a magasabb szorzók, nincs kötéstiltás és természetesen a kínálat is nagyobb. Van cash out, fogadhat 20-50 forinttal is, illetve lehetőség van élőben fogadni, korigálni. Ha valaki ezt az utat választja, vagyis online irodánál kezdi a sportfogadói pályafutását, akkor én először egy kisebb, de megbízható irodát ajánlanék. Talán itt lehetne egy kis türelmet tanulni, nem lőne mindenre az illető.

Kérdés, hogy miért szeretne fogadni az ember. Ha csak szórakozásból, akkor nem feltétlen kell több iroda a fogadáshoz. 1-2 nagyobb irodánál tartson pénzt az illető, aztán jónapot. Ha viszont komolyan gondolja, akkor mindenképp nézzen utána a neten, regisztráljon ide a fórumra, kérdezzen, olvasson és majd utána kezdjen neki. Használja a tippjátékokat, próbálgassa a játékát, nyerhet pénzt is ezzel.