15 éves a Sportfogadas.org!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


15 éves a Sportfogadas.org!

Kedves fórumtársak/látogatók,

Elérkeztünk ehhez a lépcsőfokhoz is, pontosabban előttünk áll, s szeretnénk ezt veletek együtt tölteni, még ha csak virtuálisan is.

Tegyük félre a jelenlegi szituációt, mert már a csapból is az folyik, s bár nem tagadjuk a vírus létezését, mi szeretjük a közösséget és reméljük, hogy idővel minden visszatér (még ha nem is lesz minden a régi).

15 év azt bárhogyan nézzük nem kevés. Gondoljunk csak bele:
- nem biztos, hogy életünk során tanulunk 15 évet (és most nem az élet iskolájáról beszélek), és mégis milyen hosszúnak tűnnek az iskolapadban töltött évek
- 15 év egy kapcsolatban valakivel, vagy akár egy 15 éves házasság (már az sem kevés)
- 3 év múlva már legálisan tudunk alkohol fogyasztani, sőt még a nemzeti dohányboltba is beengednek
- és nem bántásként, de még egy ennyi és utolérjük a Liverpoolt is (ugyebár ők 30 éve nem nyertek PL-t)

Ezen kívül egy pár érdekesség a Wikipédia barátunktól:
- Pakisztánban segélyhívásként használják a 15-ös számot
- teniszben ugyebár 15 pont jár az első labdamenet győztesének
- spanyol bingójátékosok a 15-ös számot "la nina bonita"-nak hívják, ami a szép lányt jelenti
- bizonyos államokban 15 éves megszerezhető a jogosítvány
- egyes országokban legális a szex 15 évesen
- átlag életkor Indonéziában, Mianmarban, illetve Jemenben
- és végül, de nem utoljára Etiópiában legálisan fogyaszthatunk alkoholt 15 évesen!

A Sportfogadas.org születésnapjának alkalmából gyertek, osszunk meg érdekes történeteket. Az alábbi kérdésekre válaszolhat az aki szeretne:
1. Hogyan találtál a Sportfogadas.org weboldalra?
2. Emlékszel még az első fogadásodra? Vagy egyéb szerencsejátékos (póker, kaszinó stb.) részvételedre? Mesélj róla, ha szeretnél.
3. Van egy egyéb jó sztorid, ami sportfogadással/szerencsejátékkal kapcsolatos amit megosztanál? Ki vele!

Boldog Születésnapot Sportfogadas.org! Sok egészséget és sok-sok zöld tippet, kedves fórumtársak/látogatók!

Napi tipp (Április 7) - Szülinapi játék!

Addig is, ne felejtsétek, hogy Április 7-én megnövelt nyereményért lehet harcba szállni a Napi tipp játékunkban!

Szülinapi nyeremény: 15.000 Forint!


#2 április 04, 2020, 16:37:45, Alk
Először is boldog születésnapot! :beerchug:

Ha jól emlékszem, tudatos böngészés eredményeként kerültem ide 10 évvel ezelőtt. Lehet valamivel több is, nem regisztráltam rögtön, csak talán amikor kérdezni szerettem volna valamelyik "nagytól". Ami viszont biztos, hogy jaaas volt számomra az isten, hozzászólásai meghatározták a szemléletemet.

Első két fogadásomat 14 évesen a 2002-es VB csoportköreire tettem. Volt egy ötös kötésem 500 Ft-ból 2500-ért, amin csak az akkori kedvenceim, az angolok nem nyertek. Így rögtön két örök igazsággal is gazdagodtam: Hogy mindig egy meccsen megy el, és hogy akiknek drukkolsz, na, ők biztos nem nyernek. Másik szelvényen Németország - Szaúd-Arábia volt, ahol kockáztattam, és behúztam a közel-keletieket 8,00-ért 100 Ft-os téttel (akkoriban még az volt a min. tét). Végül nem jött össze, németek nyertek 8:0-ra. ;D

Sztori..huh.. Nem egy nagy sztori, de tavaly ősszel maradt 80 cent valahogy a Betfair számlámon, s mivel unatkoztam, mondom, pörgetek néhányat. Néhány beadott sor után free spins, amivel felmentem olyan 40 euró környékére, majd live ruletten meg sem állt a dolog 600 euróig. Ez olyan 750-es odds egy este alatt.


Boldog Születésnapot! :beerchug:

Idén lesz 15 éves amúgy Lebron James fia is, LeBron Raymone "Bronny" James Junior. Még egyelőre nem jöttem rá, hogy az életkoron kívül mi lehetne a hasonlóság.


Szülinapi ajánlatunk:


A freeroll részletei:

Verseny neve: SPF 15 Év - Freeroll
Helyszín: Unibet Póker
Időpont: Április 7., 18:00CET
Leírás: Születésnapi pókertorna
Buy-in: INGYENES
Játék típusa: Texas Hold'em
Késői regisztráció: nincs!
Induló zsetonszám: 3000
Vakszint: 5 perc

A jelszavakat privát üzenetben lehet igényelni tőlünk (SPF Admin-nak kell írni)! A jelszó igénylésekor meg kell adni az Unibetes azonosítószámot is.

Nyeremények:*

1.hely: 50.000 Forint Skrillen keresztül
2.hely: 30.000 Forint Skrillen keresztül
3.hely: 20.000 Forint Skrillen keresztül
4.hely: 10.000 Forint Skrillen keresztül
5.hely: 8.000 Forint Skrillen keresztül
6.hely: 5.000 Forint Skrillen keresztül
7.hely: 3.000 Forint Skrillen keresztül
8.hely: 3.000 Forint Skrillen keresztül
9.hely: 3.000 Forint Skrillen keresztül
10.hely: 3.000 Forint Skrillen keresztül
11.hely: 3.000 Forint Skrillen keresztül
12.hely: 3.000 Forint Skrillen keresztül
13.hely: 3.000 Forint Skrillen keresztül
14.hely: 3.000 Forint Skrillen keresztül
15.hely: 3.000 Forint Skrillen keresztül

Fontos tudni, hogy a játék szervezője a Sportfogadas.org weboldal! A nyereményeket nem az Unibet állja (tehát ne őket zaklassátok emiatt  :D )!
A nyeremény átvételéhez szükségetek van egy Skrilles számlára! Regisztráció!


Technikailag nem freeroll, 1cent a nevezesi dij, igy akinek 0n van a szamlaja be kell fizetnie.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum április 05, 2020, 09:50:16
Technikailag nem freeroll, 1cent a nevezesi dij, igy akinek 0n van a szamlaja be kell fizetnie.

Nézd meg még egyszer ;) buy in : freeroll. Amit nézel az a nyeremény 0.1 cent


Ne felejtsétek, hogy ma 18 órától Születésnapi Freeroll az Unibet Pókeren.150.000 Forint vár rátok! Sok sikert!  :beerchug:

Idézetet írta: SPF Admin Dátum április 03, 2020, 14:58:57
15 éves a Sportfogadas.org!


A Sportfogadas.org születésnapjának alkalmából gyertek, osszunk meg érdekes történeteket. Az alábbi kérdésekre válaszolhat az aki szeretne:
1. Hogyan találtál a Sportfogadas.org weboldalra?
2. Emlékszel még az első fogadásodra? Vagy egyéb szerencsejátékos (póker, kaszinó stb.) részvételedre? Mesélj róla, ha szeretnél.
3. Van egy egyéb jó sztorid, ami sportfogadással/szerencsejátékkal kapcsolatos amit megosztanál? Ki vele!

Boldog Születésnapot Sportfogadas.org! Sok egészséget és sok-sok zöld tippet, kedves fórumtársak/látogatók!

Boldog születésnapot kívánok Sportfogadas.org!   :beerchug: :beerchug:

Reméljük még sokáig tudjuk közösen ünnepelni ezt a jeles napot!

1., Én egy volt kollégám révén találtam rá az oldalra. Az eredmények követésére ajánlotta az eredmenyek.com oldalt és ott mint partner szerepel a Sportfogadas.org . Innen egyenes út vezetett a regisztrációhoz. Ennek már bő 12 éve.  :)
Az évek során nagyon sok új Barátra tettem szert az oldalnak köszönhetően, de ehhez természetesen kellett az én aktivitásom is. Milan! vmlinuz! Titti07! Az első fórumtalálkozó megvan még?   :redchug: :redchug: ;D  ;D

2., Koromból fakadóan badarság lenne azt állítanom, hogy emlékszem az első fogadásomra. 4-5 évesen már ikszeltem a lottó és totó szelvényeket, természetesen Apám felügyelete mellett.

3., Az évek során több is összejött az ilyen jellegű sztorikból. Sőt van amire dátumilag is rá tudok keresni.
- Kezdjük a legkeserűbb élménnyel, mely egyben a totózásom végét is jelentette egyben. 2003. jan. 6.-7. . Ekkor pár másodpercen múlt, hogy 13+1-em legyen a totón. A Cardiff-Coventry FA kupa találkozót fix 2-be játszottam. Már 0:2 is volt az eredmény, de a második félidőben szépítet, majd a hosszabbításban egyenlített a Cardiff. Ez az egy meccsem ment el a szelvényen és mivel azon a héten sem 13+1 sem 13-as nem volt, így a halmozódásokkal együtt kb. 13-14 millát nyerhettem volna....
- 2002. ápr. 20-21-i hétvége. Ekkor megcsináltam életem legmagasabb szorzójú nyerő buliszelvényét, 421-es oddsal. 7 esemény szerepelt a szelvényen, ahol a kedvenc csapataimat nyerettem. Ebből kifolyólag nagyon széles skálán mozogtak az oddsok. Szombaton minden meccsem jött, így vasárnapra már csak a Lazio-Verona maradt 1,30-ért. 0:1, 5:1, 5:4 lett a vége úgy, hogy utána a RaiUno-n megnéztem az összefoglalót és a Verona minimum háromszor egyenlíthetett volna...
- Sportfogadás szempontjából legbüszkébb egy szlovák Niké-s kombinacija stavkámra vagyok. Azon a játékon sikerült megcsinálnom egy telitalálatot. Közel 600.000 forintnak megfelelő koronát nyertem 50 koronából.
- 2008-ban kezdtem el pókerezni a néhai Expekten. Két év megfeszített munkájával sikerült egy 660$-s mínuszba verni magam. Ez volt a tanulópénz. 2010-től viszont ráéreztem a játék ízére és végül az Expekt megszűnéséig sikerült magam felküzdeni 1.731$-ra. Mivel főleg az ipokeres termeket szeretem, így átnyergeltem a bet365-höz. Ott sem állok rosszul a pillanatnyi 1.300$-mal. Aranytartaléknak ott a 888 póker és most már az Unibet. Ami miatt ebbe az egészbe belekezdtem, az első torna győzelmemnél, komolyabb nyereményemnél azt hittem nem fogják kifizetni. Kifizették.  ;D ;D

Idézetet írta: SPF Admin Dátum április 03, 2020, 15:02:57
Napi tipp (Április 7) - Szülinapi játék!

Addig is, ne felejtsétek, hogy Április 7-én megnövelt nyereményért lehet harcba szállni a Napi tipp játékunkban!

Szülinapi nyeremény: 15.000 Forint!


Ezen a napon is ugyanazon szabályok érvényesek mint a többi napra? Gondolván itt konkrétan a 18. pontra: ". Abban az esetben ha egy játékos nyereményt érő tippel rendelkezik, de az azt megelőző 3 tippje vesztes volt (az elmúlt 30 napban), akkor nem részesülhet a nyereményben."  :laugh:

1. Hogyan találtam ide? Tán a Fórumstatisztikák topikban ecseteltem nemrég, hogy valószínűleg sportfogadási oldalakat keresgéltem, nézegettem, s megleltem az orgot is :) Még az indulás évében, vagyis régi a regisztrációm, akkor is, ha csak 17 nap 23 óra az itt töltött időm a gépek szerint :)

2. Első fogadásom: 1997 vagy 98 nyarán lehetett, hogy fősuli alatt nyári munkán ismerős sráccal egy helyen dolgoztunk, ő mesélte, hogy feladott valami Tippmixet, meg hogy kb. hogyan működik, meg mennyit lehet nyerni vele, és elmondta a meccseket is. 5-ös kötés (akkor még az volt), volt rajta 4,00 és 5,00 odds is, magyar meccsek is (ZTE-re emléxem). Hú de jó, ez tetszik nekem - gondoltam, délután elmentem lottózóba, feladtam ugyanezt a szelvényt, persze max. 1 vagy 2 meccs jöhetett be rajta, ha egyáltalán bejött valami, lényeg, hogy semmit nem nyertem, de ezzel kezdődött a fogadási "karrierem".

3. 1-2 érdekesebb sztori, ami biztos mindenkinek van, nálam ezek a legemlékezetesebbek:
- már 2003-4 körül jártunk, amikor történt az eset, hogy a munkahelyemről egy kolléganő felhívott szombaton, aki tudta, hogy szoktunk fogadgatni páran, és az ő férje is nagyban űzte, Szlovákiába jártak fogadni minden héten (Veszprémből), szóval lényeg, hogy Szlovákiában addigra már több magyar meccset lezártak fogadási szempontból, annyi tét ment rájuk, de Tippmixen még fogadhatók, és mondta, hogy mikre kell fogadnom: Honvéd, Sopron stb., ilyen csapatok voltak érintettek. Meg is tettem, noha nem mertem sokat rakni rájuk, de volt köztük 3,60 odds is, de néhány tízezer tétre 100-as nagyságrend jött vissza, akkor ez egy havi fizum lehetett. (utána sokat cikkeztek ezen bundabotrányról is a sajtóban).
- Egyszer brahiból tettem 250 Ft-ot egy 41,00 oddsra, ami bejött. A sportingbeten volt olyan fogadási lehetőség, hogy "akármikor pontos eredmény...", és egy Liverpool-Newcastle meccsen az akármikor pontos eredmény 0:2-re tettem, és vezetett is annyira a Newcastle.
- Én nyertem az első Spf-kupát  :D

Boldog születésnapot Sportfogadas.org!  :beerchug: :beerchug:


2020-ban 15 éves a Sportfogadas.org, 2020-ban 15. házassági évforduló, ejj, idén különösen figyelnem kell erre a számra.  :beerchug: :beerchug:

Boldog születésnapot Sportfogadás! :beerchug: