NFL 2020/21

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nektek nem a Hóbortos hétvége jut erről eszetekbe? Nekem egy az egyben. ;D

https://twitter.com/MySportsUpdate/status/1359601673170259975

Sokak kedvenc védőjátékosa :)

J. J. Watt az Arizona Cardinalshoz igazolt

A Houston Texanstól tíz év után távozott passzsiettető két évre szóló 31 millió dollárost szerződést kötött új klubjával, amely ebből az összegből 23 milliót garantál a klasszisnak.

Wattot, aki az elmúlt egy évtizedben a houstoni csapat arca és egyik legjobbja volt, 2011-ben az amatőr játékosbörze (draft) 11. helyén választotta ki a Texans. Azóta háromszor lett az Év védőjátékosa, ötször került be az Év csapatába. A legfontosabb statisztikai mutatói kiemelkedőek, az ellenfél irányítóit 101 alkalommal vitte földre (sack), volt 61 leütött passza, 531 szerelése, továbbá 25 alkalommal erőszakolt ki labdavesztést. Emellett olykor támadóoldalon is bevetették, három elkapott touchdownja van.


Julian Edelman visszavonult. Bár lehet más csapatnál mégis át fog majd menni az orvosi vizsgálaton??? :P

,,Mit mondtam neked a félidőben, tesó? Mondtam, hogy ez egy felejthetetlen történet lesz. Szeretlek, tesó" – mondta Edelman Bradynek a kamerák kereszttüzében az Atlanta elleni fordítást követő eufória hatása alatt.

https://24.hu/sport/2021/04/18/nfl-visszavonult-julian-edelman-new-england-patriots-tom-brady/


Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 29., 09:00CET


Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 29., 09:00CET

Aki szeretne iden is fantasy football-t jatszani velunk, az ugy keszuljon hogy a draft elorelathatolag valamikor augusztus 30 es szeptember 8 koze fog esni (ez a periodus az eloszezon meccsek vege - nyitomeccs kezdete kozotti resz).
Nem tudom meg, hogy ki szervezi es milyen formatumban de ha lemegy az EB akkor utana megprobalom elkezdeni itt a toborzast julius vege fele hogy ne mindent egy het alatt rantsunk ossze mint tavaly.
Ha lesz igeny ra visszaterhetunk az NFL oldalara, vagy mehetunk Yahoo/ESPN stb. oldalakra is mert ahogy lattam a Sleeper nem mindenkinek jott be tavaly. Errol majd csinalunk szavazast.
A kinti csapatok nagy resze sajat oltasprogramba kezdett (mind a jatekosok, mind az edzok es szemelyzet reszere), ugyhogy iden elorelathatolag nem fognak meccsek tolodni vagy kulcsjatekosok kiesni a virus miatt es a stadionokba is visszaternek majd a nezok kivetel nelkul mindenhol).