NB I. téli szünet

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


BFC Siófok ma Tatabányára látogat.. aki tuddja néze meg a mérközést....Egyébbként Magasföldi  a Honvédból a Balaton partjára költözik ..Siófok csapatába fog játszani mostantól..

Újabb befektető Újpesten.

Csak az edzőt miért nem váltják már le?!

Igazad van zgergo, szerintem akkor volt ugymond jo foci ujpesten amikor Mészöly Géza volt az edző!!!

Akkor volt igazi támadó foci ,azóta csak a kamu mellébeszélés, néző meg sehol kivétel a siófoki derbi. Várom én is a feltámadást.

Idézetet írta: adaifiu Dátum február 02, 2008, 12:46:42
Igazad van zgergo, szerintem akkor volt ugymond jo foci ujpesten amikor Mészöly Géza volt az edző!!!

Tökéletesen egyetértek Veled!!!


Az ETO is kezd "beszínesedni". Csak azt nem értem miért. Amikor a győri az egyik legjobb utánpótlás nevelés az országban.

Utolsó edzőmeccsén vereséget szenvedett csapat a törökországi edzőtáborban. A mieink a Bundesliga II-ben szereplő Borussia Mönchengladbach második csapatával mérkőztek meg.

90. perc: Véget ért a találkozó.

80. perc: A hajrára Urbán helyett Molnár Marcell a pályán.

70. perc: Bajúsz állt be Horváth Levente helyett. A második félidőben többet birtokoljuk a labdát, gólt azonban eddig nem sikerült szerezni.

46. perc: Megkezdődött a 2. félidő. A szünetben Vadnai helyett Ladóczky, Kulcsár helyett Kecskés, Szabó helyett Lencse állt be.

42. perc: 0-2 Kulcsár és Szabó előtt is adódott lehetőség, egy kontratámadás végén azonban a német csapat növelte előnyét.

35. perc: 0-1 Vezet az ellen. Egy baloldali beadás csúszott el Pintér lába alatt, a tizenhatoson belül ólálkodó csatár pedig kétszer is próbálkozhatott. Először Szatmári védett bravúrral, másodjára azonban már a hálónkban landolt a labda.

1. perc: Megkezdődött a találkozó. A z MTK a Szatmári - Horváth L., Lambulics, Pintér, Vadnai - Szabó Á., Pátkai, Zsidai - Kulcsár, Hrepka - Urbán összeállításban vágtak neki az összecsapásnak.


Szlovák meccsel kapcsolatos vélemények?

Én már sokszor eldöntöttem, hogy nem fogadok a magyarokra.
De most még utoljára...

Adja vmelyik TV?

Idézetet írta: zgergo Dátum február 05, 2008, 19:20:32

Szlovák meccsel kapcsolatos vélemények?

Én már sokszor eldöntöttem, hogy nem fogadok a magyarokra.
De most még utoljára...

Adja vmelyik TV?

Én úgy tudom a Sport 1-en lesz 18:00 -tól.

Szerintem ez a meccs totálisan 3 esélyes, én a magam részéről kihagyom.

A játékban handicapben raktam meg...

A mi jó kis országunk csapata bizonyára gyözelemmel kezdi a 2008-as esztendöt..Hajrá Magyarország. 2-1 nyerjünk aztán jöhet a nagy megvalositás kijutni a Vb-re Afrikába..-tudom még mesze a selejtezökör de hát eredményekre jo eredményekre kell épiteni ..Gyözelmekre..

 NK Osijek-Kaposvári Rákóczi 1-0 (1-0)

Rákóczi: Kovács Z. - Grasz K., Zahorecz, Ribi - Leandro, Maróti, Pintér, Szakály D. (Balogh L.), Nikolic (Graszl N.) - Oláh, Alves. Vezetőedző: Prukner László

A horvát ligában jelenleg ötödik helyezett együttessel szemben összességében megfelelő teljesítményt nyújtott a Rákóczi, még úgy is, hogy csak az utolsó pillanatban értek Zahoreczék a mérkőzés helyszínére. A mezőnyben jól teljesítő kaposváriaknak a támadások befejezésénél voltak még problémáik, ám a bajnoki fordulók során remélni lehet, hogy az ellenkezőjét tapasztalhatjuk majd.

  SÉRÜLÉS MIATT a BFC Siófok labdarúgói közül Fülöp Zoltán, László András, Kanta Szabolcs, Magasföldi József, Miklósvári János is kénytelen kihagyni a klub egy hetes törökországi edzőtáborát.

Az ötök közülük a védő László van a legjobb helyzetben, aki már a jövő héten edzésbe állhat. A legrosszabbul Kanta járt, akire úgy tűnik, egész tavasszal nem számíthat Aldo Dolcetti, az őszi sikerekben döntő szerepet játszó középpályásnak ugyanis meg kell műteni a térdszalagjait. A házi gólkirály Fülöp áprilisban edzhet újra, így mivel Kantával ketten a csapat 16 őszi bajnoki góljából kilencet ők szereztek, valamint összesen 4 gólpasszt is adtak, elmondható, óriási veszteség érte a kék-sárga támadóegységet. Mellettük az újonnan igazolt támadó, Magasföldi két hetet, a védő Miklósvári pedig közel egy hónapot kénytelen kihagyni. Öröm az ürömben, hogy legalább a bokájával bajlódó Sütő László el tudott utazni a többiekkel.

A sok hiányzó miatt az NB III-as együttesből Márton Dávid, Klauz Balász és Horváth Bence is ott volt a Belekbe tartó repülőgépen, csakúgy, mint az újonnan szerződtetett három idegenlégiós: Gaman Adrian, Igor Popovic és Marco Basara. A kék-sárgák a február 13-i hazaérkezésig három edzőmérkőzést játszanak román, német és brazil ellenfelekkel. A játékosokon, a szakmai stábon kívül az a hat támogató is elutazott, akik megfinanszírozták a klub beleki edzőtáborát.

Lejátszotta első edzőmeccsét Györ csapata a törökországi Kemerben. Az ellenfél a szalontai Liberty volt, amely néhány volt sopronit - Ködöböcz, Birtalan - is a soraiban tudott, a kispadon pedig Selymes Tibor ült.
A Györ 7-8 ziccert dolgozott ki a találkozón, de sem Copa, sem Brnovic nem tudták értékesíteni a kihagyhatatlant. Sőt, néhány perccel a vége előtt Stark Peti büntetőjét védte ki a Liberty kapusa, maradt tehát a 0-0.

Győr, 1. féldő: Varga Z. - Bank, Supic, Kovács Z., Völgyi - Koltai, Eugéne, Jäkl, Pákolicz - Csermelyi, Copa





Győr, 2. félidő: Varga Z. - Nikolov, Stark, Varga R., Varga L. - Dudás, Józsi, Eugéne, Tokody - Copa (Böőr, 55.), Brnovic