Játékbarlang 3

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


május 22, 2020, 12:40:57, TiB
Játékbarlang karantén idején 3

Pontos napok még nincsenek kidolgozva, mert egy olyan szar átmeneti laptopom van, amit normális ember simán kidobna az ablakon. Viszont ez a játékkör nagyvonalakban úgy fog zajlani, hogy továbbra is többféle játéknap lesz, de minden játéknapnak lesz nyertese. Emellett a játék végén minden résztvevő sorsolásba kerül egy újabb díjért. Minél több napon részt valaki, annál többször bekerül a neve a virtuális kalapba.

Tíz játéknap lesz, több játéknapon is lehet nyerni, tehát akár minden napot ugyanaz az ember nyer majd meg, de az is lehet, mindegyik nap különböző játékosé lesz. Szerintem pénteken kezdünk, addig a Bluechip nevű csodálatos cég beszerzi az elképesztően ritka Zalman házamat, amiből még a sarki fűszeresnél is van szerintem, csak pont náluk nincs.

Játéknap győzelem díja: 3500 forint Skrillen
Végső sorsolás: 5000 forint Skrillen

Egyelőre ennyi, sok szerencsét mindenkinek előre!

Játékbarlang 3

Módosul a játék, de végre belevágunk a harmadik körbe. Minden nap lesz egy nyertes, aki 5 ezer forintot kap, illetve közben lesz egy összesített verseny is, amiben a legjobb is 5000 forintot kap! Ha többen lesznek, akkor demokratikus módon eldöntjük, hogy sorsoljunk, vagy rögtönzött tippjátékkal döntünk az összesített nyertes kilétéről.

Naponta nyeremény: 5000 forint Skrillen
Összesített legjobbnak: 5000 forint Skrillen

Nem mindegyik topikba tudtok írni, mert van amelyik le van zárva. Még nem tökéletes a lezárt játéknap szabályzata, de rozoga hajóval is el kell indulni :D Elnézést mindenkitől hogy csúszott a játék, és hogy ilyen zavarosan indul, de nem kicsit szivat az élet mostanában és nem sok mindenre jut időm. Bármilyen kérdés, észrevétel jöhet a játékkal kapcsolatban :)

Lezárult a Játékbarlang harmadik felvonása, köszi a részvételt mindenkinek!

Nyertesek:

1. nap - Hentesáru
2. nap - LuckyBeny
3. nap - Szigo
4. nap - peshark
5. nap - Zsoca
Összesített - baliizu

:beerchug: