Miért szeretsz a Tippmixen játszani? Nosztalgiázzunk egy kicsit!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Miért szeretsz a Tippmixen játszani? Nosztalgiázzunk egy kicsit!

Biztosan sokan közületek a Tippmixen kezdtétek, akár most is ott helyezitek el fogadásaitokat, vagy akár csak néha napján betértek egy kocsmába/lottózóba feltenni a mix-et.

Kíváncsiak vagyunk a véleményeitekre. Írjátok le élményeitek, tapasztalataitokat a Tippmix-szel kapcsolatosan.
Milyen volt az első fogadás megtétele? Miért jó Tippmixen játszani? Érdekes történeteket is megoszthattok velünk.
Teletext 887? Nálatok is ez ment folyamatosan? Hány TV szenvedett emiatt?  ;D

Nosztalgiázzunk egy picit!

A lottózó elött állva megkérünk egy szimpatikus öreg bácsit , hogy legyen szive adja már fel ezt az 1.20-as okból áll 10 meccses szelót.
Tuti siker 16 évesen.  :angel: ;D

Senki nem bátorítunk erre, sőt 18 év alatt nem szabad fogadni, ismétlem NEM szabad fogadni, de annak idején gyerekként senki meg nem kérdezte a lottózóban, hogy hány éves vagyok. És hát messze álltam a 18-tól. Változott azóta ez?

Az biztos hogy 13as telitalalat kb 1/500.000 oddszal koszono viszonyban sem voltam soha(de a fodij sem), viszont 11-es talalatom volt nagyon hamar , lehet ,hogy ez is segitett a fuggoseg kialakulasahoz fiatal korban. Tobben ossze dugtuk a fejunket ,okoskodtunk , az oregeket ki kerdeztuk ,nyerni pedig ritkan nyertunk , pedig mar jol megtanultuk a duplak ,triplak hasznalatat. A fogadoirodak megjelenesevel azt hittuk ez nekunk van vagyis ertunk :D , a tudasunk hamar megterul, de igazabol ott kezdodott az igazi bukas, ami nagyon beegett az ,hogy egy 10 honapos megtakaritasomat raktam fel egy 3 kotesre ugy ,hogy 2 tippem meg volt es a harmadik tippet kerestem(min3 kotes miatt) , Inter Milan - Feyenord  1x re tettem es Van Hooijdonk csapatanak koszonhetoen  az 1.05 oddsz elment.  Az ido csak mult es mult tanul az ember ezt azt de az is lehet hogy ez az oldal  is segitett, mar csak egy EuroMillions jegyet veszek ritkan ha 120 millio min a fodij , azalatt mar nem value nekem :D Ez a matrica nekem megvolt ...

Nekem 3 klasszikus történetem van:

1. Még a tippmix hajnalán, vasárnap esténként rakták ki a netre a műsort. A totózók általában 9-kor nyitottak, de a rendszer reggel 7-től élhetett, lehet nyitást kérni.
Hívtam még este a totózós havert, hogy jöjjön már be hétfőn reggel 8-ra, még a nyitás előtt adjuk fel a tutit, amit találtam.
Első 10 (vagy 15?) meccset lehetett egyes és kettes kötésben  játszani. Betették a szegedi kajak-kenu Vb-t az elejére, volt egy olyan, hogy Storcz Botond 3-4  v 1-2 v 0 aranyérmet nyer. Négy számban indult. A 0 oddsa 10,00 volt. 5-ször feltoltam 9 ezerrel a 0 db aranyat, a totózós csávó 3-szor, egy haverom kétszer.
Mire 9-kor nyitott a totózó, felfüggesztették ezt az eseményt, nem is nyitották ki újra. (Később a rossz nyelvek azt suttogták, hogy 680 millát bukott csak ezen az SZrt, és hogy akiken múlt, keményen benne voltak...., de ugye ezt nem tudom, igazából nem is lényeges)

2. 1998 Bl döntő, Juve vs Real

Akkor még béna volt az SZRT, engedték kötni az egy meccshez történő eseményeket, így egy 0:0-s tippet fel lehetett turbózni 43-szoros oddsra. (Nem rúg gólt x, nem rúg gólt y, döntetlen, 0.5 gólnál kevesebb stb.)
35 ezerrel toltam összesen, egy szar lepattanó után Mijatovic nevű koma rúgta a gólt, ezzel szívtam, sima 0-0-s meccs volt.

3. Legfájóbb: 1998 VB döntő, Francia vs Brazil : itt is engedett kötni mindent, Correct score-t, góllövőt, meccs eredményt, stb. Le volt védve minden szinte, és úgy hozta, hogy a csúcsfavorit Correct Score a 2-0-s francia és a 2-1 francia győzelem volt, a 3-0-t baromságnak tartottam, arra már nem raktam.
Vmi 50 ezerért voltam összesen játékban, a 2-0-s francia győzelem 875 ezret hozott volna.

Érdemes rákeresnetek a youtube-n, a 2-1 jó lett volna, 2 perc hosszabbítás volt. 46:50-nél brazil szöglet. Kifejelték, 46:52-nél nem két-három oldalpassz, és mecsvége, hanem megindultak kontrából, Emmanuel Petit (hogy egyen szart élete végéig, soha nem felejtem el a nevét, egy védő volt) úgy indult meg sprintben, mintha az élete függene tőle, el is vitték a kontrát, és 3-0.
Ennél jobban azóta se fájt semmi. (tényleg érdemes megnézni az összefoglalót, olyat, amin van óra is)

875.000 Ft  1998-ban   kb. egy új Astra ára volt (kicsit kevesebb), tehát mostani viszonylatban 2-3 millóról beszélünk.

Eszembe jutott meg egy, barnem tippmix, de eleg bizarr:

Vagy 1997/98 vagy 1998/99 szilvesztere. SZRT akcio, hogy nepszerusitsek a kenot es az online jatekot, szilveszterkor 0:00 es 6:00 kozott minden oraban sorsoltak 100.000 forintot a bekuldott online keno szelvenyek kozul, es minden oraban meg 20 szrt karorat is.

Megszuletett a nagy otlet, hiszen ki az az allat, aki szilveszterkor ejfeltol kenot ad fel. Net csak otthon volt, az is eleg szar, az Szrt rendszere se birta nagyon, ezert 1-2 percenkent tudtam feladni egy szelvenyt.
2 szamokat jatszottam alapteten. Ez ha jol emlekszem 6-szorosat fizetett, ha megvolt a ket talalat. Eleg jol jottem ki magabol a kenobol, mert vmi 8-9 ezer forintos minusz lett csak.

A sorsolas poennak indult, de az otlet fenyesen bevalt: 6-bol  2db 100 ezret elhoztam (2-3 es 5-6 kozottivel), es 19 db karora jott meg. (Szar bovlik voltak, elosztogattam haveroknak).

Mondjuk erdekes volt, amikor kerdezgettek haverok, hogy na, milyen volt a szilveszter, mit csinaltal?


Bár nem tippmix, de nosztalgia...

Ha az internet előtti időben megnéztél egy esti-pesti válogatott vagy bajnoki meccset élőben, akkor utána "kibekkelhetted" az időt hajnali egyig, mikor már a másnapi Népsportot lehetett kapni a Blaha aluljáróban.
Gyorsan megtudhattad, hogy mit is láttál valójában, ráadásul órákkal előbb, mint a világ többi része!

Kamaszként egy szezonban 50-60 meccsen is kint voltam, emlékszem, hogy volt olyan szombat, amikor 3 meccset is megnéztem.
Egyébként is mentem volna, de volt egyszer egy "akció", mely szerint aki a 3 aznapi jeggyel bement a meccsek után a Népsport szerkesztőségébe, az kapott két jegyet a válogatott közelgő találkozójára.
Hát én bementem.
Kb. fél tucat emberrel nagyjából együtt értem át a Hungária körúttól a szerkesztőségbe, de ott közölték, hogy ja, a meccsjegyeket már odaadták annak, aki a szünetben elsőként odaért.
Sokat tanultam akkor az életről.  :)

zbking sztorijához nekem is van hasonló.
Egyszer Amstel karórákat sorsoltak naponta azok között, akik egy talán BL meccs eredményét telefonon megtippelték...
Az Amstel kifejezetten jól csengő márkanév volt akkoriban, még ha nem is az óra kategóriában.
A feltételek szerint minden nap 10 órát sorsoltak, de akkoriban még nem volt fejlett technológia és nem sorsolták ki előre a nyertes időpontokat, hanem - ahogy én is számítottam rá - az első pár tucat telefonáló között szétosztották azokat.
Nyertem is 4 db karórát pár nap alatt a közvetlenül éjfél után indított telefonhívásokkal.
Az óra nem nézett ki rosszul, de olyan gagyi, merev műbőr szíja volt, hogy alig lehetett meghajlítani.
Elajándékoztam én is, bár utólag bánom, hogy nem tartottam meg egyet emlékként.

Az Ammondó nevű, Vitray Tamás fejlesztette játékra emlékszik még valaki?
Színes játékszelvényeken - talán a Képes Sportban lévőn? - lehetett olyasmikre tippelni az egyik Eb vagy vb ideje alatt, hogy melyik kapuba esik az első gól...
Csak fel kellett adnod a kivágott játékszelvényt a térfélválasztás előtt.
...Mármint két nappal előtte és borítékban, postai úton.

Aztán elindultak a "Csodacsapat" játékok.
Akkoriban telefonon kellett benevezni a csapatokat, nyomógombos, "tone-kódos" készülékekről, megadva a 11 játékosod 4 jegyű kódjait.
Nekünk viszont akkor otthon még csak tárcsás készülékünk volt...
Így a csapataimat tartalmazó listával lényegében egy telefonkülkében töltöttem az 1994-es vb játéknapjainak estéjét.
A telefonkártyákra eltöltött zsebpénzemet betudhatjuk egyfajta tanulópénznek is.

Szintén Csodacsapat témakörű emlékem, mikor a Nemzeti Sportban először indult az nb1-hez kapcsolódó hosszabb távú játék..
A szabályzatot és a pontozást böngészve arra jutottunk középiskolai osztálytársaimmal, hogy tudományos alapokra helyezzük a dolgot és megnézzük, hogy az előző nb1-es szezon alapján mi lett volna az optimális összeállítás illetve stratégia. Mert fingunk nem volt róla, hogyan  kezdjünk neki a győztes csapat összeállításának...
Ehhez viszont ki kellett gyűjtenünk a meccsek és játékosok statisztikáit az internet elterjedése előtt 10 évvel.
És hol találtál meg mindent információt ekkoriban? Hát a sportújságokban. De azokat vagy nem vettük minden nap, vagy már rég elvittük a MÉH-be anyagi okokból.
Így mi hárman szépen felmentünk az Országos Széchényi Könyvtárba és jeleztük, hogy szeretnénk áttekinteni a Nemzeti Sport előző szezonban megjelent mintegy 300 lapszámát. Furán néztek, de mondták, hogy oké, várjunk 15 percet, felhozatják az archívumból.

Viszont valójában hármunk közül csak ketten voltunk oda a statisztikákért, a harmadik srác csak a bandázás miatt tartott velünk, ezért finoman jelezte, hogy az elkövetkező 6-8 órában ő bizony unatkozni fog.
Egy könyvtárban unatkozni?! Ez nagyon ciki lett volna, így javasoltam, hogy akkor kérjük ki a Kretén magazin addig megjelent számait is!
A könyvtáros vissza is kérdezett, de becsülettel hozták mindet!
Hamarosan megjelent egy raklapnyi Nemzeti Sport és egy tucatnyi Kretén magazin a fél napos gyűjtőmunkánkhoz.

Talán akkor jártam utoljára könyvtárban.


19 voltam, mikor kezdődött a tippmix. Mindjárt az 1. és 2. szelvényemmel sikerült a tutit kitöltenem, biztos nyerő, de kötéstiltás volt... A románok elleni talán eb-selejtezőre emlékszem, fekete-fehér tv-n néztem, fix 2-es volt, 1,7-es odds, 6000 Ft-tal raktam, de Hrutka másképp gondolta. Ahogy becsavarta szabadrúgásból gyönyörű volt, de az akkori fizetésem 40 %-a bánta.
14 évesen totóztam, soha nem kérdezték hány éves vagyok, az osztálytársaim meg csodálkoztak, amikor nyertem. 17 évesen valaki velem töltetett ki lottót, később esett le, hogy "látó" volt, nyert a neki kitöltött lottó.
Az Amondót én is fel akartam hozni, ki emlékszik rá a tippmix előtti időkből, de arra gondoltam, amit 1 VB-n hoztak be. 500 Ft-ost vettem Vautrot meccseire, hogy lesz kiállítás.

Sokáig nem érdekelt a TippMix mint játék, így nem is foglalkoztam a fogadás ezen módjával, maradtam klasszikus Totós. De, mint mindannyiónk életében itt a fórumon eljött a pillanat és ezzel együtt a játék melletti elköteleződés. Hatalmas összegekkel (egy kivételével) soha nem játszottam, így soha nem buktam nagyot, de az az egy nem TippMixes sztori volt.
-2006. augusztus 10-e környékét írjuk. A Ferencváros kizárva az NB II-be és Jászapátival kezd hazai pályán hétvégén. Online inkább csak pókerezgettem az időtájt és egy ilyen pókeres békéscsabai haverom hívott telefonon, hogy láttam-e az induló oddsait ennek a meccsnek. Amikor megtudtam, hogy 2 felett van a Fradi győzelme és Ő már több mint 100k-nál jár fogadásilag elkapott a hév. A fizetésem szinte hiánytalanul ott a kártyámon, egy életem egy halálom feltöltöm a fogadószámlámra és go. Kereken 2-es oddson még sikerült megfogadnom a Fradi győzelmét és onnantól kezdve tulajdonképpen csak azon járt az eszem, hogy mire költöm majd az ölembe hullott plusz pénzemet. Azután eljött az az ominózus nap és elkezdődött a mérkőzés. Aki tudja mi volt azon a meccsen az most mosolyog magában, aki nem tudja az nézzen utána. Végül is nem történt semmi különös, csak 5 infarktus közeli állapot és 4 újraélesztés után a Fradi a 83. percben Lackó fejes góljával "simán lehozta a tutit". Órák múlva, mikor visszatértem az élők sorába megfogadtam, hogy az életbe nem csinálok még egyszer ekkora butaságot. Szerencsére a Párom csak annyit érzékelt az egészből, hogy nagyon melegem lehet, mert már a harmadik pólót cserélem magamon az izzadtság miatt.  ;D ;D ;D

A másik sztorim egy klasszikus TippMixes sztori.
2002. áprilisát írjuk. Lézengek a központban, kicsit le vagyok égve anyagilag, jól jönne egy kis pénz. Egy rongyos 200 forintosba akad bele mindig a kezem a zsebemben, innen az ötlet, ez pont elég egy TippMixre. Hát igen, de lövésem sincs mit kellene játszani. Egy tutim volt saját kútfőből, vasárnap a Lazio fogadja a Veronát, 1.30-ért simán szétüti. Viszont ez édeskevés az üdvösséghez, ráadásul 5-ös kötést igényel. Sebaj, hátha van a lottózóba ismerős pár tutival. Mit ad Isten, belépek a tömött szentélybe és ott ül a hosszú asztalnál akkori csapatunk egyik játékosa XY. Kérdezem tőle van e valami biztos meccse mára? "Pistikém! A Honvéd ma tuti, hogy veri a Sopront 1.75-ért!" Kétkedve fogadtam az ajánlatát, de megnyugtatott, hogy biztos helyről van a tipp. Ismertem a múltját és a kapcsolatait, ezért beikszeltem. Majd bal oldalról jött egy kosártipp, jobbról egy Bundesliga tipp és kezdett hízni a szorzó. Ezek után elkezdtem hiánytippekre vadászni és mivel addig a Blackburn és a Rayo Vallecano sem nyert még idegenben, megjátszottam Őket. Össze is állt egy szép kis 421-es szorzó és nem is vágytam többre, mert akkoriban csak 100k-ig fizettek ki nyereményigazolás nélkül. Délutáni program txt. 887. Blackburn tükörsima 1:3, Bundesliga jön, kosár jön, minden jön mint az álom. Elérkezünk a Honvéd meccshez és befagy 0:0-ra a képernyő. Kb. a 65. percig kínoztam magam, majd lefeküdtem aludni. Ennyit a nagy tutiról. Hajnalban felkelek , rápillantok az eredményre, hopp Honvéd-Sopron 1:0. Na mit játszott a Rayo? Irány a szlovák txt. mert 22:00-ás meccs volt, 0:2. Basszus! Már csak a Lazio kell 84 rugóért. ÁÁÁÁÁ ez tükörsima! A Verona a vakok és világtalanok gyülekezete. 15:00 óra, kezdenek, txt. 887., első villanás Lazio-Verona 0:1. Ilyen nincs!!!! Ezt nem hiszem el!!!! Megcsinálom életem szelvényét és egy szaros 1.30 viszi el? Félidőig normalizálódik a helyzet 3:1, de még nem merek hátradőlni. Kijönnek a második félidőre, 5:1. Na ekkor már ott merem hagyni a TV-t, lelépek az emeletről a konyhába egy kis kávéért. 15-20 perc lehet hátra 5:2. "Nééémán" a kis gecik hogy szívják magukat. Már van meccs amit lezárnak mert vége, itt bevillan az 5:3, de már nagyon a végefelé járunk. Még villog az 5:3, mikor átírják 5:4-re. Lezsibbadok, leizzadok, vérnyomásom 220, de annyi erőm még van, hogy megfogadom, ha innen kiegyenlít a Verona én ezt a TV-t kibaszom az ablakon. Hosszú, óráknak tűnő percek telnek el és végig villog az 5:4 mire lezárják. Még nincs nyugalom, át a szlovák txt.-re, hogy ott is 5:4 van-e. Mivel igen, így lehuppanok a fotelbe és elkezdem az újraélesztésem. Most őszintén, hiányzik ez nekem? Nehéz kenyér ez.... A RAI UNO-n szokás szerint megnézem az összefoglalót 18:10-től, a Verona 5:4-nél még két ziccert hibázott. Ennyin múlt az akkori TV-m élete.  ;D

Idézetet írta: zbking Dátum május 18, 2020, 14:30:35
Nekem 3 klasszikus történetem van:

1. Még a tippmix hajnalán, vasárnap esténként rakták ki a netre a műsort. A totózók általában 9-kor nyitottak, de a rendszer reggel 7-től élhetett, lehet nyitást kérni.
Hívtam még este a totózós havert, hogy jöjjön már be hétfőn reggel 8-ra, még a nyitás előtt adjuk fel a tutit, amit találtam.
Első 10 (vagy 15?) meccset lehetett egyes és kettes kötésben  játszani. Betették a szegedi kajak-kenu Vb-t az elejére, volt egy olyan, hogy Storcz Botond 3-4  v 1-2 v 0 aranyérmet nyer. Négy számban indult. A 0 oddsa 10,00 volt. 5-ször feltoltam 9 ezerrel a 0 db aranyat, a totózós csávó 3-szor, egy haverom kétszer.
Mire 9-kor nyitott a totózó, felfüggesztették ezt az eseményt, nem is nyitották ki újra. (Később a rossz nyelvek azt suttogták, hogy 680 millát bukott csak ezen az SZrt, és hogy akiken múlt, keményen benne voltak...., de ugye ezt nem tudom, igazából nem is lényeges)

2. 1998 Bl döntő, Juve vs Real

Akkor még béna volt az SZRT, engedték kötni az egy meccshez történő eseményeket, így egy 0:0-s tippet fel lehetett turbózni 43-szoros oddsra. (Nem rúg gólt x, nem rúg gólt y, döntetlen, 0.5 gólnál kevesebb stb.)
35 ezerrel toltam összesen, egy szar lepattanó után Mijatovic nevű koma rúgta a gólt, ezzel szívtam, sima 0-0-s meccs volt.

3. Legfájóbb: 1998 VB döntő, Francia vs Brazil : itt is engedett kötni mindent, Correct score-t, góllövőt, meccs eredményt, stb. Le volt védve minden szinte, és úgy hozta, hogy a csúcsfavorit Correct Score a 2-0-s francia és a 2-1 francia győzelem volt, a 3-0-t baromságnak tartottam, arra már nem raktam.
Vmi 50 ezerért voltam összesen játékban, a 2-0-s francia győzelem 875 ezret hozott volna.

Érdemes rákeresnetek a youtube-n, a 2-1 jó lett volna, 2 perc hosszabbítás volt. 46:50-nél brazil szöglet. Kifejelték, 46:52-nél nem két-három oldalpassz, és mecsvége, hanem megindultak kontrából, Emmanuel Petit (hogy egyen szart élete végéig, soha nem felejtem el a nevét, egy védő volt) úgy indult meg sprintben, mintha az élete függene tőle, el is vitték a kontrát, és 3-0.
Ennél jobban azóta se fájt semmi. (tényleg érdemes megnézni az összefoglalót, olyat, amin van óra is)

875.000 Ft  1998-ban   kb. egy új Astra ára volt (kicsit kevesebb), tehát mostani viszonylatban 2-3 millóról beszélünk.

És ebből nem lettetek miilliomosok? Hova figyeltetek? :) Még hitelt is felvettem volna és a kövi ilyen alkalommal szarrá kötöttem volna az összes ilyen kimenetelt :) Bár gondolom nem volt gyakori, de egy témába vágó külföldi phd értekezésben olvastam a magyar esetekről.

Idézetet írta: the_dawg Dátum március 18, 2021, 23:40:30
És ebből nem lettetek miilliomosok? Hova figyeltetek? :) Még hitelt is felvettem volna és a kövi ilyen alkalommal szarrá kötöttem volna az összes ilyen kimenetelt :) Bár gondolom nem volt gyakori, de egy témába vágó külföldi phd értekezésben olvastam a magyar esetekről.
szia
Nagyon új volt még, mai eszemmel nagyon bénák voltunk, utána meg viszonylag hamar rájöttek az SZRT-nél is, és vége volt a dalnak.

Plusz azért nem sok ilyen meccs volt, mert összesen ha jól emlékszem egész hétre 255 db esemény lehetett, és a correct score mind különbözőnek számított, nem volt elég hely.

Az első 15 meccset lehetett szólóban rakni, utána talán 60-ig 2-es vagy 3-as kötés kellett, a többi meg 5-ös kötés, már nem emlékszem tisztán.

@zbking amúgy ez biztos, hogy SZRT-s tippmixen volt? Nem valami más platformon!?  :o

Csak azért mert, én az ezredforduló környékén már rendszeresen figyeltem a kínálatot, majd később volt vállalkozásunk is, aminek a keretében volt terminálunk is alvállalkozóként, és ilyenek akkoriban még nem voltak... az ezredforduló utáni években jött be először olyan, hogy egy meccsre volt másik opció, de az csak a hendikep fogadás volt... "*(0-1)-es hendi, *(0-2)-es hendi" stb stb... de ilyen, hogy correct score, csapatok gólszámai stb.. 100%, hogy csak a 2000es években jöttek be, de annak is inkább csak a második felében! De olyan, hogy X vagy Y lő gólt, az meg végképp nem túl régi opció...

Megkövetem magam, ha nem így van, és mutattok ilyen szelvényeket 2000. előttről, de én kizártnak tartom.... emlékszem, gimisként (1999-2005) örültünk, hogy lehet fogadni, meg milyen menő volt már, hogy bejött a hendikep fogadás... de ilyen, hogy kétesély, meg over/under még csak az online bukiknál volt. Tényleg meglepne, ha lett volna ilyen 2000 előtt az SZRT-nél...

Itt van pl egy tavalyi cikk, amiben egy 2001-es szelvény van:



Még a képen látható szelvény idejében sem volt pl a rendszerben ennyi alfogadás... És ne értsd félre, nem kekeckedem, csak próbálom összerakni a képet, hogy mi az isten... hol lehetett akkoriban ilyen fogadásokat kötni!?  :o :D

nekem van egy 2002-es eseménylistám, 200 esemény fogadható rajta, ez februári lista, ebben van correct score, hendi, góllövőre lehet fogadni, Real - Leverkusen BL-meccs, még Raul gólra is lehet fogadni  ;D
Ez már ilyen dupla oldalas tétlap volt, előtte biztos emlékeztek, csak egy A4-es volt dupla oldalas, és talán 15 esemény volt, amire nem volt kötéstiltás, itt ami előttem van, már 91 esemény fogadható single-ben.
De én is úgy emlékszem, hogy középsulisként még jópár évig az egy-oldalas tétlap volt, amiből választhattunk, és 10 vagy 15 esemény kötéstiltás nélkül, de azok között nemigen volt csak háromesély.

Arra is emlékszem, hogy 15-16 évesként a kutya sem kérdezte tőlünk, elmúltunk-e már 18, bármikor bárhol simán tudtunk tippmixet feladni  ;D

Idézetet írta: zsivany20 Dátum március 19, 2021, 10:54:44
@zbking amúgy ez biztos, hogy SZRT-s tippmixen volt? Nem valami más platformon!?  :o

Csak azért mert, én az ezredforduló környékén már rendszeresen figyeltem a kínálatot, majd később volt vállalkozásunk is, aminek a keretében volt terminálunk is alvállalkozóként, és ilyenek akkoriban még nem voltak... az ezredforduló utáni években jött be először olyan, hogy egy meccsre volt másik opció, de az csak a hendikep fogadás volt... "*(0-1)-es hendi, *(0-2)-es hendi" stb stb... de ilyen, hogy correct score, csapatok gólszámai stb.. 100%, hogy csak a 2000es években jöttek be, de annak is inkább csak a második felében! De olyan, hogy X vagy Y lő gólt, az meg végképp nem túl régi opció...

Megkövetem magam, ha nem így van, és mutattok ilyen szelvényeket 2000. előttről, de én kizártnak tartom.... emlékszem, gimisként (1999-2005) örültünk, hogy lehet fogadni, meg milyen menő volt már, hogy bejött a hendikep fogadás... de ilyen, hogy kétesély, meg over/under még csak az online bukiknál volt. Tényleg meglepne, ha lett volna ilyen 2000 előtt az SZRT-nél...

Itt van pl egy tavalyi cikk, amiben egy 2001-es szelvény van:



Még a képen látható szelvény idejében sem volt pl a rendszerben ennyi alfogadás... És ne értsd félre, nem kekeckedem, csak próbálom összerakni a képet, hogy mi az isten... hol lehetett akkoriban ilyen fogadásokat kötni!?  :o :D
tok egyszeru a megoldas

Te 2000-rol beszelsz, en meg 1998-rol...