Bundesliga Tippelő (Május 22-24)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


május 19, 2020, 12:17:26, SPF Admin
Bundesliga Tippelő (Május 22-24)

Bizonyítsd be, hogy te vagy a Bundesliga legnagyobb tippmestere és pénznyereményben részesülhetsz!

Mit kell tenned?

1. Oszd meg velünk Bundesligás tippjeid e fórumtémában és írj egy rövid indoklást is hozzá.
2. Maximum 3 tippet küldhetsz játékba.
3. Esemény után, ha nyertes a tipped, akkor gyere vissza és értékeld ki.
4. Amennyiben a legnagyobb nyertes tippel rendelkezel, akkor tiéd a nyeremény. A második legjobb teljesítményt nyújtó játékos is nyereményben részesül.

Hogyan értékeld ki a tipped?

Az adott mérkőzés lezajlása után, amennyiben nyertes a tipped akkor vissza kell térned, s ki kell értékelned azt.
Konkrétan az eredeti hozzászólásod kell idézned, s annyit írnod, hogy nyertes. Csatolnod kell egy fogadást bizonyító képet is (minimum 500 forint téttel).
A kiértékelésre 48 órád van az esemény kezdetétől számítva.

Nyeremény:

1.hely: 10 000 forint Skrillen keresztül (a forduló nyereménye)
2.hely: 5 000 forint Skrillen keresztül (a forduló nyereménye)

Részvételi feltételek:

1. Bárki részt vehet a játékban, teljesen ingyen, amennyiben regisztrálva van a fórumon.
2. A napok magyar időszámítás szerint számítanak (0:00-23:59).
3. A tippeket ebben a fórumtémában kell beírni, minden egyes tippet külön-külön.
4. Az nyer aki a legnagyobb nyereményszorzós nyertes tippel rendelkezik. Díjazzuk a második legjobb teljesítményt nyújtó játékost is. Egyenlő teljesítmény esetén a nyereményt szétosszuk a szóba forgó játékosok között.
5. Bármilyen Bundesligás eseményre tippelhetsz ami megtalálható a következő fogadóirodák ajánlatában: Bet365, Betclic, Betfair Sportfogadás, Pinnacle, Tippmix, Tippmixpro, Unibet, WilliamHill.
6. Összesen 3 tippet küldhetsz be, és ezek különböző meccsekre kell, hogy vonatkozzanak.
7. Indoklás nélküli vagy elfogadhatatlan indoklásos tipp esetén az esetleges nyeremény fele kerül kifizetésre.
8. Beküldési határidő: 2 óra, esemény kezdete előtt!
9. Minimum odds: 1.50!
10. Módosítani a hozzászólásokat tilos! Létezik egy 5 perces tolerancia idő beküldéstől számítva.
11. Törölt meccs esetén a beküldött tipp érvénytelen és 0 ponttal lesz kiértékelve, viszont van újratippelési lehetőség (amennyiben az időkeretbe még belefér).
12. DNB (draw no bet - tétvisszafizetés), illetve ázsiai handicapes tippek érvényesek, viszont  tétvisszafizetés (pl. 1.00) esetén a tipp érvénytelen és nem lehet új tippet beküldeni helyette.
13. A 48 órán belül ki nem értékelt tippek vesztesként lesznek elkönyvelve.
14. Amennyiben egyetlen egy játékos sem rendelkezik nyertes tippel, akkor a nyeremény nem kerül kiosztásra.
15. A játékban egyedi tippeket lehet beküldeni, tilos a másolás (az ugyanarra vonatkozó, de más fogadási típus használata is!).
16. Az adatok (esemény, odds stb.) pontosságáért a játékosok felelnek, s ajánlott egy képernyőfotót készíteni ezekről, mivel eredményhirdetéskor igényelhetjük. Ugyanúgy igényelhetünk egy eredményforrást (hivatkozást), ahol az adott esemény eredménye megtekinthető. Ezeknek hiányában a nyeremény kifizetése megtagadható.
17. Egy adott meccs félbeszakítása/halasztása esetén megvárjuk az adott esemény végét (amennyiben ezt lebonyolítják 24 órán belül). Máskülönben a tipp érvénytelen és 0 pont jár érte.
18. Eredményed kiértékelésekor csatolnod kell egy fogadást bizonyító képet, melyen szerepel az adott tipp (konkrétan kell rá fogadni, minimum 500 forintos téttel!). Csak a jelen szabályzat 5. pontjánál szereplő irodáknál elhelyezett fogadások érvényesek.

A tippet ilyen formátumban kell írni:

Időpont:
Meccs:
Tipp:
Odds:
Iroda:
Indoklás: ....

Általános részvételi feltételek:

1. A nyeremény átvételéhez Skrilles számlára van szükségetek.
2. A nyereményeket az eredményhirdetést követő 5 munkanapon belül utaljuk.
3. A játékban egy fórumtag csak egy felhasználóval szerepelhet (követjük az IP címeket, s azonos IP címmel rendelkező játékosokat azonnal kizárunk a játékból)
4. A játékban való szerepléshez szükséges a magyar nyelv ismerete!
5. Bármilyen vitás kérdésben a Sportfogadas.org üzemeltetőinek a döntése az irányadó és végleges. Ellenvetésnek helye nincs.

Nézz be az Unibetes számládra, mert megtörténhet, hogy egy 3000 forint értékű ingyenes fogadás vár rád. További részletek

május 24. 13:30
Schalke-Augsburg
félidő-játékidő 2/2
6.00
bet365

Az Augsburg közel van a kieső zónához, ezért motiváltabb lesz, a Schalke viszont katasztrofális formában van, legutóbbi 4 meccséből 3-on nagy verést kapott, legutóbb a Dortmund iskolázta le a derbin. Ezért úgy gondolom, sok érték van a vendég győzelemben is (3.75), és ebben is.

május 22. 20:30 (EU)
Hertha Berlin-Union Berlin
1/1
3.75
bet65

A Hertha most jobb formában van az edző menesztése óta talán, igazoltak is, legutóbb győzelemmel kezdtek a szünet után idegenben, a Union valamivel gyengébb csapat, szóval a berlini derbin könnyen vezethet és nyerhet a hazai csapat. Ha valóban jobb a formaidőzítés, és akkor az eredmény megtartása is könnyebb lesz, a motiváció meglesz a városi derbin, igaz, az ellenfélnél is.

2020.05.22. 20:30
Hertha BSC - Union Berlin
Tipp: 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
Kimenetel: Hazai és igen
Odds: 4.45
Tippmixpro

Indoklás: fővárosi derbivel indul a hétvége. Teljesen azonos statisztikája rendelkezik a két csapat. Középmezőnyben mindkét alakulat mindössze 1 pont a különbség a Hertha javára. Előző fordulóban a Hertha meglepetésre 3-0 rá hozta idegenből a 3 pontot. Ezt a formát ha tudja hozni most is, akkor behúzzák ezt a mérkőzés is. Az Union gyengébb formában van, viszont rendszerint szereznek gólt. Az egymás elleni meccseket nézve, ott is látható hogy egyetlen meccsen nem szerzett mindkét csapat gólt az elmúlt időben.

Sziasztok!

Időpont: 2020.05.22. (20:30)
Esemény: Foci Bundesliga1 (Hertha BSC - Union Berlin)
Tipp: Több mint (2) gól a mérkőzésen mindkét csapatott együttvéve
Több mint (3) lap a mérkőzésen mindkét csapatott együttvéve
Több mint (7) szöglet mindkét csapatott együttvéve
Odss: 4.13
Iroda: bet365
Indoklás:

A Hertha számára igen fontos a győzelem a biztonságos bent maradás szempontjából. Legalább ilyen fontos az Union Berlin számára is. Van viszont egy fontos dolog a Hertha részéről  a fordított felállásban (2019.11.02. mérkőzésen) (Union Berlin 1:0 Hertha) lett az eredmény és ez most jóvá kell tenni hazai pályán. Nagy csata lesz és ebbe bele kell,hogy férjen ez az eredmény.

2020.05.23. 15:30
Wolfsburg - Borussia Dortmund
Tipp: Vendég és mindkét csapat szerez gólt
Odds: 3,20
Bet365
Mindkét csapat magabiztos játékot mutatott az elmúlt mérkőzésén, a Dortmund egy meggyőző 4-0-ás sikert aratott a Schalke ellen, szórakoztató játékra számítok sok gólszerzési lehetőséggel, ahol mindkét csapat betalál és a Dortmund nyer.

1. TIPP

2020.05.23. 15:30
Freiburg - Bremen
Tipp: 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
Kimenetel: Hazai és igen
Odds: 3.75
Tippmix

A Brémaiak vesszőfutása folytatódik. Nagy a baj. A Leverkusentől otthon kaptak ki 4:1-re. A hazaiak pedig meglepetésre 1:1-et játszottak Lipcsében. Nekik megy a szekér, a cél az europa liga. Nincs mese, a vendégeknek támadni kell. Mivel egymás ellen rendszerint betalálnak. A forma alapján, most a hazai győzelem gólváltással könnyen lejöhet.

2. TIPP

2020.05.23. 15:30
Mönchengladbach - Leverkusen
Tipp: 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
Kimenetel: Hazai és igen
Odds: 3.50
Tippmix

A Gladbach nagyon szépen teljesít mostanában. Az odavágón nyert is 2:1-re a Lever pályáján. A Lever is formába lendült , az utóbbi öt meccsén veretlen. Mindig rúgtak gólt ezeken, sőt 13 darabot. A Gladbach ugyanígy betalált és 10 gólt vágott az öt utóbbin. Most is hazai győzelmet várok gólváltással.



1. Tipp
2020.05.22.  20:30

Hertha Berlin - Union Berlin
Tipp: Félidő eredménye: Döntetlen / Játékidő eredménye: Hertha Berlin
Több mint 4 szöglet a(z) mérkőzésen a(z) Hertha Berlin javára
A legtöbb gól a 2. félidőben születik
Több mint 23.5 szabadrúgás a(z) mérkőzésen mindkét csapatot együttvéve
Odds: 15.00
Iroda: bet365

A Hertha egy parádés győzelemmel rajtolt a leállás után, a Hoffenheimet verték hazai pályán 0-3 arányban. Az Union Berlin hazai pályán vesztett 0-2-re a Bayern ellen, ami papírforma eredménynek számít. Ősszel az Union nyerte a derbit 1-0-ra, viszont ebből nem igazán lehet kiindulni. A Hertha mellett szól a hazai pálya, a jobb keret, illetve a sérülések terén is jobban állnak. Úgy gondolom, hogy a Hertha fogja irányítani a meccset, támadásokat fognak vezetni szép számmal amiből az 5 szöglet könnyedén összejöhet. Derbihez hűen a szabálytalanságok száma sem lesz szerintem túl alacsony várhatóan. Nem lesz könnyű mérkőzés, a félidőre szerintem gól nélküli döntetlennel mennek a csapatot, de a második játékrészben a Hertha talál egy vagy két gólt amivel behúzza a meccset.

2020.05.23. 15:30
Freiburg - Bremen
gólok 2,5 alatt
@2.10
bet365

A Brement hétfőn leiskolázta a Leverkusen, összesen egy kaput eltaláló lövésük volt ami édes kevésnek bizonyult. Hiányzókkal is meggyűlik a baja a vendégeknek köztük olyan kulcsenberekkel mint Augustinsson vagy Toprak. Sallai csapata sem a gólgyártásról híres viszont a védelmük figyelemre méltó (gólkülönbségük -1). A Leipzig ellen Schwolow kapusnak hatot kellet védeni, miközben Gulácsinak egyet sem. Nem hiszem, hogy a támadó focit fogják preferálni a csapatok.

1. Tipp

2020. 05. 22., 20:30

Hertha Berlin - Union Berlin
Tipp: Pontos eredmény - 1-0


Odds: 9,00
Iroda: Bet365

Indoklás: Két azonos képességű csapat találkozik, akiket csupán egyetlen pont választ el egymástól a bajnoki tabellán. Szoros meccset várok, kevés góllal: megérzéseim szerint pedig azt az egyet a hazaiak lövik majd.

22.05.2020 20.30
lABDARUGÁS/Német./Bundesliga
Herta BSC-1.FC Union Berlin
Pontos eredmény
          3:2
odss:23.00
   Unibet
               Ez tény.Ennyi lessz az eredmény.Ez a tippem.
 

Bayern München - Frankfurt

Tipp: Robert Lewandowski legalább 3 gólt szerez
Odds: 6.00
Iroda: unibet

Múlt héten egynél megállt, most simán megvan a lehetőség a három gólra. A bet365 ugyanerre 3.60-as szorzót kínált, tehát erre mindenképp le kellett csapni. Meg kell dönteni Gerd Müller gólrekordját, és ki ellen lehet gólt rúgni, mit a tök fogalmatlanul játszó Frankfurt ellen. A 'Gladbach lőhetett volna nekik 6-7-et is, ennyit a Bayern is lőhet.

2020. 05. 23. 15:30
Labdarúgás, NÉMETORSZÁG, Bundesliga

Wolfsburg - Borussia Dortmund

Tipp:     BD -1,5
Odds:    3.15
Iroda:    Unibet

A Dortmund fényévekkel jobb a hazaiaknál, hiába állnak a farkasváriak előkelő helyen a tabellán. A Ruhr-vidéki henger norvég lazaczabálója minimum 2x lesz eredményes.

2020. 05. 23. 18:30
Labdarúgás, NÉMETORSZÁG, Bundesliga

Bayern München - Frankfurt

Tipp:     1. fi. 2,5 gól felett
Odds:    3.45
Iroda:    Unibet

A bőrnadrágosok már az első félidőben puhára főzik a frankfurtit. A másodikban pedig elfogyasztják "mit sanf", ízlés szerint.