Napi tipp - Június 3.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Június 3.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Idézetet írta: SPF Admin Dátum június 01, 2020, 11:28:14

19. Eredményed kiértékelésekor csatolnod kell egy bizonyító képet is melyen a lezárt nyertes fogadás szerepel (minimum 500 forintos téttel). A fogadást annál az irodánál kell megkötnöd, amelyet a tippnél megjelöltél (az oddsok különbözhetnek).


Duisburg - Jena
Labdarúgás Németország 3. Liga
2020.06.03. 19:00

Tipp: félidő/végeredmény 1/1
Odds: 1.80
Iroda: bet365

Időpont: 2020.06.03. 20:00
Mérkőzés: Honvéd - Mezőkövesd
Tipp: Honvéd nyer
Odds: 2.90
Iroda: bet365

Indoklás:

Megérzés. Szerintem a Honvéd jó útra lépett, meg fogja oldani a feladatot kilencven perc alatt.

Sziasztok!

Időpont: 2020.06.03. (20:30)
Esemény: Foci Német bajnokság (Werder Bremen - Frankfurt)
Tipp: Több mint (2) gól a mérkőzésen mindkét csapatott együttvéve
Több mint (10) szöglet a mérkőzésen mindkét csapatott együttvéve
Több mint (3) lap a mérkőzésen mindkét csapatott együttvéve
Több mint (28.5) szabadrúgás a mérkőzésen mindkét csapatott együttvéve
Odds: 6.00
Iroda: bet365
Indoklás:

Werder Bremen számára egy esély van  a kiesés elkerülése érdekében nyerni kell ma hazai pályán. Nehéz lesz hiszen hazai pályán (1-3-9) eredménnyel (9:30) gólaránnyal áll de mindent el kell követni a célért. Frankfurt - nak is kellene még a pont a biztonságos helyért. Egymás ellen igen sokszor mérkőztek már és az utolsó három egymással játszott mérkőzésüket figyelembe véve kétszer megvolt a négy gól. A statisztika szerint pedig a lapoknak szögleteknek és a szabadrúgásnak jönni kell hiszen a csatározás a jobb helyezésért előhozhatja.

Időpont: 2020.06.03. (20:30)
Esemény: Foci Német bajnokság (Werder Bremen - Frankfurt)
Tipp: 1/1 félidő játékidő
Odds: 4.33
Iroda: bet365

A Brémának kellenek a pontok a bentmaradásért, a Frankfurt sem jó most (pedig még EL-ben is indult, azt hiszem), szóval sokkal motiváltabbak lehetnek a zöldek. Nincs hova hátrálniuk, meg kell nyerniük.

                                                                   :knuppel2:
Labdarugás/Magyarország/Magyar Kupa Döntő
Budapesti Honvéd FC-Mezőkövesd
Szögletrugások száma
    11.5 FELETT
odss:3.35
Unibet
   A tipp megindoklása az én szemszögemből:Hogy ki nyeri a kupát nekem az tökmingegy.A meccs jó lesz, és ami a lényeg sok szögletet fogunk látni kb.13-15-öt.Máskülömben egy félidei döntetlen után a Mezőkövesd a nyertes.
                                                                  :ok:

Idézetet írta: mityuka Dátum június 03, 2020, 11:16:04
                                                                   :knuppel2:
Labdarugás/Magyarország/Magyar Kupa Döntő
Budapesti Honvéd FC-Mezőkövesd
Szögletrugások száma
    11.5 FELETT
odss:3.35
Unibet
   A tipp megindoklása az én szemszögemből:Hogy ki nyeri a kupát nekem az tökmingegy.A meccs jó lesz, és ami a lényeg sok szögletet fogunk látni kb.13-15-öt.Máskülömben egy félidei döntetlen után a Mezőkövesd a nyertes.
                                                                  :ok:
ez még mindig messze áll a tipp megindoklásától  :redchug:

Idézetet írta: LFCfanBoti Dátum június 03, 2020, 11:19:36
ez még mindig messze áll a tipp megindoklásától  :redchug:
Nem kell komolyan venni, o egy troll. Azt probalja sugallni, hogy fent a felhoben nincs minden rendben.
Kinosan figyel, hogy mindig legyen sulyos helyesirasi hiba, az  odds-ot lehet neha odss-nak irni, de mindig nem.

Csak siman el kell ezt engedni sztm😂

Cseh 1. Liga 18:00
Banik Ostrava - Viktoria Plzen
Tipp: Viktoria Plzen
Odds: 1,80
TippmixPro

Labdarugas, Cseh 1 Liga
03.06.2020 18:00
Opava - Bohemians
Tipp: OVER 2,5 gol
Odds: 2,45
Iroda: Pinnacle

Nem kezdte rosszul egyik csapat se a cseh 1 Liga restartot. Hazaiak ket dontetlennel, de a vendegek ket bravur gyozelemel. Opava kiesesre al, raadasul a 14-ik Zlintol 5 pontra alnak. Ma lefaraghatnak ebbol harom pontot, igy akut szukseguk van gyozelemre. Opava legjobb csatara a negygolos René Dedič sajnos serult, igy nem lep ma palyara. Pavel Zavadil kozeppalyas indulasa is kerdeses. Bohemians ket gyozelemmel, es het gollal inditott, es igy a ,,kenguruk" marha nagy meglepetes. Ahelyett, hogy bentmaradaser kuzdjenek, ahogy mindenki a szezon elott varta most realisan eselyesek a top 10 re, ami az Europa Liga selejtezot jelentene. Kisse gondot jelent az eddigi idegenbeli merlegjuk, 1 - 2 - 10 ami nagyon gyenge 12:30 golarannyal. Bohemians csapatanak egyedul Michael Ugwu csataruk fog hianyozni. Szerintem ez szep kis meccs egy overre. Sok szerencset memberek!

Werder - Eintracht
Bundesliga
Tipp: Lesz fejesgól a meccsen @ 2.90 (betclic)

Ittrich spori fújja a meccset, ő a második legtöbb foult/meccs aránnyal bír, azaz sokat fújja a sípot, ha kell, ha nem. Sok rögzített szitu lesz, és miben a legrosszabb a Werder? A rögzített szituk elhárításában. Konkrétan a legtöbb gólt kapta a Werder rögzített szituból. Pech, hogy a Frankfurtnál a két égimeszelő támadó mellett ott van Chandler és Hinteregger, két gólzsák védő, szóval nagyon jó esélyt látok rá, hogy a Werder ma beszopik egy fejesgólt. Egyébként ami csoda, az az, hogy a Werder 3 meccs óta nem kapott gólt, de ennél a csapatnál nem kizárt, hogy most egy meccsen nyel annyit, ami 3-4 meccsre elég. Silváék elöl, vagy akár valamelyik védő lazán bólinthat egyet, és ugye a rögzített szituk mellett akcióból is jöhet a beadás, a Frankfurt egyébként is a 3. vagy 4. a lövések számát illetően, és a lőtt gólok terén is hatodik, viszont a védekezése pocsékság, így arról még nem is írtam, hogy nekünk a Werder-fejesgól is jó. Bár mondjuk ahhoz kéne egy jó Vestergaard, de hát fejeljen egyet Moisander, nekem édes mindegy.
Ilyet mityuka is tudna, elvégre ő is szabolcsi  :ok:

esport, FIFA Liga Pro 2020.06.03 18:35

Inactivetv - Ruspro R11
tipp: Inactivetv nyer
odds: 6.40
iroda: betclic

Inactivet kilóg azért lefelé ebből a mezőnyből, másrészt elég ideges játékos, de ha valakit meglephet az talán pont Ruspro. Ő egy nagyon underesen, unalmasan játszó ember akit néha nem könnyű verni, de azért ő sem tartozik a jobbak közé, utóbbi időben nincs is formában, sok veresége volt legutóbbi fordulóban is, talán most elkaphatja Ianactivet a nagy számok törvénye alapján mert amúgy alig verte meg egymás elleni meccseiken. Pont itt lenne az ideje. Ha Ina szerezné az első gólt onnantól egész jó esélye lenne mert Ruspro inkább védekezni tud, ő akkor jó általában ha még 0-0 a meccs vagy ha vezetni tud 1-0-ra.

GKS Jastrzebie - Warta Poznan
tipp: Warta Poznan nyer
Odds: 2.50
iroda: bet365

Labdarúgás
NÉMETORSZÁG: Bundesliga - 24. forduló
2020.06.03. 20:30

Werder Bremen - Frankfurt
Tipp: Büntetőlapok száma 6,5 felett
Odds: 4,60
Iroda: Betclic

A brémaiak számára szó szerint létkérdés a győzelem és mivel a vendégeknek is iparkodniuk kell, parázs hangulatú találkozóra van kilátás. Az ilyen meccseken nem ritka a gyakori szabálytalanság és a durvaság, egyébként mind két csapat ilyen "sok lapos" mérkőzésen van túl, a győzelmi kényszer pedig ma este is ilyen formán rányomhatja bélyegét a várható játékra, ezért úgy vélem van érték ebben az opcióban.