Napi tipp - Június 1.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Június 1.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Kedves játékosok,

Hétfőtől (június 1.) változik a szabályzat, annyiban, hogy attól a naptól kezdve minden egyes tippet meg kell erősíteni egy fogadással.

A szabályzat így szól:

"5. Bármilyen eseményre tippelhetsz ami megtalálható a következő fogadóirodák ajánlatában: Bet365, Betclic, Betfair Sportfogadás, Pinnacle, Tippmix, Tippmixpro, Unibet, WilliamHill.

19. Eredményed kiértékelésekor csatolnod kell egy fogadást bizonyító képet, melyen szerepel az adott tipp (konkrétan kell rá fogadni, minimum 500 forintos téttel!). Csak a jelen szabályzat 5. pontjánál szereplő irodáknál elhelyezett fogadások érvényesek.
"

Labdarúgás, Német Bundesliga I., 2020. 06. 01., 20:30

Köln - RB Leipzig
Tipp: RB Leipzig 1 góllal nyer


Odds: 4.00
Iroda: Betclic

Indoklás: Ez a forduló eddig a papírforma eredményekről szól, és úgy gondolom, a Lipcse sem fogja megtörni ezt a sorozatot. De nem lesz egyszerű a dolguk: aligha rúgnak majd ötöt, mint ahogyan azt a Bayern vagy a Dortmund tette. Hiszen egy olyan csapattal találkoznak, ahol különösen fontos lenne a pontszerzés: a Köln négy forduló óta nem tudott nyerni és egyre lejjebb csúszik a tabellán. Ha el akarják kerülni, hogy izgulniuk kelljen a kiesés miatt, most már meg kéne állítani ezt a vonatot.

A másik oldalon, a Lipcseiek sem mutatnak túlságosan meggyőző játékot. Legutóbb, a Hertha ellen csak döntetlenre futotta, hiába fordították meg a meccset a vendégek gyors gólja után, egy tizenegyessel, pár perccel a vége előtt elúszott a győzelem. Ez sem szokott túl nagy motiváló erővel bírni, és egyébként is úgy látszik, mintha a kényszerszünetből nem a legjobban jött volna ki a  csapat.

Fogcsikorgatós, küzdős meccset várok, ahol megérzésem szerint egy pici góllal végül nyernek a vendégek - de hogy nem lesz diadalmenet, abban biztos vagyok.

Alajuelense - Deportivo Saprissa
Labdarúgás Costa Rica Primera Division
2020.06.01. 02:00

Tipp: félidő/végeredmény X/2
Odds: 7.00
Iroda: unibet

A bet365-nél csak 6.50. Több előzetest is olvastam, kevés gólt várnak, többnyire 1X végeredménnyel. Én ez utóbbinak nem hiszek, szerintem a Saprissa behúzza a meccset. Gyúrnak a Clausurára, ezzel a meccsel zsebben lehet nekik a siker. Az újraindulás utáni első meccsük nyögvenyelős lett annak ellenére, hogy az első negyedórában már megszerezték - később kiderült - győztes gólt. Az Alajuelense gyengén nyitott 3-1-re kikapott. Úgy vélem, hogy a Saprissa ha nehezen is, de behúzza a meccset, félidei döntetlen mellett.

2020.06.01. 01:00
Kosárlabda Nicaragua Torneo Carlos Ulloa Play Off
San Isidro - Tipitapa
Tipp: pont hendikep Tipitapa +7,5 és 155,5 pont felett
Odds: 3,36
Bet365
Indoklás: 1-1 re állnak a csapatok. Ez előző találkozón 7 ponttal nyert a Tipitapa, az első találkozón pedig csak 6 ponttal kapott ki. Így +7,5 hendivel jönni kell a tippnek, ennyi különbség nincs a két csapat közt.
Az első meccsen kóstólgatják egymást, ott csak 152 pontot dobtak össze, viszont az élőző meccsükön a pontok száma 185 lett.
Szerintem meg lesz itt a 155 pont felett. Minden adott.

futball, Feröeri I. osztály 2020.06.01 20:00

AB Argir - Klaksvik
tipp: első félidő végeredmény "más" ( bármilyen eredmény ahol egyik csapat eléri a minimum 3 gólt félidőig )
odds: 5.60
iroda: betclic

A Klaksvík úgymond az egyik sztárcsapat a ligában, nem indultak túl jól, de most mintha magukra találnának lassan. Most egy olyan ellenféllel találkoznak amelyik ellen potenciálisan nyerhetnek sokkal. Igaz az egymás elleni eredményeik nem indokolnák ezt a tippet annyira hiszen legutóbb csak 2-0-ra nyert itt a Klaksvík ( igaz első félidőben rúgta akkor is mindkét gólt ), de a szintén nagyon erős HB Torshavn egy hete egy ötöst gurított idegenben ennek az Argirnak úgy, hogy mind az öt gólt első félidőben rúgta és a 21. percben már 5-0 volt.
Persze ez lehet egy egyszeri, kivételes összeomlás, kifutott eredmény, meg a Torshavn most alighanem a legerősebb a mezőnyben, de a Klaksvík sem rossz csapat és azért ez a rövid idő alatt a meccs elején bekapott öt gól is árulkodó mégis. Na meg a Klaksvíknak jól jönne most egy nagyarányú, önbizalomnövelő győzelem.
Nyilván egy szimpla -2.5 HC a vendégre jobb tipp, de az nem az igaz napi tippekbe  :)

fehérorosz "mennyei" liga 17:00
FC Minsk-Slutsk
félidő-játékidő 1/1
4.50
bet365

A Minsk nem áll jó helyen ez tény (bár 2-3 mérkőzéssel kevesebbet játszott), a Slutsk pedig remek kezdés után jócskán lejjebb csusszant a tabellán, legutóbbi 3 meccsére nem lehet büszke. Ezért talán a hazai csapat lesz majd motiváltabb, éhesebb, nagyon nehéz megjósolni, mi történik majd, ahogy sok fehérorosz meccs esetében is. Nagyjából egyenlő erőkről van szó szerintem tabella ide vagy oda, és az irodák is hasonlóan látják. A hazai pálya, ha kevés nézővel is, a minszkieknek kedvez. Ha megszerzik a vezetést korán, és motiváltabbak, vezethetnek minden félidő végén. Hogy tényleg megtettem-e, csak remélni tudom, hogy kiderül.

:angel:

Sziasztok!

Időpont: 2020.06.01. (19:00)
Esemény: Foci Csehország 2.osztály (Brno - Dukla Praha)
Tipp: Több mint (2) gól a mérkőzésen mindkét csapatott együttvéve
Több mint (11) szöglet a mérkőzésen mindkét csapatott együttvéve
Mindkét csapat gólt szerez a mérkőzésen - Igen
Odds: 5.50
Iroda: bet365
Indoklás:

A Brno igen jó formában van hiszen sorozatban nyeri a mérkőzéseket. Győzelmével megerősítené az első ligába jutást jelentő osztályozós helyét. Dukla Praha jelenleg ötödik helyen áll és olyan szoros az élboly,hogy győzelmével szintén osztályozós helyre érne oda. A gólokkal nem lesz gond hiszen Brno hazai pályán (7-2-0) eredménnyel (22:6) gólaránnyal áll. Dukla Praha idegenben (4-1-4) eredménnyel (17:16) gólaránnyal áll. A szögletek pedig statisztika szerint jönni kel hiszen igen sokszor van (14) szöglet is a csapatok mérkőzésein.

Foci, Bundesliga
2020-06-01 20:30

Köln - Leipzig
Leipzig nyer
1,50
bet365

Minosegbeli kulonbseg van a ket csapat kozott, ami szerintem a mai meccsen is meg fog latszodni, es a lipcseiek ismet hengerelnek. Poulsen nincs ugyan, de Schick hetkozben is megfeleloen potolta a dan spilert. A lipcseiek egy esetleges gyozelemmel ismet BL indulast ero helyen allhatnak, nagy a kuzdelem a Gladbach-Leverkusen-Lipcse trio kozott, az ilyen meccseket hozni kell, ha akarnak valamit a kesobbiekben.

Bundesliga
2020-06-01 20:30
Köln - Leipzig
Gólok 4,5 alatt + Leipzig
@2.08
unibet



Idézetet írta: SPF Admin Dátum június 01, 2020, 11:28:14
Mára (június 1.) még nem érvényes, de holnaptól igen:


19. Eredményed kiértékelésekor csatolnod kell egy bizonyító képet is melyen a lezárt nyertes fogadás szerepel (minimum 500 forintos téttel). A fogadást annál az irodánál kell megkötnöd, amelyet a tippnél megjelöltél (az oddsok különbözhetnek).

Labdarúgás
17:00

Sūduva Marijampolė - FK Kauno Zalgiris
Sūduva Marijampolė legalább 2 góllal nyer és a Zalgiris nem szerez gólt
6.25
Unibet

Mindkét csapat győzelemmel nyitott a Litván bajnokságban, a Suduva 1-0-ra, míg mai ellenfele 3-0-ra nyert. Viszont ezek márciusi eredmények voltak, most folytatódik a pontvadászat. Időtlen idők óta a Suduva veri otthon a Zalgirist, sokszor hendikeppel. Utolsó 6 meccsből 4-szer nem lőtt gól a Zalgiris.

2020.06.01. 19:00
Izrael 2
Beitar TA Bat Yam - Hapoel Bnei Lod
Tipp: 3-4 gól
Odds: 1,80
TippmixPro

Bundesliga    2020.06.01   20:30

Köln - Lipcse
több mint 5,5 lap
3,80

tippmixpro


Lipcsének kell a győzelem, Kölnnek meg minden pont jól jönne hogy megszilárdítsa a helyét a tabella közepén. Hajtós meccsre számítok, mindkét csapat elég gólerős, szóval adok kapok meccs lehet ebből. A nagy iramban meg könnyen potyoghatnak a lapok, hisz a kontrákat meg kell állítani.

Koln v Lipcse
1.Felido 1.5 over
2
Bet365